Опасна тийн мода: през тръбичка се друсат с енергиен коктейл бомба

Предлага се онлайн и съдържа мак, тирозин, Л-теанин, кофеин, таурин
10 авг 2024 11:10, Петър Бойчев
60
Опасна тийн мода: през тръбичка се друсат с енергиен коктейл бомба
Снимка Пиксабей

Нова мода завладява тийнейджърите - продукт, заместител на енергийните напитки и кафетата, който се приема на прах през носа чрез специална тръбичка. Той не може да бъде намерен във физически магазини, но се поръчва бързо и лесно от сайт, пише 24 часа. Цената му е достъпна - предлага се в опаковки от 1 грам, равен на 20 порции, за 16 лв., и два грама - 40 порции за 21 лв. Има и промоция - при покупка на 3 опаковки получаваш една безплатно.

Според вносителите му, които описват себе си като "професионален доказан електронен търговец, вписан в българския търговски регистър", стоката им дава: "бърз, мигновен, светкавичен прилив на енергия. Държи те буден, действа незабавно, повишава концентрацията и фокуса, подходящ за работа, спорт и купони".

Допълват, че е натурален извлек от природни съставки и е гарантирано, че не съдържа вредни вещества като тютюн, никотин и производните му. Според тях се вписвал перфектно в хранителни режими поради липсата на захари. Дори твърдят, че е веган и щади стомаха, за разлика от енергийните напитки.

"Преди да го използвате, моля, задължително прочетете неговото съдържание - предупреждават те в сайта. - При наличие на алергии препоръчваме консултация с вашия личен лекар. Не носим отговорност, ако вие не прочетете съдържанието, както и ако го ползвате по ваша преценка при повече алергии или в случай на предозиране."

Има и бележка за внимание: "Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за бременни, кърмачки, деца под 16 г. и лица, чувствителни към кофеин.".

Въпреки това непълнолетни деца спокойно могат да го поръчат от сайта, в който няма изискване за удостоверение на години. Трябва само да въведат данни като име, телефон и адрес.

Вносителите допълват, че изделието е напълно безопасно при "нормална дозировка" и посочват, че съдържа мака, тирозин, Л-теанин, кофеин, таурин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от Миш-маш
Блейк Лайвли впечатли с 5 тоалета за 24 часа в Лондон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Каквито родителите, такива и децата. Не се учудвайте ако страната остане само на умиралка.
27
0
 
2
 
! Отговори
Rabbit White преди 4 седмици
Гъбите обаче са менте
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Колко ЕвроКраварско и демократично.Политиците са убиици.
25
1
 
13
 
! Отговори
Един там преди 4 седмици
Младите да хващат книгите и учебниците вместо да се чудят каква простотия да направят...
24
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Евроатлантично е... - Поколение X са на по 50 години някой, бря чоре.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ХАХААХАХХАХАХ ... олеле, защото младите ни не се думкат с пикУ и амфети, видиш ли, давали по 50 лева за тръбичка с ред бул ...
22
1
 
14
 
! Отговори
европейски ценности преди 4 седмици
При лошия комунизм наркоотиците минаваха транзит през България.. с идването на демонокрацията ни превърнаха в потребител.. Да благодарим на новия голям брат!
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Чувствате ли се вече европейци?
20
1
 
20
 
! Отговори
Истината преди 4 седмици
Защо България не може да се развива нормално?? Защото простите и ненормалните по численост надвишиха интелигентните и нормалните, ето затова!!!
19
0
 
12
 
! Отговори
друса, шиба, кърка преди 4 седмици
Все стандартни думи от вокабулара (речника) на мисирките и мисирите на редколегията! Браво! ЩО ТРИЕТЕ БРЕ? ДА НЕ БИ ДА НЕ Е ИСТИНА?
18
1
 
18
 
! Отговори
та така преди 4 седмици
днес с тръбичка утре директно с носа други ден родителите плачат и обвиняват държавата .
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Продават се като хранителна добавка на таблетки, но естествено някои хора искат мигновен ефект.
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Решил съм като Ивелин Михайлов да купя едно село и там родителите да си пращат децата на военно обучение срещу заплащане. Като в селото няма да има наркотици и алкохол.Ще дам някой лев и на хора като Брейка да рекламират фирмата.
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Българската младеж-не се интересуват от политика, не се интересуват от социални теми, не им пука какво става в държавата им, вестници не четат, на театър или опера не стъпват, в църквата не стъпват, 90 процента от времето си прекарват или да се напиват, или да вдигат щанги в смрадливите спортни зали или да друсат мазна чалга по чалготеките....И тези утре ще възпитават деца?!
14
1
 
17
 
! Отговори
Майка преди 4 седмици
Когато синът ми, пълнолетен, дрогиран, ме би, извиках полиция. Дойдоха от районното. Караха ме да подпиша протокол, че повече няма да притеснявам сина си. Всъщност, оказа се, че баща му - бившият ми съпруг е приятел с кварталния.Няма справедливост в България!
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма ли да спрете вече с рекламата на наркотици? Рекламирайте ги в чужбина. Ицо Хазарта да се занимава в Брюксел с младежта. Оставете българчетата на мира. Развивайте друг бизнес в Бг.
12
0
 
33
 
! Отговори
Чалга дивак преди 4 седмици
Звучи ми като рекламна статия!
11
0
 
21
 
! Отговори
Хъксли преди 1 месец
Био маса в нивата римска империя
10
25
 
6
 
! Отговори
Истинска копейка преди 1 месец
Това няма никакво значение, нека да се друсат младите. Важното е да няма джендърска пропаганда в училище (не че някога е имало и ще има).
9
1
 
38
 
! Отговори
Фънк преди 1 месец
Ако състава е този, който сте посочили това са просто аминокиселини и кофеин. Ама да ги шмъркат е посто малоумно и определено вредно.

Спонсорирани публикации