Какво не трябва да правите за един мъж?

Да му помагате финансово
11 авг 2024 23:00, Михаела Лазарова
57
Какво не трябва да правите за един мъж?
Снимка: Istock

Жените сме по-емоционални и грижовни по природа. Казват, че отношението ни към любовта и любовните връзки се формира в нас още докато сме деца.
Това означава, че ако не сме имали подходящи примери в семейството си е много вероятно да правим грешни избори в любовен план, да пренебрегваме себе си, заради мъжа до нас.

Какво не трябва да правите за един мъж?

Да му се молите

Истинската любов няма нужда да бъде молена. Истинската любов се случва естествено и без усещане за тежест, ангажимент, работа. Когато двама души искат да бъдат заедно, за тях е удоволствие да полагат усилия за връзката, да правят другия щастлив.

Когато молиш някого да те обича, никога няма да получиш любовта, която търсиш, и искаш нещо, което той очевидно не може да ти даде. Любовта трябва да те издигне по-високо, а не да те постави в усещане за унижение.

Преговаряте с него, за да го задържите

Още нещо, което една жена не бива да иска от мъжа до себе си. Никога не трябва да бъдете с някого, който ви кара да „преговаряте за условията“ на вашите взаимоотношения, за да бъде с вас. Връзка, основана на заплахи, няма щастливо бъдеще.

Това, за което може да „преговаряте“ е какво ще хапнете, кой ресторант да посетите, кой филм да гледате, къде да пътувате и т. н. И това е в положителния смисъл, когато и двамата се вълнувате от мнението на другия и сте готови на решение, приятно и за двама ви.

Източник:  Какво не трябва да правите за един мъж? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Добри съвети да си отидеш от света сама.Без молба и извинение няма и прошка, а всеки греши. Авторът успял ле е някога да задържи човек до себе си и по какъв начин? Или само теоретизиране и сеир.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
все ми е тая зако ше е жена ми с мен, ако иска за парите да е, важното е жена да има. *** напоследък и туй няма. трудни са жените в днешни времена, особено красивите.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не трябва да му вземате/криете дистанционното на климатика, щото той ще ви вземе дистанционното на телевизора!!!
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
С брак, без брак, всякак ги учат да изневеряват. Втълпява им се, че това е съвсем в реда на нещата. Каквато майката, такава и дъщерята в повечето случаи. Ако дъщерята е съвсем лeкe, трябва да се замислим, че е изпусната и най-вероятно нещо гнило се крие в родителите. Съвсем не е рядкост това в България, а си е отдавна норма на възпитанието.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 43 Това, за което пишеш, у нас е било рядкост и целта на такива поучения е била дъщерята да се оглежда за по-изгодна брачна партия, докато е все още млада макар и омъжена. В наше време ги учат как да прикриват изневерите, ако са си позволили такива само за удоволствие или с цел кариерно развитие. Не всички майки са такива, но свестните стават все по-малко.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мда, не само ги подучават някои майки на това тия жени, ами някои направо си им казват, че си е съвсем в реда на нещата да ходят и по други мъже докато са с някой уж даже официално. Абсолютeн отпaдък възпитават.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Kirtaka /32/ Само две допълнения: 1. Има майки, които започват да подучват щерките си още в пубертетната им възраст как да хитруват виртуозно и да манипулират мъжете. Това е безценен хилядолетен опит, който жените са трупали поколения наред, но не всяка е овладяла тези техники. 2. Когато поради стечение на обстоятелствата представителка на древния занаят реши да поучава младо и наивно момиче, то - ако е умно - ще си вземе много поуки, макар и само на теоретично ниво. И ще му бъдат от полза.
24
3
 
1
 
! Отговори
Пак до Фитока преди 4 седмици
Много се говореше, че топ-футболистите ни започнали да изискват от бъдещите си съпруги да се подпише такъв договор. Така ги научили адвокатите им, защото идеалът на много кифлета е да си осигурят царски живот с богаташ и тлъста издръжка, ако се разведат, а спортистите най-лесно се лъжат да се бракуват с кифла. Онзи зет, за когото писах по-долу мира няма, защото е подписал, че в случай на развод няма да има претенции за магазините, а ако преживее жена си, тези имоти ще наследят само децата им.
23
2
 
3
 
! Отговори
До Фитока 31 преди 4 седмици
Има ги и у нас. Имало е нещо подобно и през соца, но не знам подробности. Помня обаче как се възмущаваше един, на когото още преди години бъдещият тъст поставил условие да подпише такъв договор, защото точно по това време се осъществявала реституцията и семейството на бъдещата булка си получило наследствените няколко магазина в София, все на ул. "Раковски" и един на "Цар Освободител". години след това зетят все още не се беше успокоил, защото се чувстваше прецакан.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 35 - Пак ли си махмурлия или слънцето ти напече тиквата още рано-рано?
21
4
 
14
 
! Отговори
КЕФ преди 4 седмици
Това е статия от некоя самотница дето е виждала мъж само във фейка. Продалжавайте да сте силни и независими жени през деня и самотни и нещастни през ноща.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Много се кефя някой като започне да се притеснява че жената е с него заради парите му, ами такава сте я намерили.
19
5
 
7
 
! Отговори
Dudi преди 4 седмици
Кви са тия мизерни 100 хил на месец , защо не 100 милиона на месец? Според мен тогава се става мъж , жена ти с тея мизерни 100К които и носиш ще ти сложи рогата с илон мъск без да се замисля , има много милионери които изкарват много повече от 100К и това не да много пари а си е чиста мизерия , че ти даже не може да си позволиш нормална яхта над 100м , трябва да купуваш 2ра ръка някоя опърдяна яхтичка с 1 спалня
18
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Патриархалният татко без 2лв. в джоба, масово налазил коментарите, не е мъж- минавам да се знае. Просто е беден бачкатор. Мъж ще стане, ако има доход от 100к на месец нагоре, като топ програмисти, архитекти, лекари, зъболекари, бизнесмени. Да не се впечатляват и люлинчанките, дето влижили дневния доход на един мъж в гърди, и се мислят за нещо. Когато имате над 100к доход и кариера, ще станете жени..
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Слушайте тези съвети, за да останете стара мома.
16
6
 
6
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 седмици
Това не важи за българските мъже от български произход и дори от малцинствата на територията на Република България . Манталитета на българските мъже е необичаен за най-обикновените демократични разбирания и характеристики за вида на Хомо сапиенс . Накратко казано ще трябва много да им се молите особено, ако сте бедна , безработна или надхвърляща 40 годишна възраст жена. Нещо повече доста пари или имоти ще трябва или да им плащате или препишете , за да имате някакви шансове .
15
6
 
5
 
! Отговори
Kirtaka преди 4 седмици
Жена да учи друга жена на нещо то резултата е сигурна катастрофа , никога до сега в историята на човечеството жена не е научила на нещо хубаво друга жена даже майка дъщеря и обърква живота нарочно за да не завижда на дъщеря си, дава грешни съвети нарочно , а имам съседки сестри, едната(грозната) роди извънбрачно и няма мъж, а сестра и е красавица ,та грозницата я убеждава колко били лоши мъжете, и тая красивата г.л.у.п.а.ч.ка. остана стара мома мъже мразка, а колко идваха да и свалят звезди
14
2
 
10
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
В белия свят отдавна са измислили брачните договори.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вярно е, че ако имат сериозна връзка и мъжът изпадне в затруднение, ще е редно жената да му помогне. Но постоянното искане на пари от приятелката понякога се практикува. Има мъже използвачи, които успяват да намерят заможни наивници и да ги омаят. Жената да е финансовият стожер на семейството - това също се среща и не е уникална рядкост. Причините могат да са всякакви.
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Последното е само добро пожелание. Мъжът наистина очаква да се грижиш за него като за малко дете. Изключенията са малко и се срещат рядко.

Спонсорирани публикации