Зафиров регистрира БСП: Нинова е затворена страница

Гледаме напред, гледаме позитивно, заяви той
10 сеп 2024 16:44, Нели Христова
74
Зафиров регистрира БСП: Нинова е затворена страница
Снимка: БГНЕС

Развълнувани, изпълнени с оптимизъм и надежда, отговаряйки на повика на времето, отговаряйки на историческия момент, отговаряйки на надеждите на стотици хиляди, даже бих казал милиони български граждани за лява алтернатива, регистрирахме коалиция от партии – "БСП – Обединена левица", която дава своята ясна, категорична заявка за участие в предстоящите парламентарни избори и отличен резултат.

Това заяви временният председател на БСП Атанас Зафиров след регистрацията на коалицията в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври.

"Искам да благодаря на лидерите на политическите партии, които проявиха търпение, разум и ни дадоха необходимото време, за да се справим с този опит за саботаж на лявото обединение. Всичко вече е наред, даваме своята сериозна заявка за отличен резултат на предстоящите избори", каза Зафиров.

Председателят на БСП е категоричен, че коалицията "БСП – Обединена левица" е направена не като самоцел, не като битка за постове, позиции, а като „отговор на надеждите на стотици хиляди български граждани, които искат да живеят в една по-добра държава". "Правим го в името на нашите идеи, на нашите идеали и в името на хората, които ни подкрепят и ще ни подкрепят", добави той.

Зафиров коментира, че Корнелия Нинова и хората около нея са затворена страница и отбеляза, че те „сами се изключиха и от партията, и от обществено-политическия живот с всички тези свои действия в последните седмици“.

"Гледаме напред, гледаме позитивно и съм сигурен, че всичко останало е в миналото. По-важното е това, което виждате в момента. По-важното е тези послания, които даваме", каза той.

На въпроса какво означава "отличен резултат", Зафиров отговори, че означава резултат, който ще позволи на "БСП – Обединена левица" да бъде социалния гарант в следващия парламент. "Социалният гарант на българското законодателство, а защо не и социалният гарант в следващото управление на страната", допълни той.

Зафиров коментира и че въпросът за реденето на листите за предстоящия вот никога до момента не е присъствал в коалиционните разговори. "Всичко е на идейна основа. Всичко е в името на идеи и принципи. Тези разговори тепърва предстоят, но искам да ви уверя, че всяка партия ще намери своето достойно представителство в бъдещите обединени листи", каза още той и заключи:

"Говорим за диалог. Говорим за разум. Говорим за надежда."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от Избори 2024
Ромската махала в Стамболийски е с регистрация на един адрес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Вие никога не сте били отворена .На здраве зафиров .
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
С какво ще я запомня ли тая червената- 90г инфлация над 2000% окрадаха заводи и предприятия, фалираха банки и ни обраха спестяванията вкараха над 63 финансови пирамиди, някои си продадоха имотите за да спечелят повече от пирамидите- имам съсед който се обеси, когато гръмна Крис лимитед- беше си продал гарсониерата, а синът му живееше в една изоставена барака на пазара- убиха го братя роми в кавга за кашони до контейнерите, а после дойде баба ви Корни мин на икономиката и направи 28.8% инфлация
65
2
 
0
 
! Отговори
Съдът преди 6 дни
Поби кръста! Вечна и памет! Ще я помним в историята като една фатална стогодишна грешка!
64
1
 
5
 
! Отговори
Чукам Пандора преди 6 дни
Аз не искам повече Злото ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС да ни Управляват
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Говорим за диалог. Говорим за разум. Говорим за надежда."-Дай БОЖЕ!
62
0
 
3
 
! Отговори
До 59 преди 6 дни
Тези без работни дни са в пп дб... като например лена специалистката... това че пише че са юристи и прочее са пълни глупости
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Единственото спасение за тези е да минат в нелегалност като дядовците им през 1924 година и да вземат властта на 9 септември 2044 година
60
3
 
5
 
! Отговори
Карачанаков преди 6 дни
Какво ли ще се получи като се кръстосат Талибан и Кюстендилска слива?
59
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 дни
Няма вариант партия в която нито един от ръководителите няма нито един работен ден в реалната икономика, да защитава интересите на работещите. Просто в БСП никой не знае какви са интересите на работещите.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
3,9% за тоя сбироток от стари огладнели продажни марионетки !
57
2
 
6
 
! Отговори
Кръчматъ преди 6 дни
Ся, "Новото" БСП шъ съ "коалира" свсеки който Й предложи "добра Цена", кът "нощните Пеперутки" на Околовръстното! -))))) "Мадам Н." поне имаше принципи за разлика от тая застаряваща тайфа капиталистически болшевики. -)))))))
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Туй е Левото герб -че им фърли Баце по една пържола , и верния му другар станишев се появи ,че нещо поохарчил кинтите . Бойко ги разбишка Всички -бсп,дпс,пп,дб,възраждане -Ей,голем Хитрец !
55
1
 
7
 
! Отговори
Вундеркинд преди 6 дни
Зафиров най-напред е учил за даскал по история и бълг.език във Великотърновския университет. После, виждате ли, учил и специалност "Национална сигурност", а след това и "Финанси". Чак да му се не начудиш! След това си уредил тук-там разни специализации, включително и в Московската школа за политически изследвания. Ама се бил занимавал с бизнес!
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този защо не вземе да се пообръсне? Или е решил да се прави на Карл Маркс и да си пусне мощна рошава брада? Засега прилича по-скоро на снощен махмурлия.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Човек, роден през 1971 г. е БеСеПар?! Какво да си помислиш за този Зафиров? Още неговите родители, когато са се залюбили, би трябвало да са били вече бунтари срещу стагнираната, казионна, оядена тогавашна БКП. Но те явно са били нещо друго. И сега този е с претенции да е в Парламанта и да управлява България. В кой век си мисли, че живее?
52
10
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 6 дни
Нинова е сключила годеж с Ивелин от Величие и ще има голяма сватба в Историческия парк. Кумове ще им бъдат Костя Копейкин и Агент Митрофанова. Ще ги венчае Полковник Марков с Кръста. Румен Овчаров -Дългия Инкасатор и баща на малката Булка Корнелия ще я заведе до олтара.Алелуя Другари !!!!!
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Зафирката яко фирка... от сабахлен се е наквасил и му се привиждат отлични резултати.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
9 септември дойде. Партизаните слязоха от Балкана и отидоха в ЦИК да се регистрират.
49
1
 
9
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 6 дни
Сега очаквам две гОООЛеми усти на другарките Мая Манолова и Татяна Дръдончева да грачат яко в следващия парламент по тулупитеБуци,Шиши,Про100 Киро,Кокорчо и Гномчо и вся астаналая *** на ШАРЛАТАНИТЕ !!!!Паживьом увъйдим!
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Путин е изпратил Нинова да търси паметника на Съветската армия.