Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват - синът им навърши 24 години

Какво пожелаха те на любимия си Дилън
11 авг 2024 21:15, Дарена Найденова
3
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват - синът им навърши 24 години
Снимка: Getty Images

Празник в дома на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас!

 
На 8 август гордите родители използваха профилите си в социалните мрежи, за да изпратят специални и трогателни съобщения към сина си Дъглас, който навърши 24 години.

„Еха, Дилън Дъглас! 24! Вървиш доста бързо, синко! Желая ти много щастлив рожден ден, от твоя горд татко!“ написа 79-годишният Майкъл под своята публикация. В нея той включи красив кадър на сина си, който носи каубойска шапка на фона на залеза, който се отразява върху лицето му.

Катрин Зита-Джоунс беше малко по-сладкодумна, като успя да разчувства феновете както с пожеланието, така и с видеото, които публикува в социалните мрежи. Тя сподели видео, на което говори на Дилън, когато той все още е бебе. Действието в клипа се развива на фона на песента Beautiful Boy (Darling Boy) на Джон Ленън и показва как гордата майка прегръща сина си, който е поставен легнал върху хавлиена кърпа.

Размахвайки ръцете и краката си, в един момент бебето Дилън докосва лицето на майка си, докато тя се усмихва към камерата.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Звезди
Нина Добрев изпаднала в депресия след тежката катастрофа с мотор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
От 88 дядо българин преди 4 седмици
Да и е жив и здрав още дълги години да ги радва и както казват из научните среди в моето село да иляди!!!... Госпожа Джоунс и господин Дъглас винаги са били радост за мен. Бъдете здрави и все така страхотни!!!...
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
копие на майка си

Спонсорирани публикации