Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"

Следват много интересни неща, коментира народният представител
238
Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Това е краят на "Величие". Оттук нататък следват много интересни неща, следете". Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група (ПГ) на партията.

Според него за сегашното състояние е виновен Ивелин Михайлов, "човекът който стои зад кулисите на партията".

"Това какъв човек е, ще разберете впоследствие, ако вече не сте разбрали", отговори той на въпрос дали от самото начало не са знаели с какъв човек ще работят.

Още по темата
"Продължаваме да работим с това, което ни остана като ресурс, вече не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдатели", посочи Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.

Продължавам да съм с тези, които не са предали идеята "Величие", не са се отцепили, посочи той.

Идеята за "Величие", по думите му, може би е била употребена от определени лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.

Дарин Георгиев посочи, че хора от партията и от парламентарната група са държани в "Историческия парк", както тази сутрин в телевизионни интервюта съобщиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са уведомени компетентните органи.

Водеха се разговори как е гласувано и защо от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът каза, че той също е бил там, за да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място. (БТА, Нелли Желева)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
3
 
! Отговори
Бау преди 2 месеца
Точно тези, които се отцепват не желаеха да подкрепят кабинет на коалицията ДПС - Герб! Дори не е отцепване, защото са половината, а не някаква люспа! Начело е най смелата - Картечаркова! Напуснаха, след като тези, които би трябвало да напуснат и най вече тандема Полковник - Виктория не напусна, а намества нагли телеса в парламентарната ложа! Дори Полковника каза, че нямал нужда от Величие, а не той напуска, а те! Защото не искат с такъв злодей заедно!
34
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радвам се, че си гласувах за доброто старо Възраждане, а не за тия и то най-вече заради подполковника.
33
2
 
4
 
! Отговори
Minuvach преди 2 месеца
Ц ц ц ц ц, какви шарани майкооооо, не е истина!Как може да има такива риби между нас които да се връзват на явни кариеристи и манипулатори?Герб си купиха депутатите които им липсваха и де факто си имат мнозинство. Сега малко театър в ДПС за публиката и после Радев като назначи отново Главчев ГЕРБ си има държава отново!
32
2
 
8
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
***, за какво гласуваха хората за вас? Ще се избиете в тази партия. Полковникът насочва пистолет към Ивелин Михайлов, а той го заплашва с частната армия, която е негова. Днес 6 депутата от Величие се отцепиха от партията. На следващите избори никой нормален няма да гласува за Величие. Доста криминални типове има в тази партия с престъпни досиета и такива като Михайлов, които не си плащат данъците на държавата, а са тръгнали да я оправят.
31
2
 
10
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 месеца
Ако бях турил един кръст и бях пуснал един пост в фейсбукС разни безмислици за светлото бьдеще сега можеше да сьм на мястото на този или на другия охранен , полкивникаИ да чакам колко ще ни дадьт баце и шиши на гласуванеЕй за това ще си остана беден щото не мога да льжа и мамя хората
30
4
 
14
 
! Отговори
Парадокс преди 2 месеца
Поредния театър спретнат от ДАНС, ДС, НСО и пр. Появи ли се партия която иска да промени нещо, веднага се появяват едни хора с куфарчета, флашки, и съдебни/прокурорски бухалки. Единствената добре новина в случая е, че следващите избори ще бъдат през Септември. Тогава Николай Марков и компания ще трябва да се ориентират към друга партия. В тази вече ги "бракуваха".
29
10
 
8
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Тя партията щеше да си остане "измислена", ако не се бе появил Марков. Обаче Ивелин явно се взе насериозно, без да осъзнава, че тия 4% гласуваха не за него точно, а за Марков. Марков можеше да я направи по друг начин, не с тоя. Сигурно си е има съображенията, но когато се сдружават луди глави, винаги става така. Само едната глава трябва да е луда. Пример-Сидеров и Симеонов. Две луди глави, две партии. Или ГЕРБ. Друг луд като Борисов няма в партията му. Имаше, но се махна барабар с апартаментит
28
0
 
21
 
! Отговори
Зевзек преди 2 месеца
Кратка беше майко, радостта на зайко!
27
2
 
10
 
! Отговори
До 29 преди 2 месеца
Досега не бях чувал за революция чрез гласуване...
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вие май забравяте, че живеете в парламентарна република и живеете в 75...
25
8
 
20
 
! Отговори
Един от народа преди 2 месеца
Днес около 100 000 "умници" ще разберат, че с приказки за величие на става, трябва и поне малко акъл! Убеден съм обаче, че повечето от тях ще си намерят друго величие, пък може и безличие?!
24
3
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 2 месеца
Тя идеята е само една и не е ваша.
23
2
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Тоя ще е новия -руди гелаМоже да смени -2-3 партии докато е в парламента - зависи кой колко даваКакви хора гласуваха за тия мамоо
22
7
 
17
 
! Отговори
Kenneth Merten преди 2 месеца
Ваща работа я изпълнихте. Нали целта беше да се разпръсне протестния вот, за да не отиде при Възраждане.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Те пак много изкараха...
20
3
 
7
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Давайте по същество. Един човек ви трябваше в парламента. Костя днес играе казачок във ваша чест.
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Едва ли е гокяма трагедия. Само не знам с къф акъл хора са гласували за тях. Сигурно са особено интересни екземпляри гласоподавателите им.
18
10
 
4
 
! Отговори
Ентусиаст преди 2 месеца
Дарин е готин! Кефи ме този човек!
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Типична мутра на Шиши и Боко
16
5
 
7
 
! Отговори
Стига интервюта на преди 2 месеца
затворници и стригани глави! Вдигате имиджа на автохтонните българи