Аурометрията - може ли енергията да подскаже за физически проблеми

"Нашата аура преди всичко ни носи информация", коментира проф. д-р Миронова
Обновена: 22 юни 2024 15:36 | 22 юни 2024 15:33, Инна Ангелова
10

Аурометрията - колкото сложно се произнася, толкова и специфична е тази наука. Това е анализ на аурата, която определя какви болести има вероятност да ни сполетят не само в близките години, ами до края на живота ни. Това разказва проф. Д- Надя Миронова в съботното издание на “България сутрин”.

"Аурометрията е високотехнологичен метод до който аз стигнах когато се опитвах да намеря начин да разбера хората какви качества и способности имат, така че да могат да бъдат обучавани в комуникативни и в други ключови умения. Работи се с апарат, който се нарича аурокамера. Тази, която аз използвам е уред, който е основан на метода на газоразрядната визуализация, разработен широко и използван в целия свят", каза специалистът по аурометрия.

Проф. Миронова споделя, че има хора, които имат развити различни сетива. Тези хора виждат не самото сияние, а виждат отразената светлина, така както ние не виждаме дъга, а виждаме цветове, които не съществуват. По същия начин, хората които имат такива дадености, могат да видят аурата.

"Това е една невидима и понякога необяснима енергия, която преди всичко носи информация. Поради тази причина аз твърдя, че нашата аура знае всичко за нас. Въпросът е кой може да я прочете и когато получим информацията какво следва от това?", коментира проф. Миронова пред Bulgaria ON AIR.

Според експерта енергийният поток, който излъчва нашето тяло и който е нашият щит и меч спрямо околния свят съдържа цялата информация за това дали сме физически здрави и ако не, къде се крие проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: енергияаурасетива
Още от Миш-маш
Идеалният панталон според типа фигура
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хахаха, професор по аураВсъщност жената преподава човешки ресурси, но не разбира дори повърхностно от психология, както се предполага. И вместо журналята да направят разследване как е възможно такава плоска женица да има професорска титла, те я канят да обяснява "научно" нещо, за което няма наука. Егати интелектуалния вакуум е в тая страна, населена с космически специалисти. Ето защо сме на последно място във всяка една класация.
9
0
 
1
 
! Отговори
За интересуващите се преди 6 дни
Специалността "вещерство" се преподава в НБУ, ВСУ и УНСС.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ами то у Бг веке не останаха нито свестни доктори, нито медицина... та веке шъ минем на еКстрасенси, знахарки и ауролечение... Ба си пародията на държава!!!!!!!!!!!
7
1
 
3
 
! Отговори
Петя Иванова преди 6 дни
По какво е професор тая?Вещерство ли преподава и в кой университет има такава специалност?
6
0
 
4
 
! Отговори
Лили Евстатиева преди 6 дни
Жалка картинка!Шаманлък!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Виждам енергийния поток и отразената му светлина е с различна интензивност. Когато наблюдавам гранични стойности, съединявам своето тяло към заземителната инсталация и нормализирам биополето. Помагам на организма си да се саморегулира. Проста работа. И дори не съм професор.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако дълго търсиш физически проблеми, ще ги намериш. Ще намериш и моше-ник, който да ти предложи, да те избави от тях за кръгличка сума.
3
0
 
3
 
! Отговори
Аурата преди 6 дни
не е научен термин..................казва се биополе....................много сте зле, ей...............разбирате от наука, колкото магаре от биохимия!!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 6 дни
от тая псевдопрофесорка.................тя не е открила топлата вода, и не се казва науката аурометрия, а енергийна медицина или биоенергетика!!!Тая статия е за дилетанти и наивници!!!!!
1
0
 
3
 
! Отговори
Казва се преди 6 дни
биоенергетика или енергийна медицина..............аурометрия, убихте ме, такава наука няма............образовайте се, бе!!!