Кои са петте зодии, лишени от чувство за романтика?

Девите са едни от тях
11 авг 2024 11:33, Михаела Лазарова
9
Кои са петте зодии, лишени от чувство за романтика?
Снимка: Istock

Романтиката не е присъща за всеки. Тя е нещо, което идва отвътре и на което някои хора много държат в любовните си отношения. Това обаче не важи за някои зодии. Сред 12-те зодиакални знака се открояват пет, които са лишени от чувство за романтика. За тях тя просто не е важна и не е израз на любов.

Кои са петте зодии, лишени от чувство за романтика?

Козирог

Козирогът е прагматик до мозъка на костите си. Той не обича романтичните жестове, лигавите и сълзливи вечери на свещи, сладките приказки, приглушената светлина и всички сладникави романтични жестове. Козирозите просто смятат това за излишно представление, без което любовта и връзките спокойно могат да минат.

Козирогът няма нужда от розови очила, за да познае любовта и да я покаже на половинката си. За тази зодия много други неща са далеч по-важни от това да направиш скъп подарък, опакован в бляскава опаковка, просто за да покажеш колко много обичаш партньора си. За тях любовта е нещо много повече и нямат абсолютно никакво време и желание да правят подобни излишни жестове.

Овен

Въпреки че Овенът е страстен и огнен, той не обича романтиката. Чувства се неловко в подобна обстановка и самият той не умее да я създава. Овните смятат романтичните жестове за скучни и преднамерени, излишно показни и в никакъв случай доказващи истинска любов. За Овена изтърканите романтични жестове са нещо, което биха направили само за да задоволят желанието на половинката си, но никога не биха били подбудени от лична мотивация да го правят.

Ако изобщо Овенът направи няколко романтични жеста във връзката си, той бързо ще изгуби интерес към тази скучна представа за изразяването на любовта. За тях ценните моменти са свързани с импулсивни и запомнящи се мигове, които са по-скоро неочаквани, отколкото облечени в тривиалната представа за романтика.

Източник: 5 зодии, лишени от чувство за романтика 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 4 седмици
kak dajavata skandinavska ate lisil nekoi ot pensiyata koito e pridobita po simulanski nachin bez da sme bolni I to mnogo godini ha ha
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 4 седмици
А зодия вибратор са най-нероюантични. They f hard. :) Викам му искам нова рокля, той ми вика прави си кефа сама :))
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Че то кажи-речи половината зодии. И пак глупости.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
1
1
 
3
 
! Отговори
Предположение преди 4 седмици
Зодиите са - Грозен нос, Увиснал Адник, Лукавият поглед, Колко пари имаш и зодия Ще правя какво'т си искам. Долу горе това са зодиите.