Гришо с ново гадже, заби знойна туркиня

Екин-Су Чулчулоглу е модел и риалити звезда във Великобритания
Обновена: 25 авг 2024 10:40 | 25 авг 2024 06:50, Петър Бойчев
144
Гришо с ново гадже, заби знойна туркиня
Снимка Стоп кадър бТВ

Родена в Турция манекенка е новото гадже на Григор Димитров, тръбят таблоидите на Острова. Според "Мирър" най-добрият български тенисист се среща с Екин-Су Чулчулоглу.

Брюнетката живее във Великобритния от 10-годишна, а кариерата й като модел и телевизионна звезда се развива повече от успешно. Чулчулоглу е победителка в риалити формата "Островът на любовта".

В информацията се твърди, че 30-годишната Екин-Су се е запознала с 33-годишния Гришо чрез общи приятели. След това двамата прекарали време заедно в Лондон, Париж и Монте Карло.

Димитров няма официална връзка от месеци, след като се раздели с румънската актриса и модел Мадалина Генеа преди месеци. До миналия юни пък Екис-Су пък бе заедно със своя колега от "Островът на любовта" Давиде Санклименти.
 
Макар че Гришо и Чулчулоглу опитали да запазят своя романс в тайна, двойката била забелязана в Париж. "Те просто се разхождаха небрежно, снимаха се с фенове и бяха толкова приятелски настроени един към друг. Привличаха внимание, но опитваха да се скрият.

Това е връзка, която никога не бихте очаквали да видите по улиците на Париж. Но те просто се мотаеха, изглеждаха добре заедно, тя се усмихваше и просто изглеждаха така, сякаш се забавляват", цитира "Мирър" свой източник.

Изданието припомня, че Димитров преди това излизаше с певицата на Pussycat Dolls Никол Шерцингер и тенис звездата Мария Шарапова, а преди време се говореше, че е имал връзка със седемкратната победителка от Уимбълдън Серина Уилямс.

Той също е свързван с американския модел Емили Ратайковски, пише MailOnline

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: гаджегришотуркиня
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
ами, преди 2 седмици
Излага се ...той и затова не може да стане номер 1 в тениса.Защото няма здраво семейство и деца като Джокович,Федерер. Прелита като заблудена пчеличка от бурен на бурен.
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Деди 102: Да не си му мерил машаллата на Гришу? За сведение(според каките) машалла е като хванат с едната ръка, после и с дугата и квото артише е машалла.
100
0
 
2
 
! Отговори
Деди преди 2 седмици
Нещо странно тука има, за пръв път момата да е по-млада от него. Иначе ашколсун, аферим и малко машала.
99
0
 
4
 
! Отговори
bfs` преди 2 седмици
Сега следва да уважи другите комщии - една напращяла сръбкиня(там и Джоко ще помогне) ,една загоряла гъркиня(там Стефанос) и едно маКедонско дЕвойче. Да живее балканската дружба.
98
0
 
5
 
! Отговори
Тюрк преди 2 седмици
Прецизно изваяна със скалпел.
97
2
 
1
 
! Отговори
Глог преди 2 седмици
Тия двамата са донори на вируси и зарази! В толкова много пещериса влизали(или са им влизали) че, имунната им система макар и на по-30 години, вече сигурно изнемогва от борба с бацили и зарази!!!
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми, грозничка и изкуствена, ама... понякога и в грозното се крие либидото! Карай, важно е на него да си му харесва! Нали все пак той си ляга с нея? Ние какво има да "обсъждаме"?
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Машала....ще мине през задния двор на турското посолство....
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Григор Димитров многократно печели сред анкетите за най-секси тенисист. Единственият направил двоен шлем в женския тенис - и Уиламс и Шарапова му бяха гаджета. Че и двете се ревнуваха и караха за него.
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Еййй, злобари, беее!КОМЕНТИРАТ ГО МЕДИИТЕ, ЕЖЕДНЕВНО, НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА.
92
0
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 седмици
Пак изкуственячка като гнус*ната Геня забил нашия, или като тая русата, дето води тиражите заедно с Део, дето не може да се усмихне, че ще й падне лицето, тотален смях :) Грише, ела във Фантастикото до нас да си харесаш някоя, има страхотни красиви ЕСТЕСТВЕНИ момичета :)
91
2
 
3
 
! Отговори
88 преди 2 седмици
Е какво да им се коментира? Шкембетата? Диагоналките? Жените им, дето ги мразят? Децата им, дето нищо не става от тях? Заплатите им, дето са смешни? То на тия радостта в живота им е да коментират, че на Гришо новата жена била еди каква си
90
2
 
6
 
! Отговори
САТАНАТА преди 2 седмици
Тенесисчето се сдоби с чифт кадънски цицки
89
4
 
4
 
! Отговори
Естет преди 2 седмици
Това на снимката по моите стандарти е грозно.
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нещо по-изкуствено не е ли могъл да намери?
87
2
 
16
 
! Отговори
Еййй, злобари, беее! преди 2 седмици
Вие всички, които пишете, кажете дали някой коментира личния ви живот, жените ви, мъжете ви, децата ви???!!! С какво право коментирате живота му?! По-добри ли сте от него и в какво?! Май само в злобата и завистта! Засрамете се!!! Не му плащате вие хляба! Нито пък той ви е длъжник! Тогава?! Търсете сметка на политиците, които целия народ (т.е. и вие) издържате и никаква сметка не им търсите. Оставете Гришо - той няма да ви вземе паричките, женичките или къщичките!!! Амааан от умници!!!
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Брей, цензурираха галооош! Защо не цензурираха хасковски??? пхахаха
85
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Разбира се, че у него е проблемът. Трябваше да се ожени за Шарапова, която единствена от всички разбира какво прави и как трябва да го прави. Но и там си показа провинциалните комплекси. Да принизиш една велика тенисистка до обикновена жена и домакиня няма как да няма последствия. В биографията й пише за това, как й казал, че не едва ли не не иска тя да е тенисистка, а да го гледала от трибуните с майка му. Хасковски *** си остана.
84
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гришката е много посредствено момче, това му е единственият психически проблем, дето все го търсят под дърво и камък и ни уверяват, че без неизвестния си психически проблем, щял да стане велик тенисист. Така му мина половината живот. Ставайки. Всички велики тенесисти, спортисти изобщо, имат семейства, имат стабилност, имат любов и разбиране. Този все гони някаква лустросана-отвън-бръкма-отвътре. Все трябва да започва отначало, все трябва да угажда на провинциалните си комплекси. Типичен българин
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
има много красиви туркини, но за мъжете турци мога да кажа, че са едни от най-грозните мъже изобщо, като цяло, наред с българските мъже