Българите се сбили със собственика на бара в Халкидики

Петима са в ареста
17 авг 2024 12:50, Нели Христова
75
Българите се сбили със собственика на бара в Халкидики
Снимка: Pixabay

Гръцката полиция е арестувала петима българи след побой в нощен бар на Халкидики. Трима от тях са в болница. Води се разследване.

Още по темата


Според очевидци на инцидента, петима българи са се скарали със собственика на бара и са го пребили. Впоследствие някой стреля и ранява един от българите, който е в тежко състояние в болницата в Полигирос - Халкидики, информират гръцки медии. Води се разследване, но до момента няма официална позиция на полицията, информира БНР.

Не се знае кой е стрелял и кой е нападнал с нож другите двама българи, които също са в болница, но без опасност за живота. Според медиците от двете линейки, които са пристигнали до бара в Ханйоти - Халкидики, носят се слухове за убит, които не са потвърдени.

Според свидетелски показания, арестуваните петима българи са били въоръжени и са стреляли във въздуха, което е предизвикало паника сред гостите на заведението, а и в съседните ресторанти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от За да се разбираме
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил Киров - Кирчо Руския и охраната му са стреляли по собственика на ресторанта, който също е българин заради закъсняла поръчка. Но може и да не е това причината, а нещо друго свързано с трафик или пари.
31
7
 
21
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Тия наш'те га.нч.ов.ци много зор ше видят, като ги знам гърците как барат. Навремето мислех за имот на Хилкидики. Модерно беше. Но взех другаде в Гърция, където нема българи. И ми е добре. Не се научихме да се държим прилично извън България, ей...
30
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Патриоте, пишман патриотееее, пет ганьооовци скачат на един грък. ккаво искаш да ги правят бе? Ако са в САЩ да бяха и петимата мъртви.
29
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тея най-вероятно са команчи със сини венци .....
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другаде пише, че собственикът, който също е българин с много заведения в София, е повикал биячите си и те са стреляли напосоки. Скандалът тръгнал от възражение заради забавена поръчка. Кръчмата била пълна с деца... Пак се прочухме :(
27
19
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 1 месец
Като чета коментарите, разбирам, че наистина сме иСмет! Някакви маляки почти са убили българин и са наръгали други няколко, но коментиращите по.сер.ковци защитават маляките? Честно? Да, наистина не трябва да ни има! Няма такава роПска иСмет като списващите тук!
26
2
 
13
 
! Отговори
Троян преди 1 месец
Героят на Алеко Константинов явно е жив. Простаците ни излагат навсякъде. Простащината няма граници.
25
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да вкараме танковете в Гърция, ама онез фашисти се сетили какво може да стане и минирали границата!
24
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 27 Аз когато тръгвах на гурбет за Гърция 2008-*** година ми казваха мои познати които са били там пак по работа...Никога да нямаш връзка с българи. Там ще те предадат прецакат каквото се сетиш. Така си е! Убедих се, защото имах няколко съжителства с българи в Атина. Долно завистливо племеее сме ей!
23
2
 
7
 
! Отговори
мда преди 1 месец
изглежда за някакви жълти стотинки в сметката в ставало въпрос. Типично. Жалко за излагацията и пострадалите.
22
4
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
Сега разбирам баджанака от София като ми каза: "Ходим на почивка в Гърция но не в източна Гърция а в Западна Гърция" Според него в Източна Гърция не било приятно за почивка, защото имало много българи а в Западна Гърция нямало нито един българин и било много готино всичко там.
21
2
 
14
 
! Отговори
Tuto Bene преди 1 месец
Характерен приоритет за нашенците в странство. Що не направят същото в САЩ, ако им държи на задниците. Уж били въоръжени, а някой ги гръмнал и наръгал с нож. Цялата история явно е досъчинена.
20
0
 
7
 
! Отговори
ябадабаду преди 1 месец
Където и да отиде *** си е ***
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пет ганьовеца са се напили и са тръгнали да се репчат на гъркът собственик и са му налетяли. И петимата трябваше да бъдат умъртвени.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Елините не са като нас шушумиги. Ще нападнеш грък и то собственика на заведението??? Те пак тримата български гааааньовци Пулеви като не са мъртви голям късмет са изкарали
17
7
 
7
 
! Отговори
Български гражданин преди 1 месец
Самозабравилите криминали се далечно следствие на путиновия модел в България, така евразийските "ценности" са се проявявила при съседите. До това водят "работещите" по руzко-корупционен модел български институции, до съществуването на подобни криминални индивиди.
16
7
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 1 месец
А МОЖЕ БИ това не са българи,а роми..само те лошо ни преставяват в чужбина,а ?)Интересен е случая..за какво могат да се сбили ..единият е вариант ...яли и пили и се правили на баровци,а когато да плащат -почервенели от сметката,вторият вариант..гръка да е надписал сметката ..*** доказвай кой колко е изял и изпил...и третият вариант ..made in Bulgaria Вярно е ,че много роми са *** -70 % (навярно) ,но има и нормални и не трябва всичките под един знаменател да се поставят ..
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде сега да подлежат 20 години в гръцка пандела. Щото това не е бг да звъннеш на шиши да платиш колкото трябва и вечерта да си в къщи.
14
4
 
1
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
Ясуууу, малакос;)))
13
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пп дб драмите край нямат ейййй