Денков: Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия

Очаквам министърът на образованието да ги защити от репресията на "Възраждане"
22 авг 2024 12:26, Стела Стоянова
162
Денков: Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия
Снимка БГНЕС

"Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия - от това ще пострадат децата ни!" Това написа в публикация във Facebook профила си бившият премиер акад. Николай Денков.

"Нечувана атака срещу българските учители и недопустима политическа пропаганда на гърба на българското училище!

Още по темата
"Възраждане" си позволи да публикува списък с варненски учители с послание, което призовава към линч. Нарича учителите "паразити", защото са изразили мнение, различно от това на партийния им фюрер.

Тези учители са против закона за пропагандата в училище, който в сегашния си вид оставя широко поле за нарушаване на човешки права и задълбочава страховете на родителите заради ширещата се дезинформация по темата", пише още Денков.

"Очаквам министърът на образованието да реагира незабавно с мерките, които ще вземе МОН, за да защити българските учители от репресията на "Възраждане", завърши публикацията си Николай Денков".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от Образование
"Възраждане" с "черни списъци" на учители
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Или ще смените тона в стил: Няма повече с тоягата, ще спазим закона или.....
119
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Доколкото си спомням: Вие и вашия любимец ми обявихте война! А сега да видя дали може да я доведете до няква победа имайки предвид е какви закононарушения стр!
118
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Ще задам един въпрос и на Румен Радев: Г-н Президент , какъв е оригиналният текст на чл. 13 от КТБ и има ли решение на НС за неговата промяна. Защото ако няма административния произвол ви е сигурен! И второ спомняте ли си когато бяхте избран за първия си мандат един свещеник на пресконференцията ви зададе въпрос за Религиозно образование и кога ще помогнете да бъде въведено! Против действащото тогава законодателство на много нива. И защо не му теглихте една майна...по президентски!
117
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Айде хора трябват 10000 човека дето да не ги е страх от тия путкии... Дето приказват със задницитеее си само! Гъзообразни форми на живот с високи заплати!
116
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Ще отмените и нормативи и ще ги уеднаквите, ще премахнете и дискриминация между образователните сфери, ще махнете и общинското дерибейства и Софийски шовинизъм много набързо. Колко бързо ще изчезнат програми по Вероучение! Трябват 10000 човека дето няма да стачкуват, няма да протестират само ще пратят по един формуляр за 5 лева в Страсбург
115
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
20 години протести и стачки не мърдат , само по-тежки юридически репресии
114
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
СБУ и КНСБ - никви стачки и протести.. Събирайте юристите и всички дето им е писнало от нищогоеоррне събирайте имената и пускайте индивидуални жалби в Страсбург. Глей те да си съберете поне 10000 да видим тия дали могат да клякат!
113
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Не вие си нямате и на идея гилдията колко ви е насъбрала! Сещате ли се защо?
112
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Ще престанете да приказвате глупости гарантирам ви! И бръщолевенето на безмислици наречено от вас политика ще престане да ви е професия!
111
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Аз отдавна съм разбрал с тия мижитурки дето знаят само да приказват в нищо говорещия популизъм и плурализъм как да ги накараме да свършат някаква работа знаейки колко са добри с тоягата. Я 15 000 дела в Страсбург стил Ерин Брокович и да видя колко сте нахакани и компетентно неграмотни после!
110
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Аз съм на друга позиция - като сте решили пак да оберат пешкира колегите , мое ли да стане така 15 000 иска да бъдат заведени по ред причини и закононарушения за които се правите, че ни лук яли ни лук мирисали и такъв бой да отнесете, че да си не помислите повече за популизъм и кой да избърше полилайната дето сте дефекирали без мисъл за последствията! Не няма да има стачка, няма да има протести съд след съд до откат!
109
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не виждам нищо лошо в списъците! Напротив,те са необходими,за да знаят родителите кои джендърляци вилнеят в БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА и да пазят децата си от тях! След като с готовност са подписали срещу закона е редно да излязат гордо с имената си,защо се крият и пищят,ако твърдят,че са прави?! Родителите,а и учениците имат право да бъдат информирани,особено по-големите,за да могат да се пазят! Браво на "Възраждане"за добре свършената работа в полза на БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА и РОДИТЕЛИ!!!
108
0
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
акйте малко бре, тез ЛГБТИ учители доброволно са се подписали в списък против закона и са го публикували!Възраждане само им придаде известност.Да не би да се срамят учителите от ЛГБТИ нещо?Всички учители ЛГБТИ взимат пари от НПО или получават някакви подаръци, за да ръчкат съзнанието на децата да стават бездетни маломници ЛГБТИ.Освен това тези учители ЛГБТИ пропагандират педофилията!Не само са за уволнение, а за съд!
107
5
 
2
 
! Отговори
Tarikat преди 3 седмици
Долу мръсните ръце от децата ни, Дрянков.НЕ!акд. Денков е химик с международен принос в науката. Той е достатъчно компетентен да изясни пред Народното събрание за ползите и страничните ефекти от оперативно-медикаментозното кастриране в пубертетна и пред пубертетна възраст с цел промяната на пола. Така и ние ще разберем загадката за толкова силния натиск от Брюксел, и множество други Организации от всички нации. Явно, че това е скъпа търговия както с covid ваксините Pfizer, маймунска шарка и тн
106
2
 
8
 
! Отговори
Кънчо преди 3 седмици
"Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия"....на партийна може и да не могат, но на гражданска със сигурност могат. Ако чуя че някой "просвещава" детето ми на тия гнусотиии..тежко им.
105
0
 
4
 
! Отговори
До 109 преди 3 седмици
Как добре си описал себе си.
104
5
 
6
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 седмици
Знаех че Денков е професор по поемане на маркучи изотзадзе,и той го подтвърди.Розовото пони -Денята
103
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой е денков? Прилича ми на нещо, което обичайно излиза след голяма нужда.
102
4
 
8
 
! Отговори
Ей,Съсел АкаДенкофф преди 3 седмици
Бай Ставри те чака под душовете да покажеш нагледно теорията си за перфектното блокче сапунче,случаЕно изпуснато на земята! Свали си очилата,за да не ти се изпотят стъклата,неолибера3тфашистки мъпет на Посолството!
101
3
 
14
 
! Отговори
Долу мръсните ръце преди 3 седмици
Долу мръсните ръце от децата ни, Дрянков.