Георгиев: Публикуването на списък с имена на учители, е недопустимо

Публикацията от "Възраждане" е ярък пример за кръчмарска пропаганда
22 авг 2024 15:47, Гергана Попова
90
Георгиев: Публикуването на списък с имена на учители, е недопустимо
Снимка: БГНЕС

Публикуването на списък с имена на учители, само защото са изразили свободно мнението си е недопустимо! Определянето им като „паразитиращи“ е не само грозно, но обиждащо хиляди достойни български учители. Това написа във Фейсбук бившият председател на СОС и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

Още по темата

Тази публикация от партия „Възраждане“ е всъщност ярък пример за кръчмарска пропаганда. Най-малкото, което трябва да направят е да се извинят незабавно на цялото учителско съсловие, а не просто да трият публикациите си.
Другият, който дължи извинение е лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Който нарече публикувания списък „списъкът на Шиндлер“. Той просто трябва да се извини на своите учители, заради това, че нищо не е научил от тях", написа още Георгиев.

Незнанието не е извинение, особено за политици на такова ниво. Затова е важно българските училища да бъдат подкрепяни в мисията им да са домове на знанието, на фактите, но и на критичното мислене.
Казвам го, като един от депутатите от ГЕРБ-СДС, които не подкрепихме внесените от „Възраждане“ промени в Закона за училищното и предучилищно образование. Категорично никаква пропаганда няма място в българското училище! Но това няма да стане като се въвеждат дефиниции за сексуална ориентация, които нарушават българското и европейско законодателство и създават условия за конфликти, разделение и омраза. Изборите идват и отминават, човешките права и достойнството остават. Освен ако не зачеркнеш достойнството си сам, както направиха днес Костадин Костадинов и Кирил Петков", каза Георгиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: СОСучители
Още от Образование
Денков: Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трябва да забранят русофилията. Русофил на кол, вече не е русофил
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз съм пратил детето си на училище за да се ограмоти и изгради на професионално ниво, а не да му пълнят главата с глупости за смяна на пола и хомо фантазии.
23
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гнусните възрожденци пак се иzсраха
22
1
 
6
 
! Отговори
ТОЗИ РОМ НА ФОТОТУ преди 3 седмици
КАТО ШЕФ НА СОС ОРГАНИЗИРА ГЛАСУВАНЕТО ЗА СЪБАРЯНЕ НА ПСА, ЗА ДА СЕ СТРОИ ТАМ ТУРСКА ДЖАМИЯ
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре де некви преподаватели които симпатизират на хомосексуалистите и трансмултисексуалните искат да преподават колко е хубаво да се опипват малки момченца мъже да си слагат перуки рокли да се целуват по коридорите с език да правят разюздан секс в класните стаи. В смисъл всичко е правилно защото и те имат права. Е хубаво де ама училището не е гей-клуб. Тези хора защо не могат да правят разлика между гей-порно клуб и училище ? Какъв списък на Шиндлер какъв Холокост ? Нямат ли си гей клубове?
20
3
 
12
 
! Отговори
до Демократ преди 3 седмици
Изчезни бе.
19
17
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 3 седмици
Нали подкрепяхте противоречащия на правото на ЕС закон? Шокирани сте какво отприщи? БГ народът е ***: неслучайно държавите от ЕС са се задължили да защитават правата на малцинствата. Отворихте от малоумие кутията на Пандора. Следва руски фашизъм и излизане от ЕС, разстрел на различни и затваряне на граници. Това малоумие час по-скоро следва да се отмени
18
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На престъпниците от възраждане за това им плащат.
17
0
 
0
 
! Отговори
Tarikat преди 3 седмици
Не толкова за имената а за бройката е спора да се/не се/ публикува.Но и този много страничен въпрос за ориентацията е удобен дъвка- пиар въпрос.Все нещо се хваща.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма логика да защитаваш толкова яростно ЛГБТ пропагандата в училищата, освен ако не ти се плаща.
15
2
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
Чакйте малко бре, тез ЛГБТИ учители доброволно са се подписали в списък против закона и са го публикували!Възраждане само им придаде известност.Да не би да се срамят учителите от ЛГБТИ нещо?Всички учители ЛГБТИ взимат пари от НПО или получават някакви подаръци, за да ръчкат съзнанието на децата да стават бездетни маломници ЛГБТИ.Освен това тези учители ЛГБТИ пропагандират педофилията!Не само са за уволнение, а за съд!
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези учители със сигурност участват в някакви НПО-та и оттам са ги натиснали да се подпишат.
13
16
 
1
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
Георгиев ми е много противен, но в случия е прав и по двете точки.
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Убеден съм, че ако НАП и ДАНС проверят всички в списъка, поне за половината ще излезе, че си докарват допълнителен месечен доход с НПО произход.
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не разбрах какво са публикували? Тези хора са изявили ПУБЛИЧНА позиция като са се подписали против закона. Срам ли ги е че са против закона? Като се подписваш против нещо, заставаш с лицето и името си срещу него. Пак питам срам ли ги е че са защитават гей-пропагандата в училище? Ако ги е срам да не я защитават.
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
'Възраждане трябва да се извинят незабавно на цялото учителско съсловие' -- вече е ясно кои са геьовете-пидофили ! благодаря !
9
3
 
11
 
! Отговори
Свобода преди 3 седмици
Ей буй сплескан, нали ГЕРБ подкрепи този закон, популсист напукан!
8
12
 
4
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 3 седмици
Публикуването на списък на хора, които са изразили несъгласие с нещо си е като списъците след 1944г. . И аз не подкрепям ЛГБТ пропагандата, но всеки има право на мнение. После ще има списък с колашки фамилии, евреи и още всякакви хора за ликвидиране. Див болшевизъм.
7
2
 
14
 
! Отговори
до 5 преди 3 седмици
миналата година ГЕРБ, ДПС, ППДБ гласуваха СРЕЩУ подобен закон на ИТН. ГЕРБ винаги са били лицемерни и ветропоказатели. Нищо чудно да се опитат да отменят закона на по-късен етап.
6
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Банда "учители" не иска да се съобразява със закона. После се чудим защо децата растат без респект към законите. Защото ей такива ги учат.