Зеленски зове Европа: Помогнете ни да спрем терора

Молбата му идва след мащабна руска атака
Обновена: 26 авг 2024 14:04 | 26 авг 2024 14:04, Нели Христова
725
Зеленски зове Европа: Помогнете ни да спрем терора
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски отправи още една молба към западните партньори да увеличат помощта си, след като Русия предприе това, което той описа като "една от най-големите атаки – комбиниран удар, включващ над сто ракети от различни видове и около сто "Шахеди".

"В цяла Украйна бихме могли да направим много повече, за да защитим живота, ако авиацията на нашите европейски съседи действа съвместно с нашите F-16 и системи за противовъздушна отбрана. Ако такова единство се оказа ефективно в Близкия изток, то трябва да работи и в Европа", подчерта украинският лидер.

"Путин може да действа само в границите, които светът му поставя. Слабостта и неадекватните реакции подхранват терора. Всеки лидер, всеки един от нашите партньори знае какви решителни действия са необходими, за да се сложи справедлив край на тази война. Украйна не може да бъде ограничена в способностите си за далечни разстояния, когато терористите не са изправени пред такива ограничения. Нашите защитници не могат да бъдат ограничени в оръжията си, когато Русия разположи целия си арсенал, включително "Шахеди" и балистични ракети от Северна Корея. Америка, Великобритания, Франция и другите ни партньори имат силата да ни помогнат да спрем този терор. Времето за решителни действия е сега", заяви Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


725
Още от Кино
И небето плака за Ален Делон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
510
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да оди да сключва мир.Вчера пак загубите са 400 в Курска област и станаха 6200 от 6 август.Като капак са подложени на обстрел 16 населени места в Сумска област,където се съсредочавали резерви за Курска област.
509
1
 
13
 
! Отговори
соломон паси идиота преди 3 седмици
Тоя наркоман с цялата шайка отдавна трябваше -- още в началото на войната -- де е ликвидиран . И всеки следваш трябваше да знае за последствията които го чакат. Наивният и самоуверен гл....к Путин освен празни обещания , приказки фъфлене , хленчения на друго не е способен като си мисли ,че всичко е под негов контрол . За да се хареса на цивилизованият Запад се прави на възпитан, културен , хуманен - . Не напразно казват Путин не толкова глупав да използва Ядрената си триада.- което означава правете това което си искате няма никаква опасност да бъдете наказани -- фактите потвърждават това . .
508
0
 
9
 
! Отговори
Бай...до 526 преди 3 седмици
Същият като Тиквата !
507
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Терористът вика "Спрете терора!". Днес в Интернет един украинец е качил клипче, което е снимал с телефона си. Случайно е попаднал на пътя на руските ракети, снима в небето и брои от 1 до 20 и тогава си удря телефона в земята с диви викове... А ракетите са били около 200 броя придружени от 100 броя Герань (здравец) и огромно количество малки дронове. При това всеки ден руснаците освобождават по няколко селища в Донбас и са на 13 км от клавния път на комуникациите на украинците там.
506
0
 
25
 
! Отговори
Що не зове САЩ а? преди 3 седмици
Нали Байдън и Нюлънд му обещаха безкрайна подкрепа ???
505
0
 
10
 
! Отговори
Бай... преди 3 седмици
А бе, Путин, що не разшириш Черно море на север?!
504
0
 
13
 
! Отговори
slayer преди 3 седмици
Mаниака пак изригна да иска "boots on the ground" , НАТО да му вършат работата. Но Америка отдавна му направи врътка: тоѝ & Украинците да им вършат работата & златната мина от военно промишления комплекс да бълва печалби.
503
0
 
21
 
! Отговори
Отказа на Зеленски преди 3 седмици
Да приеме реалността придобива клинично патологични измерения!
502
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хохлите не знаят вече: Да се радват, да плачат ли...
501
0
 
23
 
! Отговори
Маниакална дипресия преди 3 седмици
Е психичното състояние на Зе!Един ден побеждава в еуфория, на следващия ден плаче в депресия!
500
0
 
21
 
! Отговори
Британска разведка преди 3 седмици
Мистър Зеленски, Сър, руски ракети няма от 2022 година! Няма такова нещо като мащабен въздушен удар с руски ракети! Объркал сте се.
499
0
 
32
 
! Отговори
обективен преди 3 седмици
Вчера се хилеше и плашеше с някакви нови супероръжия и как войната вече е на руска територия.Днес жалкия комик вие на умрЕло.До кога ще плащаме за тези фашисти и ще хрантутим 60 000 навлека от окрайнините на руската държава?Вън пияниците от земята ни.
498
0
 
23
 
! Отговори
Бог да пази България преди 3 седмици
Между другото за какъв Путин говорите половината тук,нали беше умрял и е сложен в хладилник?!Или забравихте,а да вярно вие сте с къса памет и розови очила!!!
497
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само Путин да не се окаже цвете ,с този който ще дойде след него!Един Кадиров напримерно ще е ,,много по-хуманен и мил,,!
496
1
 
32
 
! Отговори
52847 преди 3 седмици
Мястото на клоуна-наркоман е до Навални!Слава на Русия ,наш единствен приятел и брат в този джендърски безполов евроатлантически свят.
495
0
 
29
 
! Отговори
Зеленясъл преди 3 седмици
Може да вадиш Курск на мечката, а после като те погне, бягаш да се криеш зад полите на леля си Урсула и чичко Улаф Шолц а??
494
0
 
7
 
! Отговори
Хич хич преди 3 седмици
Хич хич
493
1
 
23
 
! Отговори
срамота преди 3 седмици
Дано Путин изравни тази воняща фашистка бърлога ООсрайнината, преди нашите родни предатели да са подарили на фашистите 2-та чисто нови атомни реактора от Белене.Колкото по-скоро ООсрайнината изчезне ,толкова по-скоро ще имаме евтина енергия ,и кожодерите на Прокопиев ,Тиквата и Шишо няма да ни дерат по две кожи!!!
492
0
 
28
 
! Отговори
Хи хи преди 3 седмици
Абе жужак, нали ти дадоха толкоз милиарди, ти кво повече искаш ?? Имаш проблем с Русия, ми оправяй се бе, не сме ти длъжни с нищо !
491
1
 
29
 
! Отговори
САЩ източва преди 3 седмици
Ресурсите на Европа да води война с Русия!Европа загива икономически