Пращаме одеяла в помощ на Япония

На този етап няма да изпращаме човешки ресурс в далечната страна
17 мар 2011 14:24,
112
Пращаме одеяла в помощ на Япония
Снимка: Булфото

Засега България няма да изпраща човешки ресурс в пострадалата от земетресения и цунами Япония, съобщи премиерът Бойко Борисов.

По думите му нашата страна ще изпрати хуманитарна помощ във вид на одеяла.

"Поддържа се ежеминутна връзка с еврокомисар Кристалина Георгиева, за да се уточни пунктът, на който трябва да бъде доставена помощта. Ако се наложи, ще пращаме още“, уточни министър-председателят.

Придружен от министъра на околната реда и водите Нона Караджова и от министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, Борисов откри новата пречиствателна станция в Хисаря.

Модерното съоръжение е на стойност над 32 милиона лева, 18 млн. от които дава държавата.

На местните жители Борисов съобщи добрата новина, че се ангажира да върне за стопанисване от общината пет минерални бани, които сега пустеят с цел развитие на туризма.

След като се окъпа във всенародна любов и засия пред аплодисментите на присъстващите, Борисов се разяри на журналистите.

"Няма да ви отговарям на въпросите, защото аз едно казвам, а вие отразявате друго. Какво ме питате за АЕЦ "Белене", като ида там, тогава ще говоря за него, като ида в парламента, ще ме слушате оттам за Белене“, сепна се премиерът.

Той не уточни дали горивата, обект на протести през последните дни, ще поевтинеят. „Пратили сме писмо до ЕС, питайте си кореспондентите там“, отбеляза Борисов и уточни, че финансовият министър Симеон Дянков е в Брюксел и оттам ще даде пресконференция по темата.

"Следим непрекъснато радиационния фон. Знаете, имаме такава агенция. На този етап няма опасност от ядрена радиация за България“, каза още премиерът по повод опасенията на хората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
16
 
! Отговори
до 65 преди 13 години
Не се бъзикай така с тиквата бе!Ти мислиш ли,че той може да си включи компа,камо ли да работи на него?Аз мисля,че той лъже и за тва,че е чел Винету.
47
5
 
12
 
! Отговори
боян преди 13 години
до 50:1. спрямо България си Емигрант, нещастнико;2. пише се помощТа, неграмотнико;3. докато политиците се избират от роми, нискообразовани и лумпенизирани добитъци, тук бурени като сегашните ще пребъдат!живей си слугинския живот зад граница и забрави откъде произлизаш, нямаме нужда от такива като теб да ни дават нито акъла, с който не разполагат, нито "помоща" си...
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
54 -АЗ! Хихихихихи! Боко ти ли си бре! Много го обичаш това първо лице, единствено число:)))))))) Набляга на АЗ-а и твърди колко обича другите хора и иска да помага:)
45
4
 
18
 
! Отговори
факт преди 13 години
до58По-лошо от ГРОБ и тиквата няма.Не ме плашиш Станиев,Гоце кой да е.Но тоя не.
44
3
 
14
 
! Отговори
Онанимен преди 13 години
алооо,58 ....не в въпроса в това,че няма алтернатива и че трябва да търпим глупости и некадърност заради това ... трябва да има гражданска позиция по повечето въпроси,трябва да има гражданско общество ...а не като някакви овце да търпим "някой си" само защото няма кой да го замести ... ВИНАГИ ЩЕ ИМА АЛТЕРНАТИВА,НО ТРЯБВА САМИ ДА СИ Я ИЗГРАДИМ,ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ЧУВАЕМОСТДЕМОКРАЦИЯ,НЕ ПЛУТОКРАЦИЯ
43
6
 
22
 
! Отговори
The Gnoll преди 13 години
И за цензура вече е късно. Всенародната любов към Боко отдавна лъха от всеки форум :)
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо всички коментари са скрити бе днес.бг
41
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Самия народ неможеш да си оправиш япония ще оправяш *** тикваррр.
40
16
 
3
 
! Отговори
даммм преди 13 години
Защо слагате минуси на номер 50 , нали не искате Борисов Той ви каза какви са опциите в момента или Доган , Серги и на мястото на горския цар , влиза ветеран резервата Гоце или се дава шанс на Борисов.Други опции няма. Бъдете реалисти.
39
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Да им правим Боко Кратуната, Цецо *** и Мони Бабешки цъкли - като човешки ресурс на помощ.
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
48 - Самият факт, че четеш простотии, покзва твоето състояние! Останалото е без коментар!
37
7
 
20
 
! Отговори
до 50 преди 13 години
Бъзикай се *** по-добре Серги и Доган отколкото тиквата.По-зле не сме били.Факт!
36
5
 
5
 
! Отговори
от 19 преди 13 години
АЗ не съм тръгнала да си показвам интелекта... АЗ СЕ ВЪЗМУЩАВАМ !
35
0
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
Хахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!! Ей, ще се пукна от смях! Не бях виждал толкова изтрити коментари под никоя статия до сега :))))))))) Сега предават по радиото, че заминава български контингент за Япония, да помага при разпределението на изпратените помощи, не на одеялата, а на всички изпратени помощи. Тежко е положението там, трябва да се помага.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те всичко трият. Да им напуснем сайта тогава и те да си го четат.
33
1
 
19
 
! Отговори
До Тикво-ценЗуриона преди 13 години
Колкото и да се мъчиш, не можеш да изтриеш любовта на народа към Тиквата...
32
8
 
6
 
! Отговори
Имигрант преди 13 години
до 42И аз ще бъда солидарен с Вас , щом не искате Бойко , въпреки че не мислех да гласувам , защото мисля да не се връщам в България и не би трябвало да ви избирам управниците.Ще Ви подкрепя сънародници , ще ви помогна да се отървете от лошия Борисов.Понеже драгалевския ром , няма шансове с неговите 5 % , ще гласувам или за Серги или за Доган , щото за който и от двамата да гласувам , те са вечната коалиция.Имате помоща ми да се върне Доган и Серги.
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
45 - Алооо! ЕнтЕлигента! Много грешки правиш бре! хайде на нас ни е простено, защото по твоята скала сме прости, но ти......:) Е, не може да бъде:) И много лъхаш на ЕнтИлект! Чак смърдиш:)
30
12
 
6
 
! Отговори
ники преди 13 години
Абе, като ви чета тука, виждам че българинът от ден на ден все повече злобее и простее. А пък аз си мислех, че вече сме стигнали върха на простотията, ама вие можете и още. Продължавайте...
29
4
 
32
 
! Отговори
Ужас! преди 13 години
Като гледам изтритите коментари оставам с впечатление, че цяла България споменава майката на Премиера.Егати тоталната цензура.