НАП дамгосва със "стикери на срама"

Данъчните ще запорират и заплати на хиляди длъжници
Обновена: 20 юни 2011 08:02 | 20 юни 2011 07:38,
190
НАП дамгосва със "стикери на срама"
Снимка: архив Булфото

Червени стикери на срама ще лепят данъчните на автомобили и други вещи, които подлежат на запор, заради неплатени дългове към държавата.

 
Длъжникът няма право да маха „стикера на срама“ с надпис "Запорирано от НАП". Той ще се слага на видно място върху вещта, а при колите - на предното стъкло. 
 
Запорите вещи не могат да се продават или даряват. 
 
НАП започва също да изпраща писма до работодателите на 10 000 длъжници с искане за запор на заплатите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: данъчнистикери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
11
 
81
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 13 години
А ние какви стикери да залепим на челата на управляващите/без значение кои са/ за неизпълнение на дадените от тях обещания? Нека техните стикери ги пускаме в урните на изборите.Сегашните управляващи щели да увеличават нещо си ама не по-рано от 01.09.2011г. -защо не отложат и увеличението на тока за тогава или ще ни одерат кожите предварително и после видите ли ние ви дадохме. Ей *** си заслужаваме положението колконо по-вече ни мачкат толкова по-вече си кютим.Хак да ни е.
54
12
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте зле, когато не се плащат данъци държавата няма пари това е на всякъде по света. Например: Азис и още някви чалга звезди са изяли баничките на децата от сиропиталищата за 500 години напред - 1мил лв дължат. ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА, НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ПИТАМ АЗ !!!!!
53
9
 
38
 
! Отговори
Tochniq преди 13 години
Do 35: Da ve bratle, verno....kakvo stana s oniq palati i dvorci deto gi snimaha s vartoleta na NAP? Hahahaha....ili pak se opravdaha sobstvenicite 4e sa gi kupili ot banici, boza i pensii na stari babi :)) Ako imashe dyrjava na mqsto, dosega tiq imotishta da bqha razprodadeni a parite dadeni na naroda ili da bqha prevyrnati v siropitalishta, domove za stari hora i pansioni...No nali cqlata sistema e gnoqsala i prodynena...pak se butnaha pari pod masata i slu4aq izvednyj se potuli!!! Lek den!
52
8
 
83
 
! Отговори
mimeto преди 13 години
Искам да попитам, а кога държава ще изплати задълженията си към граждани и фирми и защо не плаща лихви за забавени плащания. Майка ми беше болна от рак. Според държавата и се полагат 180дни болничен, който ще бъде изплатен едва след като бъде издаден след тези 180дни. Ако умре- добре за държавата-едно плащане по-малко. Тя прекрати болничния си на 105ден и все още очаква да и бъде изплатен - неизвестно кога. Трябва да отбележа, че това е първият и болничен, а не поредният... Тъжно, твърде тъжно..
51
8
 
76
 
! Отговори
Дора Андреева преди 13 години
Какво стана с имотите в Созопол на моята приятелка и приемничка, екс шефката на НАП Марийка Анастасова Мургина ?!
50
8
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно, а на челата на скъпите ни (при това твърде скъпи) управници какво трябва да залепим, за да изразим тоталното им несправяне с управлението?! Особено на другарката Моника Дянкова, ще трябва и по очилата да лепим! Виж, за другаря Боко ще е лесно - един стикер 'Пинокио' с дълъг-предълъг нос ще му е достатъчен на този жалък *** и нагъл лъжец!
49
8
 
60
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Божкеее стикери щяли да лепят! Това само в Джунглария може да се случи.
48
9
 
46
 
! Отговори
фитипалди||:))) преди 13 години
Точно на предното стъкло залепете всичко, може и една завеса да сложите!:)))Туко вземе някой някакво решение, все пак сме в България!Ами данъчните, като не могат да си приберат дълговете ДА СИ ХОДЯТ!
47
9
 
37
 
! Отговори
бобо преди 13 години
300 лева са на снимката
46
12
 
57
 
! Отговори
1ч23 преди 13 години
Мдаа, Герберите събират парички за купуване на гласове, по всевъзможен начин.Така така скъпи ми сънародници. Алчността им граници няма, народа ни гладен,бос,гол.Какво ли си викат още може.
45
10
 
52
 
! Отговори
ЗИНА преди 13 години
дРЕМЕ МИ НА ОНАЗИ РАБОТА КОЛКО СТИКЕРА ЩЕ МИ ЛЕПНАТ. тЕЗ ХАЙЛАЗИ ДА ВЗЕМАТ НАИСТИНА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ПОНЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПОРАБОТЯТ ВЪРХУ ВАЖНИ НЕЩА , А НЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ И ВЪРХУ *** СИ. тО ТЕХНИТЕ ЕКСТРИ НЯМАХА КРАЙ. И В НАП СА ДУПЕДАВЦИ И БЛИЖЕГЪЗЦИ. ТОВА Е ИСТИНАТА , ЧЕ ПОБОЛЯХА НАРОДА С ТЕХНИТЕ НЕДОИГРАНИ ИГРИ ОТ ДЕТСТВОТО. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ НИТО АЗ , НИТО НЯКОЙ ОТ РОДАТА МИ.....
44
9
 
62
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Стикерите на срама ги залепете на челата на нашите управници и работодатели дето не дават заплати свясни на хората,дето имат изтеглени от банките хиляди левове,ядоха и пиха 10 години,а банките ги оставиха на спокойствие и чакаха хубаво да заборчлеят,ако тръгнат да ги съдят няма да остане нито един,а сега дайте,хубаво ама парите ги няма,никой няма пари,няма..........
43
8
 
51
 
! Отговори
аватар преди 13 години
НАП какво ще прави с фирмата на Дуган "Минстрой",като гледам все още не е съборено ваканционното селище "Златна Персла" край Варвара община Царево,нима това селище е строено със собствен капитал ?
42
8
 
39
 
! Отговори
брадваро преди 13 години
а дълго на нап к'о го праим?
41
8
 
47
 
! Отговори
narod преди 13 години
от БЪЛГАРИЯ по изостанала държава няма на света.а за политиците вече няма думи.
40
8
 
44
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
Ми помисли кои "наши хора" от една банка преди правеха винетни стикери и ще се сетиш....
39
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А вие знаете ли колко данъчни има длъжници към държавата с десетки хиляди неплатени глоби, фишове????? И тез говньовци, дето чакат да им изтече давността на глобите са тръгнали да дамгосват данъкоплатеца????? Запор на заплатите им, уволнение и на прокурор, как тъй някакъв мишок, който не си е иплатил вересиите, ще глобява хората, че не са си оправили техните, нещо не се връзва....
38
8
 
70
 
! Отговори
bebezavar преди 13 години
Само не разбрах на кой от "нашите" хора му е закъсала рекламната агенция и/или печатница, че да го спонсорират със стикери. Убеден съм, че поръчката не е много скъпа има няма няколко милиона :-)
37
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който е прескочил летвата от 1 милион лева, като мен, не го ловят законите. Останалите - хващайте се на работа, да не се уволняваме!
36
8
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали знаете, че по- голем длкъжник от ДЪРЖАВАТА няма! Нея кой ще я глоби, питам аз??????? За всички забавени плащания??????

Спонсорирани публикации