Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"

Социалните мерки на управляващите били "фалшиви"
Обновена: 30 юни 2013 13:38 | 30 юни 2013 12:56, Петя Славова
188
Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"
Снимка: Булфото

Докато привърженици на Пламен Орешарски се събират в района на НДК, за да покажат подкрепата си към неговото управление, други протестиращи - искащи оставката на премиера, блокираха булевард"Брюксел" на разклона с бул. "Цариградско шосе".

Хората спряха за около половин час движението на моторни превозни средства в двете посоки, пише БТА.

Още по темата

"Протестите ще продължават и ескалират" се казва в листовка, която протестиращите раздават на шофьорите.

Проявите щели да продължат, докато управлението на страната продължава да се извършва от "доказано корумпирано правителство". Предприетите от правителството социални мерки били "фалшиви", според недоволстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
4
 
8
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
До viktor.stoichevИнтелигентния *** спря провокациите срещу централата на Атака, благодарение на Волен. Сега може да хортувате каквото си искате, факт е че Волен ви измете от там.
123
1
 
11
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
До незнаещАре почвай, де__________________Аре ще викаш на мамчето си и на жена си ако имш такава ясно? Единственото което знам е че ти не представляваш никого освен себе си. Спри да се изживяваш за спасител, никой не го иска това от теб. Просто престани да досаждаш . Всеко правителство има право на 3 месеца да покаже какво може.
122
4
 
8
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
да пази властта на доган от майки с колички________________________________________хахахахахахаххахахаххаха, Тия ги разправяй на некой друг. Добре че беше Волен та да стресне интелегентния *** и да спре Боко и Цецо да се добарат до властта.
121
9
 
1
 
! Отговори
незнаещ преди 11 години
До nekoi_ot_dale4eАре почвай, де? Ама нямаш време, щото трябва да пишеш. И btw за коя "вашта партия" говориш? И въобще, всички тука насмърдявате отдалече, когато хората говорят за протести, а вие започвате да говорите за ГЕРБ. Досущ като Мая Манолова - най-лесната (но и жалка) защита е нападението. И именно този реваншизъм, който определи първите "най-важни" решения на правителството, целещи саморазправа с враговете им, им изигра лоша шега. А не знаете, че ГЕРБ са ми също толкова противни.
120
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До ???????скрий се ****ал,*** да протестираш на село при баба си дето не си е сменяла червените *** вече 50 години
119
6
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
От три години няма улични борби между наркодиларите- Защо - защото Борисов и Цветанов сложиха ръка на наркомрежата и сега всички пари отиват в тяхните джобове. Арестуваха Баретата и се опитаха да го убият за да нямат конкурунция, същото стана и с Митьо очите. А цигарите? Това трябва да се изкорени но няма такава фигура която да застане насреща им. По последни данни всеки ден протест струва по 50х. лева на мафията която плаща сметката. Вече има и платени протестиращи както и платени гласоподавате
118
4
 
17
 
! Отговори
джипове, пълни с му преди 11 години
А може ли някой от интелигентните протестиращи на магистрала Тракия да обясни, защо те спираха и блокираха само колите на мирни хорица? А в същото време безпрепятствено пускаха да преминават джиповете, пълни с мутри?
117
4
 
10
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
До незнаещМерси на такава подкрепа като твоята, ето затова се налага да блокираме пътища!**************************************************************************Какво ще стане като аз започна да блокирам пьтищата защото не ща вашта партия? Когато и аз откажа да приема изборните резулатати като вас?
116
15
 
17
 
! Отговори
??????? преди 11 години
Призовавам всички Българи ,които милеят за родината си,да излязат на контрапротест срещу платената "интелигенция",на които им плащат за да провалят вота на народа и защитят интересите на монополите и наркобизнесмените. Само за един месец правителството прокара поне 5 законопроекта в защита на нормалните хора,с кое започна да обърква интересите на мафията-ще им спрат кранчето,и те сега плащат луди пари за да свалят законното правителство.Да си защитим правата като подкрепим Орешарски.
115
4
 
4
 
! Отговори
BEIBI 1 преди 11 години
наган, танев, пишете си коментарите на турски, нема проблем.
114
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре бе хора нека да се върнат Герб на власт нямам нищо на против. НЕК фалира, здравната каса също, готвят махане на валутния борд, Русия ни съди за 2 милиярда...... Зимата хората вече няма да са с чадъри и плакати, а автомати и гранати.
113
12
 
7
 
! Отговори
незнаещ преди 11 години
Знаещ, много си се объркал и си явно от тези, дето подкрепят протестите пред телевизора, без да са дошли нито веднъж на площада, за да видят, че същите тези хора са и там, най-отпред, заедно с "по-голямата част от хората" и не само че не са платени, но и се ползват с доверието на протестиращите, защото са там всеки ден от първия. Мерси на такава подкрепа като твоята, ето затова се налага да блокираме пътища!
112
9
 
14
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
До знаещПреброих колко са на снимката - 30 без тоя който снима. В най-добрия случей 31.хахахахаххаМасовки за Боко и Цецо
111
12
 
21
 
! Отговори
танев преди 11 години
Това вече е прекалено, 20 *** затварят булеварда, полицията им се радва, а БНТ и БТВ пърхат около тях като мухи около... Няма ли кой да въведе ред в тая държава?
110
9
 
13
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
Нямам нищо против протестите ,има за какво и сега му е времето !!!Но имам против точно такива хора като тези ,да протестират на площадите ,а не да затварят възлови кръстовища и жизнено важни пътни артерии само и само да си оправдаят взетите пари !!!И децата вече знаят ,че тези групички от петдесетина човека са платени ,нарочно блокират кръстовища отделно от по голямата част хора които са на протестите ,защото тях ги припознават като провокатори и ги гонят от площадите !!
109
1
 
9
 
! Отговори
До 123 преди 11 години
А бе ти за какъв Български народ говориш, след като и кирилицата не си научил и пишеш на нея.Омръзна ми от *** които се мислят за Българи а пишат на латинеца.УЖАС!!!
108
11
 
14
 
! Отговори
наган преди 11 години
На "протести" ходят само платени бойковчета и излъгани наивници, които не знаят какво искат! Крайно време е полицията да ги поступа малко, лу*пени жалки!
107
10
 
11
 
! Отговори
през блокадата преди 11 години
И от мен поискаха 20 лева, да ме пуснат през блокадата. На бул. Брюксел!
106
12
 
21
 
! Отговори
Атанас преди 11 години
Моля ви, успокойте топката!На протестите не са само *** и не всички са платени. не всички са реститути.Само малко от тях получават над 2 бона на месец.Има и заблудени.Има и малко честни хора, искрено вярващи, че се борят за правда.Но да се правят на повече българи от мен, това ми идва множко!Да размахват знамето ми започва да ме дразни.Да говорят от мое име е безобразие!Маските паднаха, зад усмивките лъснаха вълчи зъби! Гледам ТВ, гледам персонажи.На днешна снимка - жив равин блокира магистр
105
5
 
9
 
! Отговори
коментар преди 11 години
681,явно не си ме разбрал.Не е за 5 % намаление , а е за 16 % увеличени и то не само на тока,а и вода ,парно...И за теб 5 кинта са кутия цигари , но за един пенсионр с а 1 ден живот.Дали пък един ден ще разберете и защо хората не ви подкрепят?