Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"

Социалните мерки на управляващите били "фалшиви"
Обновена: 30 юни 2013 13:38 | 30 юни 2013 12:56, Петя Славова
188
Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"
Снимка: Булфото

Докато привърженици на Пламен Орешарски се събират в района на НДК, за да покажат подкрепата си към неговото управление, други протестиращи - искащи оставката на премиера, блокираха булевард"Брюксел" на разклона с бул. "Цариградско шосе".

Хората спряха за около половин час движението на моторни превозни средства в двете посоки, пише БТА.

Още по темата

"Протестите ще продължават и ескалират" се казва в листовка, която протестиращите раздават на шофьорите.

Проявите щели да продължат, докато управлението на страната продължава да се извършва от "доказано корумпирано правителство". Предприетите от правителството социални мерки били "фалшиви", според недоволстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
5
 
3
 
! Отговори
коментар преди 11 години
681,явно не си ме разбрал.Не е за 5 % намаление , а е за 16 % увеличени и то не само на тока,а и вода ,парно...И за теб 5 кинта са кутия цигари , но за един пенсионр с а 1 ден живот.Дали пък един ден ще разберете и защо хората не ви подкрепят?
103
15
 
20
 
! Отговори
Димитров преди 11 години
Доста рехава групичка, няма кой да им обърне внимание, аз също
102
5
 
21
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
До 681Дреме ми на шапката за 5 те процента когато нямам желание да живея при такова управление в България***********************И защо аз трябва да живея при управление което ти искаш? Аз пьк не ща Боко и Цецо, ясно? С какво ти си по-добьр от мен?
101
16
 
8
 
! Отговори
Недоразбрали преди 11 години
Писарушки, от прескачане по сайтове и бясно писане за преизпълнение на плана "оплюй протестиращите, защити партията майка", сте пропуснали да се уточните - по 4500 лв. ли получаваме или скачаме за по 50 лв. и топъл обяд? И тъй като статията горе е некоректна - блокирахме само пътя посока център, за да няма изпуснати полети. Пуснахме кола с болно дете и аварирал камион. И най-важното, мишчици: накрая "изнервените" шофьори бяха пуснати с аплодисменти за разбирането, а те ни отвърнаха със същото.
100
15
 
19
 
! Отговори
nekoi_ot_dale4e преди 11 години
Ьььььь,това на снимката е по-малко сьбиране от обикновенна сватба. Нема и 50 човека а има и 3-4 каки. По колко вьрват каките ако са на протест - безпалтно?Явно номера сега е да се затварят пьтищата щото протестиращите оредеха...
99
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименЩе ги накарат като не се качат на самолета щото пътуват за еди каде си и не ги интересува обстановката в страната,като не излетят два пати и ще се поинтересуват да отидат и тена "Независимост" ите да да се борят за освобождението на България от Олигархично Турско/*** робство
98
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква средна класа - това са служители от разни министерства и общински цлужители.Никой друг не може да си позволи лукса в девет и тридесет да не е на работа.Затова и протестите са само в София, в другите градове няма министерства, а общинските служители са малко.
97
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едни ***.и фалираха България 1989 и 1997 година,но така и не се и научиха да обичат народа си,камо ли да се съобразяват с него.Но така е като Родината им не се казва България,а искат да я управляват.Принуждават народа да ги гони в и от Парламента,като преди 16 години и да пеят,,Къде си ти любов народна''.Тя ,Любовта народна идва.
96
19
 
13
 
! Отговори
681 преди 11 години
До коментарСтига с тоя той бе хора.Те ако ни запалят знамето и го заменят с чуждо имам чувството че пак ще има хора дето ще викат ,е ама нали намалиха тока с 5 %.Дреме ми на шапката за 5 те процента когато нямам желание да живея при такова управление в България.Дали тока ще ми е 78 или 74 лв ми е се едно.
95
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До коментарОт километър личи че си бспар от сякаде,но нали точно заради вас сме на това положение,90 сета вие писахте тая тапа тапа убслужвашта вашите генерали и създадената от вас олигархия и не знам защо хората продължават да ви избират червени ***,май бг народа сме като жени колкото повече и го слагаш отзад зверската и и бодеш някои шамар когато заслужава толкова повече те обича!
94
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажете ми , уважаеми госпожи и господа протестиращи, какво точно ще постигнете като блокирате пътя за летището и стотици хора си изпуснат полетите??!!!
93
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ *** ДО КОГА ЩЕ ПОДСКАЧАТ..СРЕДНА КЛАСА....НА МАМА И ТАТИ ХРАНЕНИЦИТЕ..НАГУШИЛИ СА СЕ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ПО ВРЕМЕТО НА ЛУКАНЧЕТО И КОСТАКИС-ТЕМЕТУЖКАТА И СЕГА ПОДСКАЧАТ..АЙДЕ МЕТЛА...
92
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 108Естествено, че не се интересуваме - ТЕ НЕ МОГАТ И НЯМА ДА ГИ ОСИГУРЯТ!!! Първо - не искат, не им дреме, а и не могат.
91
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 1Според мен както и зимата така и сега хората искат подобни неща,с малката разлика ,че сега е лято и на всички им е топло.А и на всички и стана ясно ,че с по-формолирани исканяи става по-лесно,като начало промяна на изборния кодекс и нови избори(съответно оставка на кабинета Орешарски) е доста полезно искане според мен.НЕ ТРЯБВА хорада да се делят на такива от февруари или юни .Всеки си обича страната,но сега проблема е по-сериозен и той се казва Бсп и ДПС-това е мое мнение.
90
6
 
16
 
! Отговори
don преди 11 години
това са пълни лумпели . Събраха пари за море сега и за планина събиратпростотията няма край
89
15
 
7
 
! Отговори
абе преди 11 години
драскачи, вие осъзнавате ли въобще, че това правителство представлява едва 20% от гражданите в България. 1/5-та... е няма как да го бъде съжалявам.
88
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фалшиви са им лозунгите на тези протестиращи.Те неведнаж подчертаваха,че не се интересуват от повишаване на заплати,пенсии,майчински и тн.Характерни за празнословието са позициите на Евгени Михайлов,посланика Сугарев и други ***.
87
11
 
18
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Почнахте да си пишете глупоси и да си вярвате.От къде ,накъде вкара тук и рентиерите и реститутите?Те си взимат парите и на никой вече не му пука , кой е на власт.А иначе протестиращите са хората на ГЕРБ , платени или не -все тая, хората на невлезлите партии в Парламента и нищо не би ме изненадало и от хора на монополистите!!!Все пак имаще протести през февруари и имаше и лозунги.А иначе въпрост е,кое е по добре:Да ти свалят токът с 5% или Делян Добрев да беше увеличил цената с 16 %????
86
11
 
4
 
! Отговори
strephen преди 11 години
До Анонимен НЕ ТЕ ЗНАМ КАКВО ИМАШ ПРОТИВ СЕДЕСАРИТЕ! И НЕ ТЕ ЗНАМ КЪДЕ И НА КОЛКО СИ БИЛ ПРЕЗ 90ТЕ В НАЧАЛОТО! СДС БЕШЕ ЛАЗУРНА ИДЕЯ! И НЕ СЕДЕСАРИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ НИТО РЕСТИТУТИТЕ Я ПРОВАЛИХА! А ЛОЗЪНГЪТ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИО Е АКТУАЛЕН И ДНЕС КАТО И ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА АЛЕКО ЗА БАЙ ***! КАКТО И С СТИХОВЕТЕ НА БОТЕВ! ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ЦИТАТ НА ЕДИН:".....А ВИЙ...ВИЙ СТЕ ***..". ПОЗНАЙ ЗА КОЙ СЕ ОТНАСЯ!
85
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
февруари месец сме хора с позиция, а сега сме терористисмърт за червените ***, Европа ни гледа от страни и само чака да ни изхвърли от ЕС, ама тия п****и заради личната си облага провалят бъдещето на целия народ.