Гуцанов: Стига толкова войни с институциите

Подаваме ръка на всички леви партии
27 юли 2024 17:30, Стела Стоянова
46
Гуцанов: Стига толкова войни с институциите
Снимка БГНЕС

Трябва да сме наясно, че разделени не можем да променим към по-добро страната и живота на всеки един българин.

Ние искаме да видим по-красива и по-мирна България. Затова започнахме обединение. Първо, в БСП – на хора, които в последните години ги обидихме, хора, които имаха какво дадат на БСП - да затворим тази  вътрешнопартийна страница в БСП. На второ място, подаваме ръка към всички леви партии, за да бъдем заедно, за да бъдем силни. И трето, стига толкова войни с институциите и най-вече – с президента. Няма социалист, който да не ни е казал, че грешахме през тези години. Тези три фактора са основата, по която трябва да тръгнем и с общи политики на цялата левица да променим страната за по-добър живот на всички българи“.

Това заяви председателят на парламентарната група на БСП за България Борислав Гуцанов от сцената на историческата поляна на Бузлуджа. Традиционното отбелязване на началото на организираното социалистически движение тази година е под мотото “Заедно! Началото е Бузлуджа”, пише "24 часа".

Гуцанов отбеляза, че преди ден в Стара Загора БСП и 17 леви формации подписаха обща декларация за общи действия и създаване на управленска програма, която да помогне за подобряване на живота на хората: “И това е само началото. Началото към промяна в  България.“

Той акцентира колко е важно обединението, за да може реално БСП да работи за хората и за страната.

„Всеки един от нас е учил притчата за стрелите на хан Кубрат, няма някой, който да не я знае. Защо ние я забравихме? Защо забравихме и девиза „Съединението прави силата“? Този урок беше тежък, но важен. Оттук нататък, от този исторически връх, който го изкачихме, трябва да изкачим върха на политическата победа. Заедно към промяната на нашата красива и единствена Родина България.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: БСПБузлуджагуцанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За съжаление партиите, правителството, а от нам и институциите, са нелегитимни, защото хората не искат да гласуват. Може би, ако се гласува закон за задължително гласуване, поне за живеещите постоянно в България, ще има някаква легитимност.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шушумига .
21
4
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
За да е така масово проsто Бг-населението са виновни най-много ей тия червени кремълски престъпници и след това чалга потерята на дългия простоват Чалгарун с голата празна тиква ! Отвратителна червена sган видяха, че изчезват и се замолиха да се спрат "войните" които те предизвикаха веднага след 10.11.1989 г.та до днес ! Мазни и проsти червени балони !
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ??? /13/ А защо не допуснеш, че всеки баща е спазвал тардицията да даде такъв завет на синовете си? Възможно е в далечното минало това да е било обичай, който да е бил спазван във всеки владетелски дом и дори във всяко семейство.
19
0
 
4
 
! Отговори
възроден преди 1 месец
абе кви ги дрънкате от 30 години дпс и бсп и герб управляват неграмотници от всякъдекакви договори за какво говорим интерпол ви ненавижда заради неграмотноста вимеждународните инститиций ни се подиграват, разпада се цялата бай ганъовщина пестете пари че охрана е скъпа сбогом неграмотници
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кви институции са това антибългарски мафиозки да им Е,П,М,
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гуцанов, дай по 100лв на всеки гласувал за вас! Нека от тук да започнете да подорявате живота на населението!! Толкова червени милионери има във вашата партия, които чакат да яхнат простората!! Ама са скрънзи, а пък щели да подобряват живота ни. С трици маймуни не се хващат!
16
1
 
2
 
! Отговори
За 15 преди 1 месец
До Анонимен За всички, за които е удобно винаги да има скандал или война, защото припечелват добре от нея, е добре да оплюят някогашните историци на България. Иначе, от древни времена владетели са се срещали помежду си, говорели са, разказвали са си някакви неща, откривали са древни ръкописи, рисунки и са чели или слушали чужди мъдрости.
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ??? Тази "легенда" е пълна измислица и не е на азиатски народи, а на фашистите. В Италия също се е почитал снопа прички от привържениците на Мусолини. Затова умишлено я преписват на някакъв си Кубрат , който дори никога не е бил в България. Пълна измислица е тази история!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ??? Е да, ама сегашните историци отричат историците на XIX и XX век, иначе няма лошо една легенда /постъпка/ да бъде приписана и на български владетел, особено във времена на войни и войни за трона. Мъдростта е една и съща за всички династии и фамилии управлявали някога и сега.
13
3
 
4
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Има една интересна легенда, популярна сред много от азиатските народи. В нея се разказва за един баща, който преди да умре моли синовете си да пречупят сноп стрели (или пръчки) и след като те не успяват, той развързва снопа и пречупва една по една стрелите (пръчките), доказвайки на синовете си, че ако са единни, ще бъдат непобедими. Легендата е много хубава и поучителна, но за съжаление през ХIХ и ХХ век български писатели и историци с лекота я приписаха и на кан Кубрат без да отчетат, че същата легенда се разказва и за владетели на други народи.
12
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Да продължават да подпалват държавата , така ли? Трябва ни стабилно мнозинство което да гласува импийчмънт на Румен Радев.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Kъcнo cu ce ceтuл, Гyци! Hanpaвuxтe nлeмeтo нa gapмagaн, нacъckaxтe ro, npoвaлuxтe мнorokpaтнo gъpжaвaтa, caмo зaщoтo uckaтe ga влacт, a nъk нe cтe...
10
2
 
15
 
! Отговори
Глей готоя Гуцанката преди 1 месец
Май иска пак да краде. Как се е ухилил.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
17 БКП-та имало у РъБъ - всички сънуват партийна субсидия :)))
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гуцанка, за *** за зеле не ставате брато!Но същевременно сте лакоми!Заковете две дъски на кръст на вратата на БКП/БСП !
7
2
 
5
 
! Отговори
Ханко Бракме преди 1 месец
До Пфф - Тази история с пръчките комунистите са я видяли от филма The House of Rothschild (1934). Давам ти YouTube линк от филма, в който татко Ротсчайлд събира петте си сина на смъртния си одър и им казва, че трябва да са обединени: https://youtu.be/kE9U5j-rITA?t=987
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че кой е обявявал война с институциите? Всички заедно нещо симулирахте, като например "решаване на проблеми на хората", ама по точно определен начин. Какво?Омръзна ли ви? Ама на всички ли им омръзна? Време е вече всички заедно буф към еврото? Парите обединяват, и разделят.
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време ни е за национално обединение около премиера с третия мандат Мария Габриел. Няма друго решение.
4
0
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
всички капиталисти вън от бсп ако не се махнете отиваме на 20 процента изб активностдо вчера тичахте да се снимате с нинова сега пък подавате ръка не ви искамеръката искаме да се махнете да не ви гледаме превърнахте бсп в икон групировкасега няма ляво няма дясно всичко е келепир затова не гласуваме