Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е банкова сметка
29 юли 2024 10:09, Александър Попов
105
Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане на семейството на доц. д-р Петър Шишков. Преподавателят в Минно-геоложкия университет загина при взривоте в складовете за фойерверки край с. Гара Елин Пелин. При трагичния инцидент загуби живота си и неговата дъщеря.

Благодаря на всички за съболезнованията, съпричастността и емпатията, написа сестрата на д-р Шишков Диляна Дойчинова.

Всеки, който иска да помогне на семейството на доц. д-р Петър Шишков може да го направи в откритата сметка на името на съпругата му:

Централна Кооперативна Банка АД

IBAN: BG12CECB979010J6221200

Виолета Югова-Шишкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Петър Шишков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя доцент завел и дъщеря си .Да я научил как се правят пари .Цялата рода да беше ги замъкнал ,барабар с баба му .
92
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стотинка няма да им дам .Ааа , впрочем ,ако нямат за хляб - ще им дам .Да не умрат от глад .
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сметката е на съпругата му
90
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още не са ги погребали и вече пари искат. За какво?
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този автор пуска подобни апели от години, преди бе за някакво момченце. И през няколко седмици парите събрани, трябват още ХХХХХХлв. И така 2-3 години наред. Ако съществува, дано се е оправило, но мисля, че бе схема. А по темата, пари не се дават просто така да си поддържат стандарта. Продаваш, местиш се в гарсониера или в забито село и се простираш според чергата си.
88
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свършиха ли болните деца, за които държавата не желае да се бръкне за лечение, че минахме на подпомагане на незнайно кого и за какво?
87
0
 
20
 
! Отговори
До Руси преди 1 месец
От позицията на какъв се разпореждаш кой какво да пише? Хората имат пълно право да питат защо се събират тези пари! Понеже никой не е обяснил.
86
0
 
19
 
! Отговори
АЗ ПЪК ПИТАМ преди 1 месец
Защо не се огласява кой е 60г. загинал, щото ако е най-обикновен служител, ще скъсам от дела и собственикът и наследниците на Шишков. Но ако е такъв - кой ли се интересува от това, нечий живот е по-ценен. На алчното семейство да снасяме. НАГЛЕЦИ!
85
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пише, че имало ценоразпис на услугите извършвани от Шишков на сайта на Енигма - от 3 500 - 8 000 лв. за шоу с фойерверки. Бил работил и в Япония, Мексико, Монако.
84
0
 
34
 
! Отговори
Чакайте сега!??!?!?! преди 1 месец
Защо да подпомагаме? От какво има нужда семейството? Нали не очаквате някой да започне да тъпче с пари една сметка без НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ?!?!??! За какво ще се използват тези пари? Освен това, ако това нещо се е случило в работно време тези хора си имат застраховки. Та, да задам въпроса отново: ЗАЩО да подпомагаме семейството му? Колко члена са в това семейство? Какво ще правят с тези пари? Какви нужди имат? Само от пари ли имат нужда?
83
1
 
17
 
! Отговори
Никакво подпомагане преди 1 месец
На престъпници! Тези пари, които е взимал да ги е спестявал за черни дни! Бил е обезщетяван! И в института имат застраховка! Алчността води до двата метра!
82
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 79 От държавата потвърдиха, че не знаят какво се е складирало в складовете на Енигма.
81
0
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
Защо трябва да се подпомага семейството, нещо не ми става ясно?
80
24
 
1
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Стига сте съдили ,който дава да говори . Който не дава да не взима учясти в коментари и това е !
79
1
 
6
 
! Отговори
Ама преди 1 месец
Подозираш атомни бомби с тези гъби или ...
78
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дали само фойерверки са гърмяли? Образуваха се гъби. А те не се образува от фойерверки.
77
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия и пред смъртта нямат спиране,два трупа има още непогребани,а те тръгнали пари да просят! Къде са им парите от "радостите на смъртта",които е продавал на комплексарите,за да се правят на велики?Такава алчност си е абсолютна патология! Заради буламачите,които е бъркал доцента причини огромни щети и страдания на местните хора! От преживения стрес могат да се отключат опасни заболявания! На тях кой ще им събира пари за доктори,лекарства,лечение? Има много щети по имотите им,за тях кой ще плати?
76
0
 
26
 
! Отговори
Траян преди 1 месец
Напишете името на фирмата и ще видите оборотите за годините.... те са много милиони. Дарява се на бедни хора. Съболезнования и дано не се случва на никого.
75
5
 
3
 
! Отговори
Застраховател преди 1 месец
До Емигрант: Както вече казах, животозастраховането не покрива такава рискова дейност. Винаги е в непокритите събития. Ако по изключение застраховател го приеме, ще бъде за толкова висока премия, че ще бъде безсмислено да се прави застраховка. Същото най-вероятно важи и за складовете, за съжаление.
74
0
 
9
 
! Отговори
До71 преди 1 месец
Ами просто трябва да се осребрим от случилото се,или още докато новината е "жива"и цялата държава бръмчи,след една седмица всичко ще е забравено!Ами какво правим ако вина за случилото се имат,въпросният собственик който най вероятно е загубил сина си и загиналият доцент?