Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е банкова сметка
29 юли 2024 10:09, Александър Попов
105
Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане на семейството на доц. д-р Петър Шишков. Преподавателят в Минно-геоложкия университет загина при взривоте в складовете за фойерверки край с. Гара Елин Пелин. При трагичния инцидент загуби живота си и неговата дъщеря.

Благодаря на всички за съболезнованията, съпричастността и емпатията, написа сестрата на д-р Шишков Диляна Дойчинова.

Всеки, който иска да помогне на семейството на доц. д-р Петър Шишков може да го направи в откритата сметка на името на съпругата му:

Централна Кооперативна Банка АД

IBAN: BG12CECB979010J6221200

Виолета Югова-Шишкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Петър Шишков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
13
 
! Отговори
до 55 преди 1 месец
До Анонимен.Въпроса е защо не си е сменила фамилията както е традицията,а я оставя за да парадира и ползва привилегии.Затова не я сменя-за да има файда.Всички *** все още се поддържат.Антон Югов е от тях.Свален е,но не е репресиран и доживява старини по софийските кафенета.Ето защо и премълчаваха коя е съпругата и майка.Ако мине.
72
0
 
25
 
! Отговори
Дора преди 1 месец
Милионери събират помощи?Да,това става в България.Да си продадат офиса,бижута,автопарка.Семейства в трудни моменти това прави.Вярвам,че са милионери.Грозна и отвратителна постъпка е това.Срам ме е от тях.Не е за вярване,че световно известен учен и преподавател както го обявиха,е толкова беден,че съпругата и майка няма пари за погребение или крематориум.Да тегли бърз кредит бе!
71
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой измисли тази кампания? Братовчедката ли? Защо опорочават паметта на загиналите? Това е свръх нагло. Хората са още в моргата и може да са там с месеци, други двама са неразпознаваемо обгорели, тези тръгнали да събират помощи!?! Това е безгранично нагло и отвратително. Или семейството е свикнало да харчи по 20000 на месец и сега са в шок, че няма да имат тези доходи ли?
70
0
 
26
 
! Отговори
456 преди 1 месец
Възмутително и грозно !После защо не изпитваме емпатия!
69
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доцентът има ли и други деца? Има ли болни роднини, които да са разчитали единствено на неговата издръжка? Възможно е да има подробности, за които не знаем.
68
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грозно! Някои хора искат да правят пари и от смъртта. Медиите да публикуват кой е открил сметката и защо искат пари от хората за семейство, което разполага с доста стабилни финанси.
67
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗАЩО трябва да им се събират пари? ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ?
66
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз лично нямам намерение да "подпомагам" хора, които разполагат със средства и не са бедстващи. Хубаво ще е т. нар. "медии" хубаво да прецизират и претеглят анонсите с искания за пари и помощ, които разпространяват, и да се ограничат само до тези, които наистина имат нужда от такава. Иначе замирисва на далавера и злоупотреба.
65
0
 
31
 
! Отговори
Стефчо преди 1 месец
Заради това че е бил доцент ли трябва да събираме пари..не разбрах извинете! За леля Цецка касиерката от кауфланд ,която си замина миналия месец никой не откри сметка...защо?
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бизнесът на Шишков е колосален , не вярвам да има нужда от помощи , е залебил !
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да ги прости загиналите и да даде утеха на близките им!Ама що пък да не изкярим някой друг лев от тая трагедия?
62
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вижте, не пишете по сто поста за Антон Югов. Никой не се интересува от това. В случая странното е защо се искатпари от хората. Не става ясно кое е семейството на починалия и защо точно за него се събират помощи.
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Антон Югов е бил член на ЦК, вътрешен министър след 9.9, виновен за многото убийства без съди присъда..Бил е и мин председател....
60
0
 
19
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Да се просят пари за да се подпомага фамилия на ДОЦЕНТ това е ИЗЛАГАЩО и за държавата в която това се прави, защото показва неуважението на държаеата към интелигентността при заплащането на трудът, което пък доказва, че се подпомага опростачването и корупцията което си е точно така както и изглежда !
59
0
 
25
 
! Отговори
ТАЯ преди 1 месец
Срам няма. Свикнали видите ли на висок стандарт и смятат, че трябва да им го осигурим. Този доцент не имал никакво право да да си подрежда фойерверките в склад за такива. Ами ако беше в работен ден и бяха загинали 30-50 невинни служители?!!! Все съм се нагледала, ама на такава наглост!!!!!!!!!!!!!!!!
58
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може и да звучи глупаво и неморално от моя страна, но ежедневно в България си заминават добри хора. Не е много редно да се прави това. И аз загубих близки заради болести, но няма да тръгна да откривам сметки заради това. Част от живота е. Стискаме зъби и продължаваме.
57
4
 
5
 
! Отговори
Абе клюкари преди 1 месец
какво общо и а тук някаква фамилия югов ? Не селския мегдан ли сте или изобщо не знаете къде се намирате ?
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В такива времена живеем, че се опитваме да правим пари при всяка възможност, независимо дали е морално или не.... Ама дупе глава затрива
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фамилията Югов, Югов сам си я измисля,по рождение е Гьошев.. Така че Виолета Югова най вероятно е от тази фамилия..., защото други Югови едва ли има.Както виждаме си е запазила фамилията,а не я е сменила с Шишкова..
54
0
 
31
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
Ама защо трябва да го подпомагаме. Какво, защо, как и поради каква причина да и събираме пари? Пояснете, разяснете защото излиза че жена му се възползва от смъртта му да печели пари?