Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е банкова сметка
29 юли 2024 10:09, Александър Попов
105
Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане на семейството на доц. д-р Петър Шишков. Преподавателят в Минно-геоложкия университет загина при взривоте в складовете за фойерверки край с. Гара Елин Пелин. При трагичния инцидент загуби живота си и неговата дъщеря.

Благодаря на всички за съболезнованията, съпричастността и емпатията, написа сестрата на д-р Шишков Диляна Дойчинова.

Всеки, който иска да помогне на семейството на доц. д-р Петър Шишков може да го направи в откритата сметка на името на съпругата му:

Централна Кооперативна Банка АД

IBAN: BG12CECB979010J6221200

Виолета Югова-Шишкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Петър Шишков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
21
 
! Отговори
Каква преди 1 месец
Помощ,тия парите си не знаят.ревнали пред целия български народ.А пари за детето с церебрална пареза заболяване което се нуждае от операция ,кога??? Майката каза,че до сега са му правили 4 операции,и сега пак трябва.До сега жената се е справяла сама,и в момента има нужда .За тия милионери и пари за ковчег,гроб ли пари нямат.срамота е да чакат за милостиня.Ми като нямат да не ги погребват.наглост,срам и алчността им продължава.
52
1
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
До "Добил Бомбасов" - не случайно отбелязах, че това е много интелигентен човек с титли, знаещ какво е рискова професия и за по-добро "просветление" сравних със застрахованите крака на футболистите, те от простотия ли си застраховат краката, ако не е запознат доцентът със застраховките има адвоккати от които да вземе съвет, но явно българинът съвет не иска, той търси пари както се казва "на ръка" да взима не да ДАВА !
51
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не разбрах от колко и какви членове се състои семейството, защо е нужно да се подпомага финансово, с какво се отличава то от останалите семейства, изгубили човек. Така написано просто с една сметка - няма да съберете нищо. Болни хора ли има в това семейство, какво?
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кой е открил тая сметка ? :)))
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 1 месец
До Анонимен Дъщерята на Антон Югов е се е казвала Виолета и е омъжена за Александър син на Михаил Шолохов. Най-вероятно е някакво съвпадение на имена.
48
0
 
13
 
! Отговори
До 36 анонимен преди 1 месец
Ти правиш ли разлика между грозно и хубаво, между почтено и измамно и т.н. ? В коя цивилизована държава ще се използва смърт за печелене на пари, това на българщина ли ти прилича или на неандерталска постъпка към жертва, "продават" я на "оня свят" срещу стока или пари ?
47
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 1 месец
Фирмата е декларирала около три милиона чиста печалба за последните години. Със сигурност въпросните складове са застраховани. При това положение не виждам защо обещетенията за пострадалите къщи, около скада трябва да ги поема държавата? Подпомагането на смействата на загиналите също! Не ви ли е срам да просите от бедните хорица, при положение че се изкарват милиони на наш гръб. Чорбаджията да покрие разходите за погребенията и кръвнината.
46
2
 
0
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 месец
До Анонимен46 а ти джонка, си ветеран от виетнам, носил си вода в окопа на чарли шийн и уилем дефо и можеш от телевизионно изображение да познаеш дали гори кордит или черен барут. или дали детонацията е от ДШ, тротилова пресовка, или батерия фойерверки за 600 леа. отивай да си лягаш.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дълго време по телевизиите даваха картина на взривовете. И много малко от тях изглеждаха като фойерверки. Също: Има ли сведения от какъв натериал са били халетата и в частност покривите. Защото при тези продълцително горещини с редовната ламарина и всякакви такива лъщящи плоскости няма как да няма прегряванем въпреким вероятно, някакви климатични инсталции вътре. Които биха работили само при включен ток, Като се изключи при най-малък пожар, според мен -край на климатика.
44
4
 
1
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 месец
До До 35 Емигрант:застраховка живот не покрива абсолютно нищо. например, застраховката живот по кредит не е задължителна, което не казват, и може да се оспори от банката, ако застрахования е пушач.
43
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
насекъде познати фамилии, от задължителната едно време литература. и се неква издънка при опит нещо да стане по втория начин.
42
0
 
10
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
"До 35 емигрант" - ами умен и инрелигентен човек, знае какъв е рискът, да си направи застраховка каквато е нужна, аз не зная каква трябва да е, но той е заинтересован и би следвало да знае ! Футболистите си застраховат краката защото са проsти или защото знаят какъв е рискът ? Но е изключително срамно и обидно да се просят пари като се използва смърт, а и самото влизане в такава опасна зона не е ли под застраховка, както е качването във влак например, билетът е документ за застраховане ?
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
навремето Тони Блеър беше казал, че никога не дава милостиня, защото вярва в английската социална система
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вярно ли, че Виолета Югова е правнучка на Антон Югов и на Шолохов? Това което успях да намеря е че дъщерята на Югов се е казвала Виолета Югова и е била женена за сина на Михаил Шолохов..
39
4
 
1
 
! Отговори
До 35 Емигрант: преди 1 месец
До 35 Емигрант: По принцип си прав, но застраховка живот не покрива такава рискова дейност.
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама наистина е грозно това искане. Сега се сетих за Мануела Горсова, дето оня фигурист я съсипа. Нима майка й няма нужда от подпомагане. Не ми се мисли какво й е на тая жена вече повече от 15 години?
37
0
 
6
 
! Отговори
стария е учил преди 1 месец
малката . иде време за свадба и аааййййдддееееее . резил . може ли така . и булката и младоженеца и бомбаджията . собственика има такива бази в чужбина . богат е . не всеки е бомбаджия . от 6 с 4 умрели , само 2 са бомбаджии . 2 са избягали и не са виновни . остава сина и оня под Колоната бетонната . Те са виновни . и бащата . какво търси сина му след работно време там .
36
37
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българчета, с тая ваша злоба врагове не ви трябват, сами ще се затриете.
35
2
 
39
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Образован човек с титли и професия в риск трябва да има застраховка ЖИВОТ ! Това е безсрамие да се използва смъртта за да се просят пари, в коя цивилизована държава умен и интелигентен народ ще допусне да падне до такова ниско ниво на просия ? Замислете се защо сте най-бедни в ЕС след като вече използвате безсрамно смъртта за "правене" на пари ! Смъртта на близките с пари ли ще бъде утешавана ? До какво дъно сте я докарали не е за вярване сред хората ?
34
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Складовете за фойерверки са точно до населено място и до газопровод, кой е дал такова разрешително?