Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е банкова сметка
29 юли 2024 10:09, Александър Попов
105
Да подпомогнем семейството на загиналия доц. Петър Шишков

Открита е дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане на семейството на доц. д-р Петър Шишков. Преподавателят в Минно-геоложкия университет загина при взривоте в складовете за фойерверки край с. Гара Елин Пелин. При трагичния инцидент загуби живота си и неговата дъщеря.

Благодаря на всички за съболезнованията, съпричастността и емпатията, написа сестрата на д-р Шишков Диляна Дойчинова.

Всеки, който иска да помогне на семейството на доц. д-р Петър Шишков може да го направи в откритата сметка на името на съпругата му:

Централна Кооперативна Банка АД

IBAN: BG12CECB979010J6221200

Виолета Югова-Шишкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Петър Шишков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
20
 
! Отговори
Сапьор преди 1 месец
Нещо много си е повярвал в способностите тоя доцент ... ?Или е живеел с мисълта -това на мен , няма да се случи .
32
0
 
56
 
! Отговори
Миналата седмица преди 1 месец
Мълния уби баща и 11 годишната му дъщеря.Пуснахте ли дарителска сметка за тях?Макар ,че ми се струва,че тяхното семейство има повече нужда от помощ.
31
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да попитам той дали е работил на договор за Енигма или е имал собствена фирма? И най-интересното е как по правилата за безопасност се разрешава сглобяването на инсталации за фойерверки в или до склада за фойерверки? Иначе Бог да прости загиналите, но ми се струва, че има много нарушения, въпреки че складът е проверяван многократно
30
3
 
22
 
! Отговори
до 20 преди 1 месец
Фойервелките се изгърмяват аз няколко часа, висотехногичните боеприпаси гърмят 3-4 дни.
29
3
 
32
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Яд ме е за дъщерята, изобщо не трябва да става така с млад човек. Бог да ги прости и двамата. Доколкото разбрах Шишков е работил на две работи. Работодатели, колеги, роднини, приятели...те би трябвало да подпомогнат семейството му и то, ако желаят, по своя воля. А и предвид пиротехническата дейност на доцента, застраховка живот няма ли? Всеки май живее като на магия в тази държава...
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При изпълнение на служебния си дълг ли е починал този или при действия (незаконни при това), свързани с лично забогатяване ?
27
1
 
25
 
! Отговори
Ами,който преди 1 месец
Може да помогне.Но имал ли е доцентът регистрирана фирма,която е организирала множеството мероприятия и сватби?Плащал ли е данъци?
26
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Меко казано, странно. Искрено казано, възмутително.
25
2
 
40
 
! Отговори
maca преди 1 месец
Е хубава работа, ми то по тази логика, дайте да събираме пари за семействата на всеки починал, що на тях не им ли трябват?! Много нагло. Семейството да не би да е бедстващо? Да, трагедия я, спор няма по въпроса, баща и дъщеря да си отидат в един ден, но да се просят така пари, жалко е.
24
3
 
33
 
! Отговори
Ф преди 1 месец
Ако работиш с експлозивни материали е редно да се подсигуриш като си направиш застраховка живот.
23
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Струва ми се, че е нагло да се искат и събират пари за семейство, което не е бедстващо и вероятно разполага със солидни финанси.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виолета Югова - красивата снаха на Михаил Шолохов Евреи комунисти.
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи всеки водач на МПС е задължен да сключи застраховка гражданска отговорност която покрива и имущественни и неимуществени щети,ама виждаш това да се занимаваш с дейност доста по опасна от шофирането не те задължава да мислиш за живота си,твоят и на хората свързани с това?
20
12
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 1 месец
Какви боеприпаси сънуваш, бре?!
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за фирма Енигма да събираме ли пари :)))
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отново отклонявате въпроса и се опитвате да изкарате виновника за смъртта на ШЕСТ ЧОВЕКА някаква жертва. На кого е жертва - на собствената си алчносст и некадърност.
17
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трагедията е голяма! Съболезнования на близките! Може да звучи жестоко и не на място, но мисля че не това семейство трябва да подпомагаме. Човекът е имал добър бизнес, добри доходи, работил е на много фронтове, така че едва ли семейството е бедстващо. Бедстващи са хората в изгорелите села. На тях трябва да помагаме, защото повечето са възрасни, безпомощни хора, загубили всичко.
16
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имам няколко въпроса - на този красавец кой му е издал разрешителното. Как ме възможно складове за боеприпаси да са на частно лице и да се намират край населено място. Всички занимаващи се с подобен, не особено чист бизнес отдавна са милионери. Сред тях няма случайни хора, всички са човек на НЯКОЙ.
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съжалявам, няма да помогна. Поклон пред паметта му, но на ден си отиват десетки бащи! Не само е нагло, защото потенциално може да е виновен и той да е предизвикал взрива, ами не знам какво! Има застраховки, има какво ли не.
14
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе гледам чорбаджията на бомбаджията е декларирал оборот на фирмата си през последните години над десет милиона лева,тук не говорим за някакво производство а основно за внос и препродажба на китайски бомбички и фойерверки,та къде са застраховките на персонала зает в тая не безопасна дейност?