Поредна смяна: Пеевски отново овладя сайта на партията

Обръщението на Доган е свалено
30 юли 2024 09:33, Стела Стоянова
70
Поредна смяна: Пеевски отново овладя сайта на партията
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски отново придоби контрол над официалния сайт на партията, съобщи БГНЕС.

В момента на сайта обръщението на Доган е свалено, и са публикувани новини единствено за свързани с Делян Пеевски лица от партията.

На 19 юли, когато отстранените от ПГ на ДПС депутати начело с другия председател Джевдет Чакъров, смениха ключалката и влязоха в централата на Движението, сайтът бе под контрола на екипа около почетния председател д-р Ахмед Доган. Тогава от него бяха свалени всички рубрики, и бе оставено единствено обръщението на Доган до структурите, в което призовава за оставките на Пеевски и още петима знакови лица от партията.

Още по темата


Дни преди това сайтът отново бе контролиран от групата депутати около председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво се кахърите толкова, и двамата са от ДС, само дето Пеевски е "млад и успешен бизнесмен", докато другия е пенсионер... :)))
36
2
 
16
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 месец
Свинското излапа наглия турчин,който 35 години излапва своите от родопските села.Колко ирония има в живота!
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Вьзмутен А главния прокурор с тези неща ще си запали печката... Нали ПеПеДеБъ водеха конкурс за най-сервилен към тях главен прокурор и намериха такъв. Сложиха го с основна задача - да изпере и избели тиквата и глигана, а тях да не закача, докато извършват нарушения и престъпления? Тоя същия прокурор, който се говори, че е бил деен участник на ОПГ-то на Тиквата и Цацата, наречено Софийска Градска Прокуратура и Специализиран Съд. Тоест банда за изнудване на бизнесмени, за да им отнемат бизнеса
34
0
 
11
 
! Отговори
Тратанци преди 1 месец
Все пак е продукт на Доган.... Мафията си е мафия ...
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя им разката фамилиите. да видим на следващите избори какво ще стане. сокола и кръга около него няма да оставят така нещата ми се струва.
32
3
 
10
 
! Отговори
Кубрик преди 1 месец
Колкото противен, толкова по нагъл,тоя наглец в един малък офис няма да го търпи никой, тръгнал да става лидер, гнусен нагъл ***.
31
1
 
13
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Трябва ли да ни занимават с едно корумпе - в нормалните бели страни щеше да търка нара в затвораВместо да е медиина звездаСащ да изваждат всички сьбрани доказателства за наложените санкции и да ги предават на прокуратурата
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шиши разби статуквото и едноличната партия на ДС, спор нема в това :))
29
0
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
за всичко е виновен сокола да излезе и да говори с каква цел е вкарал магнитскив корпорацията си наречена дпс да не се ослушва а да почне да говори до когатурски граждани ще гласуват на бълг избори
28
3
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
ПЕЕВСКИ ЩЕ ПРИКЛЮ1И С ПОЛИТИКАТА !!! ВЬН
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 21 - По-скоро усеща, че губи почва Пеевски. Змията хапе най-силно, когато знае, че умира. Та и тоя, развилнял се е, ама, да видам......
26
1
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
МАМКА МУ И ПРАСЕ
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 20 Няма как! Всичките тези, до колкото са останали са потънали в корупция и зависимости. За да свършат нещо или от посолството трябва да наредят или някой, който яко плаща даде финанс на когото трябва. Иначе са свикнали и ще се правят на умряла лисица...
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган да си пие ракията, че може този път да няма фейк атентат срещу него :))
23
1
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 1 месец
До АнонименНе е много силен, а много е ***! Пи ка е срещу вятъра!
22
3
 
11
 
! Отговори
Шиши преди 1 месец
Е овладял не само сайта на ДПС,но и сайта "Днес".Отрицателните коментари за него се трият,а иначе ни го пробутват по няколко пъти на ден.
21
1
 
4
 
! Отговори
Пача преди 1 месец
И какво толкова има какво да качиш на тоя сайт, че да ни впечатли? Нищо! Това каква победа е? Сега и децата могат да си регистрират сайт! И ти започна да нападаш, като Нинова, но не всяко нападение е на- добрата отбрана! Изчерпани сте! Вие всъщност не сте ли били по едно и също време следователи?
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Групичката турци требва да питат Почетния, дали могат да отидат да се изходят, щото те са като умаленото БКП, без него нищо не могат да правят :)))
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно е много силен вече щом се зъби на Тиквун и Догана?Говори се че е планирал превата много по-рано,с уволнения на най-ниско ниво в структурите на движението и постепенно до най-високите постове върви прочистването.Утвърдените механизми за крадене са в негови ръце,старите айдуци са без кинти и гледат жално,хората на Делян прибират парсата вече.Две поколения крадци са на социал вече без хранилка и са готови на всичко!Бъдещето е неясно!
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дошло е времето когато български офицери , служби , и всякакви там които стоят в сянка , да се намесят .