Калин Стоянов осъди "циничната проява на насилие" в Перник

Очаквам най-тежката мярка за побоя над жената, заяви той
Обновена: 31 юли 2024 10:05 | 31 юли 2024 09:58, Стела Стоянова
31
Калин Стоянов осъди "циничната проява на насилие" в Перник
Снимка БГНЕС, архив

Осъждам остро циничната проява, при която непълнолетен преби жена в Перник и очаквам съдът да го остави в ареста. Той е криминално проявен за притежание на дрога и кражба. Това написа във фейсбук профила си вътрешният министър Калин Стоянов.

"Осъждам остро циничната проява на насилие в Перник, при която младеж преби беззащитна жена. Хулиганският акт е извършен с изключителна дързост и грубо погазва установените обществени норми.

Още по темата
Справката в регистрите на вътрешното министерство показва, че непълнолетният извършител е познат на органите на реда – задържан е за притежание на наркотици и кражба. Очаквам днес да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

Надявам се на добри новини за жертвата на насилието, чието състояние остава тежко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Габдулла преди 1 месец
Всеизвестно е, че в Квартала от татово време битува традицията да се бият без причина хора. Ей така, за удоволствие. Полицията се занимава с дрога и лихварство, но не и с преките си задължения. И пак повтарям, че тоя се от десетилетия. Всичко това навежда на мисълта, че районното управление е от кланове, разбирай мафиотски тип. Там рови, министре, а не ползвай декларации. Те на Николи не са нужни.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма права да пребива никого, докато не навърши пълнолетие.
25
0
 
7
 
! Отговори
А пък аз питам, преди 1 месец
Какво правят навън без придружител, след полунощ, болна жена и непълнолетни cepceмu? Жената сама ли живее, няма ли близки да се грижат за нея или те се интересуват само от пенсията й? Двете момчета нямат ли родители? Никой ли не го е грижа, че скитосват навън по малките часове на денонощието?
24
0
 
2
 
! Отговори
много често като преди 1 месец
има някой до тебе и се плюнчи след инсулт или издава звуци , болни, мръсни , гогнят нещо . плоуболни и с налудности често са сред нас . а наркоманите са агресивни . чакали са да умре някой да ги вземат в панделата . Да . видели са я от линейката, а са я пуснали кат вучков да се прибира . какви лекари .
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мина ли и на жената ефекта от ритниците в главата с оценката на гербавата калинка?
22
0
 
2
 
! Отговори
От 22 преди 1 месец
Добре, правя корекция, след като една дума в коментара ми се оказа недопустима и я заличиха - биячът е с червени къси ПАНТАЛОНКИ.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В пернишкия новинарски сайт са качили снимка на виновника, едно хлапе с кръгло лице, споредмен не прилича на индиец. Има и кадри от уличната камера, записала побоя. "Юнакът" е с червени къси *** и някакво тъмно на цвят горнище с качулка. В тази жета защо му е връхна дреха с качулка?
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ми стана ясно. Едни пишат, че биячът бил с произход от екзотичната маала, други твърдят, че е рокер. Какъвто и да е, заслужава кютек.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
такова отвращение изпитвам към такива човешки мъPши, биещи, убиващи... това нещо, биещото жената искам да го смажа от бой, за да знае какво причинява, но ще го пуснат и ще продължи да върши престъпления, няма кой да го смачка, това може да е вашата майка, баба, сестра, жена, до когааааа
18
3
 
17
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Навремето през "Лошият Комунизъм " имаше квартални Шерифи--Те се водеха към "Детска Педагодическа Стая" и знаеха всичко за всяко хулиганче в квартала и ги викаха за да ги "профилактират" всяка седмица - Та така беше през Лошият комунизъм
17
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинчо ПиАра с мазната селска милиционерска мутра. Ами като е добре известен на полицията, какво прави по улиците и защо пребива безнаказано хора ? Ти какъв си, кум на сватба ли ?
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има си хас престъпник да не е познат на органите,та те нали са си почти приятели. Щом е за наркотици, явно им кеши и всички са доволни.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На когото и да е това правителство, който и да го е съставил означава само едно, назначил си е една добре сглобена ПОСЛУШНА И МНОГО ТЪЪППА ГРУПА ЗА МАЧКАНЕ И КОНТРОЛ НА НАРОДА наречена министри и министерства ! А жалките миsирки "подпират" с микрофони известната на цял свят вече БЪЛГАРСКА НЕРАЗРУШИМА КОРУПЦИЯ !
14
0
 
15
 
! Отговори
Сега онези, които преди 1 месец
се престарават да бъдат хуманисти и пишман педагози, загрижени на първо място за така наречените проблемни подрастващи,нека да седнат и да си дадат сметка относно собствения си принос към създаването на условия за възникване на ултрадесни идеологии и начинания. На хората им идва до гуша и започват да мислят дали пък определени категории лекенца не са излишни и как обществото да се избави от тях чрез въвеждане на безмилостни закони и прекалено сурови наказания по бързата процедура
13
2
 
12
 
! Отговори
Дали някой е преди 1 месец
водил статистика този екземпляр К.Стоянов докато докопа министерското кресло колко поклона, колко пълзене и КОЛКО ZADНИКА Е ОБЛИЗАЛ на политици и мафиоти ? Рядко несполучлив избор на министър на ВР, но затова пък изключително послушен и изпълнителен екземпляр, носител на безсрамието и позорът на МВР ! Аман от вашите "поправки" бе Днес.бг. вие ли ще ми слагате думите в МОЯ МОЗЪК !
12
2
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! преди 1 месец
Щом се е стигнало до там, значи не ставаш за длъжността за която ти се плаща! Оставка!!!
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аман от министри и главни прокурори, дето се редят на опашка във фейсбук да коментират битови престъпления, а за ширещата се корупция и далавери, се крият като мишки!
10
3
 
12
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Калинка Стоянова пак се е изокала. Вместо в ареста да му счупя ръцете, краката, главата, ребрата и там каквото пише в учебниците по биология, той бил осъждал остро...
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От "осъждане" няма файда! От мерки в МВР има! Не да гоните кокошкарите, а истинските престъпници!
8
1
 
14
 
! Отговори
Работи, Калинчо! преди 1 месец
Калин Стоянов вместо в Менистър на В.Р. се е превърнал в жалък Говорител! Работи, не плямпай, че сте толкова неорганизирани, в Елин Пелин го показахте!