Калин Стоянов осъди "циничната проява на насилие" в Перник

Очаквам най-тежката мярка за побоя над жената, заяви той
Обновена: 31 юли 2024 10:05 | 31 юли 2024 09:58, Стела Стоянова
31
Калин Стоянов осъди "циничната проява на насилие" в Перник
Снимка БГНЕС, архив

Осъждам остро циничната проява, при която непълнолетен преби жена в Перник и очаквам съдът да го остави в ареста. Той е криминално проявен за притежание на дрога и кражба. Това написа във фейсбук профила си вътрешният министър Калин Стоянов.

"Осъждам остро циничната проява на насилие в Перник, при която младеж преби беззащитна жена. Хулиганският акт е извършен с изключителна дързост и грубо погазва установените обществени норми.

Още по темата
Справката в регистрите на вътрешното министерство показва, че непълнолетният извършител е познат на органите на реда – задържан е за притежание на наркотици и кражба. Очаквам днес да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

Надявам се на добри новини за жертвата на насилието, чието състояние остава тежко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Такъв паля4о като този К.Стоянов в никоя държава от ЕС няма да бъде назначен, кой сериозен министър ще се занимава с ФЕЙСБУК да коментира какво би направил още повече да си позволи да съди вместо съдът ? Този К.Стоянов е един обикновен "паRцал" за почистване в ръцете на политическата мафия ! Министърчето К. Стоянов е най-обикновен наблюдател от близко разстояние на пожари, престъпления и злоупотреби, но не и решаващ фактор за разкриването им ! Осъдил във Фейсбук циничната проява ха ха ха....
6
2
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
сега убедихте ли за какво беше белене за такива като това изчадие
5
1
 
15
 
! Отговори
Аман от разбирачи преди 1 месец
Мрррасно лаененци, изакано от кви ли родители... Да му намажат дупето заслужава
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма имена нищо не е станало. Измисляш си за повдигане на "рейтинга"
3
1
 
19
 
! Отговори
Вейдър преди 1 месец
Време е да си вземем държавата от ДС,Доган,Пеевски,Борисов и Такита,Брендовци,Маджовци които ги спонсорират постояно
2
2
 
20
 
! Отговори
действай бе преди 1 месец
Калине нямаш авторитет и хората ти , ти се подиграват вместо да работят. От това страдаме всички - почни да наказаваш ! Как не го разбра, как не го проумя - изкарай ги всички ченгета на пътя да спират коли и да се пекат в жегата , вкарай жандарми в махалите и търсете наркотици и треви , уволни шефа на полицията в Перник или го накажи - защо няма патрулиращи полицаи вече по градовете ? Калине вземи се в ръце - навсякъде се проваляш
1
2
 
24
 
! Отговори
съда преди 1 месец
"Очаквам най-тежката мярка за побоя над жената, заяви той"-Буахахахахахах ще отлагаме делото 10 години и накрая ще глобим виновния с 50 евро буахахахахахах.