Главчев на блицконтрол по 6 теми

Питат го и за смяната на областните управители
2 авг 2024 07:15, Стела Стоянова
13
Главчев на блицконтрол по 6 теми
Снимка БГНЕС

Служебният премиер Димитър Главчев ще отговаря на 6 въпроса по време на блиц контрола в петък, предаде БГНЕС.

Към Главчев са отправени въпроси за Съвета за координация на политиките за българите извън страната и дейността му по време на служебния кабинет, за разходи по командироване на държавни служители за редовни и резервни членове на секционни избирателни комисии в чужбина, както и за подпомагане на пострадалите от пожарите лица, резултатите от разпоредената проверка на дейността на Генералното консулство в Битоля.

На дневен ред в питанията е и смяната на областните управители.

Служебният финансов министър Людмила Петкова ще отговори на един въпроси, а вътрешният министър Калин Стоянов на 18. Оправени са въпроси към още 7 министри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Блиц-контрол било за Главанака, щял да отговаря на въпроси от които нито един не засяга КРУПЦИЯТА, пожарите, престъпленията по пътищата от дрогирани и т.н.въпроси които касаят животът на суверена и бездействието на ПОЛИЦИЯ и ПОЖАРНА ! Кой пали горите, кой разпространява наркотици, кои са трафикантите на мигранти, защо престъпници са на свобода и извършват тежки престъпления, какво го интересува народа разходите по командировки, консулът в Битоля, избирателните секции в чужбина ?
10
0
 
2
 
! Отговори
Хккфкъ преди 1 месец
България няма добри управляващи политици
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще има да сричааа...
8
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Деса,Роса,Рая,Главанаков,все назначения на банкянският милиардер.Този от Банкя и оня 140-ет килогравомият нерез, днес ръка за ръка,управляват държавата ни,превърналия на африканска провинция по стандарт на живот на нашето население.Ние българите,сме много толерантен,кротък народ,но сме и най простите на Балканите и в ЕС!
7
0
 
5
 
! Отговори
митко преди 1 месец
По булевардите на София е катастрофа след катастрофа.Кара се като на рали.Оставка на Калин Стоянов и цялото гербаджийско правителство.
6
0
 
3
 
! Отговори
илкмн преди 1 месец
Гарантирано от ГЕРБ. Всеки нека се замисли и да каже имало ли е някога в България толкова прости министри като тези от ГЕРБ? Прости че прости, а Главчо завалията, с мъка прави и едно изречение дори. Такава мъка е да го слуша човек, а и замалко да затрие държавата. ГЕРБ доказано могат да крадат и лъжат, а България я би градушка, дави се, запали се и я взривиха докато си играят на министри. Слава Богу идват избори и имаме шанс да изгоним ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС, БСП, ИТН и Възраждане.Доказани негодници
5
0
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Остана в Историята като - Джуджето на Шиши....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на този му изгря звездния миг, но както винаги ще бъде употребен и изхвърлен от Бацето. След това може да се кандидатира за счетоводител в посолството на Украйна.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ега ти съществените въпроси ще задават. На кой му пука в ежедневието за някакви областни управители? То и останалите въпроси ще са от същия вид.
2
0
 
11
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Не знам Главчо какъв служебен премиер е, но Пловдив осъмна обгазен. Гадно.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабо Гусиии защо ти е толкоз голяма тиквата :)))