"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

Отказваме да бъдем въвличани в предизборни кампании, пишат от фондацията
Обновена: 23 авг 2024 17:04 | 23 авг 2024 17:00, Нели Христова
534
"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

35 години след падането на Берлинската стена сме свидетели на очернянето, обругаването и преследването на хора с определена професия заради изразяването на позиция. Това пише в съобщение до медиите Фондация "Америка за България".

Свободата, демокрацията и върховенството на правото са общочовешки ценности и Фондация "Америка за България" е солидарна с мнозинството българи, които ги отстояват. Сред тях са и учителите – днешните просветители. Атаките срещу хора заради това, че изразяват мнението си или участват в проекти, финансирани от Фондация "Америка за България", напомнят за тоталитарното минало. Заставаме в подкрепа на учителите и всеки следващ, който може да стане мишена на това разрушително говорене.

Кой е следващият?

Лекарите, медицинските сестри и малките пациенти, които се лекуват в обновените детски отделения на "Пирогов" и болниците във Велико Търново, Ловеч и Добрич?

Жените, борещи се с рак на гърдата, които получават навременна и компетентна информация и грижа?

Учениците от олимпийските отбори по природни науки, които прославят България по целия свят?

Малките семейни туристически фирми в Северозападна България и поречието на Дунав, които създават работни места?

Директорите и служителите на Епископската базилика на Филипопол, Регионалния исторически музей във Враца, музеите в Чипровци, Оряхово и други градове?

Предприемачите? Експертите от гражданските организации? Журналистите?

Фондацията

Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании.

Фондация "Америка за България" подкрепя инициативи на българи с различни професии в цялата страна, които влагат сърце и усилия, за да може спокойно да живеят, работят, създават семейство и отглеждат децата си в България.

Фондация "Америка за България" е напълно прозрачна относно организациите и проектите, които финансира. Информацията е достъпна за всички на сайта на Фондацията: www.us4bg.org. Приветстваме вниманието на медиите, за да разкажем истинските истории за проектите, които подкрепяме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от Общество
НАП прогони 30 бежанци от Украйна, щяла да прави семинари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
489
0
 
0
 
! Отговори
Соросоидите ВЪН! преди 2 седмици
Някой съмнявал ли се е че со росоидните сатани ще имат друго становище? Щом е извращение, насочено срещу България, семейство, християнство, те са винаги първи. НечовешкаИЗМЕТ
488
0
 
1
 
! Отговори
за лъжците преди 2 седмици
ТАЗИ НАЙ ГОЛЯМА ЛЪЖА ПИШЕ В СТАТИЯТА - НЕЛИИИИИ И ТИ СИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ФондациятаФондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании. - НЯМА ПО ГОЛЯМА ЛЪЖА
487
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Щом Америка за България е против списъка, значи неговата поява е правилна!
486
0
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 седмици
Фондацията на Сорос не плащала на тези,които не споделят педераските извръщения. Коя е следващият? Нелзинския ***. де..ра..с.ки комитет.
485
0
 
9
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 седмици
Трябва да направим Фондация България за Америка,само че има проблем,няма българин като Сорос,който да я финансира,защото нашите политици искат само да вземат без да дават.
484
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да си стоят в америка. Откъде накъде чужда държава ще се меси във вътрешния живот на България?
483
1
 
12
 
! Отговори
Истина преди 2 седмици
Има един голям проблем, по-голямата част от населението на България подкрепя това, затова на всички които не им харесва може да напуснат държавата ни по-добрия начин.
482
0
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 2 седмици
Америка за България плаща на НПО-та да пропагандират извpateHяцитe , за да се намали популацията на българското население - На принципа на Сталин - няма семейства,няма деца. Така по-бързо ще ни асимилират и заличат от картата на Европа.
481
0
 
11
 
! Отговори
era преди 2 седмици
като са толкова недоволни да напуснат България.
480
2
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 2 седмици
Не знаех че Сорос трябва за бъде цензориран. Именно такава са американските организации.
479
0
 
26
 
! Отговори
аноним преди 2 седмици
От това вече ни е съвсем ясно,кои са учителите играещи по свирката им.Те-същите учители подмениха доста неща и от историята ни,заради същите тия ,,учители" децата ни нищо не знаят,и все повече затъват в нищета!
478
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нормално. ПеDитата застават един зад друг.
477
1
 
14
 
! Отговори
Следващите преди 2 седмици
Сте вие от Америка за България
476
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 2 седмици
Съмнява ли се че *** влечуги първи ще защитят шарените
475
0
 
24
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 седмици
Въпросната фондация била независима!?Егати вица!
474
0
 
20
 
! Отговори
ред преди 2 седмици
До Загрижентакива нпо-та не виреят във фащ от 30-те години на миналия век, помня на какво гонение беше подложена една Анджела Дейвис, как се разправиха с индианците от Уундид Ний, войска и тежки верижни машини срещу пушки Уинчестър, само *** като нас приемат безкритично всяка нагло-саксонска простотия
473
1
 
22
 
! Отговори
Загрижен преди 2 седмици
Като са загрижени, поне визите да бяха отменили и да си прибират трето поло вите с безплатен еднопосочен билет.
472
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия щом застанат отзад, ще ни фаакааат както си знаят. Те друго не могат и не знаят, само цицат, цицат и цицат където успеят да си впият пиалцата и организират мащабни вредителства на териториите, където са се вкопчили американските агенти
471
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хубава статия. Само дето не пише КОЙ финансира фондацията Америка за българска американизация. А самата Фондация е като навсякъде по света - организира и провежда митинги, майдани разни, цветни революциики и тем подобни. Сега да не вземем да приемем закон за не повече от 20% чуждо финансиране, че като нищо ще ни спрат Евро субсидиите - има вече такава държава, но ние грешки не правим - ще слушкаме, че да папкат управниците.
470
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Паразитиращите вън от България