Евгени Минчев пита: Къде сте, учители, любими?

Днес вие заеквате пред покоя си, пред пазарската си чанта
27 авг 2024 23:00, Александър Попов
190
Евгени Минчев пита: Къде сте, учители, любими?
Снимка: Facebook/Evgeni Minchev London

Светският хроникьор и PR Евгени Минчев упрекна мълчанието на учителите по повод ЛГБТ промените в закона за образованието. Той пусна любопитен пост в социалните мрежи:

"Къде сте, учители, любими... Или плувате спокойно в катранените води на Онези списъци, прокламиращи образователно гьотверентство...

Не искам да повярвам, но сякаш учителското съсловие се е снижило и заключило в килерите на своята предпазливост. Може да греша, но аз лично не прочетох нито един апел, който да импонира на обществените нагласи относно гей-пропагандата в училищата. Потомците на учителите, тръгнали от килийни училища, създали трайният и борбен дух на предците ни, днес закусват с нехайство и буксуват пред заложените образователни капани. Къде сте, учители, любими, възпявани и окъпани във вярата на общество и родители?

Или плувате спокойно в катранените води на Онези списъци, прокламиращи образователно гьотверентство... Аз не чух гласа ви, който трябваше да пори въздуха, напоен със саждите от розови огнища. Днес вие заеквате пред покоя си, пред пазарската си чанта, пред комфорта на предпенсионната си възраст.

Чакат ви да окапете и да ви заменят с новите гаменчета, попили еврогейското лизачество. Или малки пликчета удоволетвориха колебанията ви... Или обещания за пост... Озадачава ме мълчанието ви а то е винаги равно на съдействие.

Абдикирали сте зад барикадите на послушанието. Чувството ми спрямо това е на срам и... съжаление.

МЪЛЧАНИЕТО Е БЛУДСТВО, ПО-ГОЛЯМО ОТ ОНОВА, ПРОТИВ КОЕТО СМЕ..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: евгени минчев
Още от Общество
Състоянието на БДЖ: Стари вагони, липса на политика...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
1
 
! Отговори
Ника преди 2 седмици
Точен,но за съжаление ще остане нечут,неразбран.А т.н.МОН отдавна НЕ работи в полза на подрастващите.
104
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ергени минджев
103
11
 
8
 
! Отговори
Smeh po dve преди 2 седмици
Като погледна назад, Евгени Минчев олицетворяваше всичко в което мурзиЛИЖА обвиняваше Европа. Гейове, извращения, блудство .... а то се оказа, че Евгени бил просто една мURзилка-коPейка.....
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво всъщност иска да каже?
101
22
 
15
 
! Отговори
отчаян преди 2 седмици
Защо трябва цяло съсловие да взема позиция за нещо, което не съществува като проблем? В училищата няма пропаганда. Имайте повече доверие в българския учител. Те пазят децата ви. Хора като Костадинов и Минчев си правят PR като насаждат страхове. В Русия има обратни, но там ги бият скинарите, защото закони, като този на Костадинов, им дава това право, тъй като последният посочва кой е различен и легално става враг на "нормалните" - нормалният Егени Минчев, нормалният Костадинов - разведен.
100
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя двойкар едва добутал до шофьор на мотриса щял да "говори" с преподаватели. Смях.
99
18
 
40
 
! Отговори
Гого преди 2 седмици
Евгени може да е всякакъв ама казва истината!По-"наведени"от учителите няма!Робски душици формират робско мислене у децата!Гейската пропаганда е факт не само в училище,а и в цялото общество!Будителите спят!
98
34
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А може ли повече да не ни показвате повече физиомутрата на този неадекват и да не ни известявате за душевните му търсения, ах - така де - терзания
97
9
 
8
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
Не можах да разбера кому импонира (на 5 децилитра топла спиртна напитка, прецизно волуметрично измерване, извършено при нормални условия, 40 обемни процента етанол) лорд графо-барона, но написаното е ювелирен пример за екстракция на смисъла от двучасово изказване на Лют Мецан, трансформирано през призмата на известната учен-ка и професор-ка Мариана Г.-Б., а именно - "фрустриращи състояния на когнитивен дисонанс при страдащите от инконтиненция представители на вида Arion hortensis".
96
11
 
57
 
! Отговори
Мандо преди 2 седмици
Евалата на Гената, показа разликата между хомосексуални и най-обикновенни пееерси дето *** по площадите
95
16
 
17
 
! Отговори
Експерт инспектор преди 2 седмици
Учител не е професия а диагноза .
94
42
 
22
 
! Отговори
До 160 преди 2 седмици
Ти бил ли си дете? Имаш ли деца? Няма такова нещо като пропаганда в училище. Кво било в САЩ, Англия, Франция само сте чували от преразкази. Дреме ми за закона, ама като си изсмуквате аргументи от пръстите сте смешни. Ходете да протестирате на площада, че слънцето свети, повече смисъл ще има.
93
7
 
68
 
! Отговори
Quijote de la Mancha преди 2 седмици
Тук не става дума за защита на права на хомосексуални или деца , и двете групи са защитени от закона , тук става дума за налагане на идеологии сред най-уязвимитв и постепенното инкриминализиране на свободата на словото , справка уволнените учители в САЩ , които казали тя ня некое детп се било чувствало чадър тая сутрин. Познавам 2-*** хомосексуални в обкръжението си и двамата са против прайдове и пропаганди, така че не се чудете на Генчев , а се замислете на кого оставяте децата по цял ден.
92
29
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Женя си прави PR, вие му се връзвате.
91
24
 
80
 
! Отговори
FAQ преди 2 седмици
Гледах Минчев при Карбовски, всяко негово изречение беше аргументирано , гледах и дискусията има я в ютуб "Вашите деца ще станат като нас" , гледах и изказванията и квиченето на психичноболните със знаменцата, първо за тия дето хранят , Минчев е интелигентен човек с позиция , вие сте медузи , коитл се носят накъдето носат вълните, пропагандата в училищата е зло и в САЩ вече берат плодовете , информирайте се преди да нападате.
90
26
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Браво на Евгени!Радвам се ,че още има БЪЛГАРИ !
89
11
 
71
 
! Отговори
Няма ги, преди 2 седмици
Евгени. Тези, които са те учели и с нещо са допринесли за чудесните ти мисли и думи, вече изчезват. В училищата масово се настаняват "новите нормални" - неграмотни, безидейни, фейсбукски и тиктокски извратени и развратени ута йки!
88
23
 
26
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 седмици
Ехааа, доживях копейки да викат БРАВО на един истински пазител на православните ценности и семейство! Едно такова топло и славянско ми стана...
87
29
 
18
 
! Отговори
Ъъ преди 2 седмици
Първо си довърши средното - свърши тая с рабфаковете, ватман да ти дава ъкъл
86
12
 
24
 
! Отговори
Браво преди 2 седмици
Евгени!