Любен Дилов-син: Политическата енергия се ражда от разломи

Предложението за джентълменското споразумение е на масата
26 сеп 2024 20:15, Гергана Попова
20
Любен Дилов-син: Политическата енергия се ражда от разломи
Снимка: БГНЕС

Едва ли има друга формация, която да има толкова дълга резервна скамейка, колкото има ГЕРБ-СДС". Това каза за БНР Любен Дилов-син – кандидат за депутат в листите на ГЕРБ-СДС в София и Бургас.

Още по темата

"Няма драма. Няма никакво напрежение, поне в нашия избирателен район. Тази стъпка е възприета като логична и разумна", каза той във връзка с включването на някои от най-успешните кметове начело на изборните листи на партията по места.

"Една политическа формация демонстрира своите кадрови способности – успешни министри, успешни кметове. Няма значение от коя политическа формация е министър-председателят. Това има значение само за това кой носи отговорност за него. В последните 30 години СДС и ГЕРБ са политическите формации, които водиха България в най-тежките кризи. Това са хора, които са доказали, че могат да се оправят в драматични ситуации, че знаят как се прави. Не случайно в историята на Третата българска държава най-дълго избираният демократично министър-председател се казва Бойко Борисов. Това са фактите", каза още той.

По думите му зад двете формации има много направено, което може да се пипне и види.

"Страшно много работа има и тя пряко засяга хората. Ние знаем, че ако ние внезапно изчезнем, то нашите опоненти ще останат без смисъл на живота, което е тъжно и не трябва да се случва. Ще се опитаме с усмивка да приемем всичко това, най-малкото за да дадем смисъл за съществуването на нашите опоненти. Предложението за джентълменското споразумение е на масата. На тези избори "Възраждане" като станат втори, то ще бъде сложено много бързо отново на масата за дискутиране. Всяка една друга алтернатива ще бъде по-притеснителна и за нашите опоненти. Политическата енергия се ражда от разломи. Колкото по-сериозни разломи има в обществото, толкова по-голяма политическа енергия се надига. Сегашните скандали обаче по никакъв начин не вдигат обществена енергия", коментира Любен Дилов-син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: избориГЕРБ
Още от Общество
Руши се чисто нов участък от магистралата Видин - Ботевград
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 час
Още един нереализиран комсомолец,ц,ц....
14
0
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 3 часа
Много жалко за теб, че си стигнал до такова падение ,въпреки ума и таланта ти. За такава ли демокрация ,се борихме нашето поколение ,още ,докато бяхме студенти?!При нас имаше идеали и чиста енергия за промяна ,не като сегашните - преобладаваща част "млади хора" - меркантилни.Всъщност промяната ,като процес можем ,да я постигнем ние хората от нашето поколение ,въпреки предателите на демокрацията ,като Любен Дилов- син ,Слави Трифонов,за които финикийските знаци са по- важни ,от справедливостта
13
1
 
1
 
! Отговори
Мноооо проницателен преди 4 часа
Мъдрец!
12
0
 
5
 
! Отговори
Тореро преди 4 часа
Маршшш,фъфльо!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Мутрата джентълмен! Няма такъв филм!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Ще ви оправим диловчо, ще върнеш всичко с лихвите. Като ти влезнат с качулки посред нощ у вас и ще разбереш колко тежи България
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Дилов и Борисов ще бъдат арестувани с прокурорска заповед преди изборите, въпреки че се мислят, че са защитени от имунитет. Смърт за враговете на народа, които ромизираха България за да имат леките им женички рокфелерски заплати като съдийки, председателки, банкерки, комисарки и други *** итутки
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Любчо не говори глупости! За всеки нормален човек, живял в България е ясно, че Гроб е ОПГ, а не партия! Можете да се опитвате да лъжете колкото си искате, но за всеки, незавършил помощно училище е очевидно, че сте просто шайка айдуци!
7
3
 
1
 
! Отговори
Явор преди 4 часа
Българинът трябва да е по-малко черноглед, да е оптимист. Решенията на парламента, отнасящи се до ЛГБТ-пропагандата и до райския газ, както и фактите около Исторически парк показват, че все пак държава има. Отскоро, има още какво да се желае, но държава има.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 4 часа
Сегашните скандали? Къде са? Не съм разбрала. Скучни са.
5
6
 
0
 
! Отговори
Явор преди 4 часа
Гласувайте на 27-ми за нормална държава, която не е частният самолет на Бойко и Пеевски. А Дилов-син е умен човек, способен и талантлив, находчив, забавен, но за власт и някой лев се свързва с арогантния Бойко. Дано някога съвестта се събуди. А следващото редовно правителство, когато и да се състави, да е отговорно и да е по-малко корумпирано и наистина да върши работа. България върви по европейски път и заслужава европейско развитие.
4
0
 
8
 
! Отговори
Тоя пепел ек преди 4 часа
Който го падна по ниско иот Стоичков, за някой цент рекламира лекарството милгамма препръчвам ти го да се назобаш с него с шепи и да се отървеш от гейските си мъки!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Иха тоя със Евгени Минчев сега ще си правят големи раздумки кой е по интелектуалец от двамата.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Плешив цайс - давай печени агнета за Гергьовден :)))
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Дано Не Влезеш повече в Парламента несретнико!!!-:(