Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия

Това ще се случи в следващите 25 години
12 сеп 2024 16:15, Нели Христова
246
Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия
Снимка: БГНЕС

На 18 септември Нетфликс стартира поредица с участието на Бил Гейтс, озаглавена "А сега накъде? Бъдещето според Бил Гейтс". Поредицата ще бъде достъпна за всички абонати на платформата по целия свят.

В последните седмици Нетфликс повдигна малко завесата и пусна някои откъси от „пророчествата“ на американския предприемач. Лентата ще се състои от пет епизода, като във всеки от тях съоснователят на „Майкрософт“ ще разсъждава върху различна тема.

В свое интервю за CNBC Гейтс разкри, че първият епизод ще е посветен на дезинформацията, тъй като според него това е най-същественият проблем днес, особено сред по-младото поколение.

Той също така обясни, че дори светът да съумее да избегне нов глобален конфликт, предвид войните в Близкия изток и в Украйна, човечеството ще се сблъска с нова пандемия.

"Дори да не стигнем до нова пълномащабна война... ще се появи друга пандемия, най-вероятно до следващите 25 години", посочи Гейтс за американската медия.

Що се касае до пандемията от коронавирус, милиардерът изрази становище, че „човечеството научи някои важни уроци, но не достатъчно“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от Избори 2024
Божков отрече да е в тайна коалиция с Доган
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Е опасни сте хората с пари все знаете повече от колкото трябва ами господ не го забравяите
180
2
 
21
 
! Отговори
пуклук преди 6 дни
Този да се събира разделно
179
3
 
29
 
! Отговори
Snxjxjd преди 6 дни
Ми да ако няма война , ще пуснат няква пандемийк за да редуцурт населението някак си...чудно как тия големите не боледуват????
178
10
 
32
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 6 дни
Пандемията от Ковид -19,беше най-голямата лъжа за 21-ви век,ама овцете се покориха и носиха маски,спазваха дистанция и ходеха под строй да си бият отровите!Чичо Бил доволно потри ръчички като видя че няма отпор и овчото стадо е готово за заколение ...
177
3
 
6
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
P.S. Боце има великата идея , да се измъкне пак чист като Момина сълза, майска роза, ни лук ял ни лук мирисали, ни в много грешната леха нагазил! Няма да мине! Имаше такъв вариант - веднага да снесе на МВТ тия терористи и да окаже пълно съдействие на разследващите! Той излъга!
176
4
 
33
 
! Отговори
Идеалист преди 6 дни
Този е самия дявол!
175
2
 
8
 
! Отговори
Прогнозно преди 6 дни
Ако иска някой да даде на Бил Гейтс отпор -- да муха таратор! С чесън.
174
3
 
6
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Аз млъквам и отивам да си пия хапчетата за кръвното ама ако може едно последно нещо да предадете на Боце: "Congratulations Borisov!" Само да ти кажа, че тия поздравления не важат пред Международен военен трибунал!
173
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Нещо не сте разбрали добре. Гейтс не прогнозира, той ЗАПЛАШВА. На никой ли не му направи впечатление, че Ковид изтри грипа, военната операция изтри Ковид. Очевидно, че тези истерии са медийно регулирани и направлявани от някой с много пари, като Гейтс например. Колко спечели той от ваксини?
172
1
 
8
 
! Отговори
прохноза преди 6 дни
Чака ни и експлозия на слънцето.
171
1
 
2
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Мога да ти пожелая само като Боце на всички нормални хора в тая страна "Да духат супата!" . Това е популярен фразеологизъм свързан с древногръцка традиция, който обиди някого и се окаже клевета и невярна да му прави орален секс! Аз не искам , че съм хетеросексуален , ама като защитаваш тоя то си е за тебе!
170
1
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Сега да ви обясня нещо ... Нали знаете ония "десет божи заповеди" - не кради , не убивай , не пожелавай жената на ближния си ....абе сещате се...те се пишат на едно листче хартия ....сега това листче хартия го добавяме със всичките задраскани като резюме и извод към 10000 страници доказателства за нарушаване на международното и националното право... И сега нали се сещате кой ще иска да прави бизнес в тая страна, кой има мир в тая страна, кой може да работи спокойно в тая страна?
169
1
 
14
 
! Отговори
и те така преди 6 дни
не ми се мисли какво ни е подготвил тоя но със сигурност не нищо добро . опита му с КОВИД_а успя до известна степен , вече знае как да намали населението на планетата , по негови думи тя е пренаселена . такива кото тоя не трябва да се раждат !!!
168
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И много лесно допускат предизвикването на война!
167
3
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Сега да ви обясня нещо ....защо Боце в момента с тези си лъжи ще започне гражданска война първо и второ не е сигурно никакво бъдеще за страната и населението освен едно и то е единственият вариант и да се предотврати гражданска война и да има някакъв живот за цивилното население! Следователите от Трибунала, ООН и СТАРТ са се хванали за главата. Метафоричен израз и фразеологизъм равен на не е имало такива престъпления срещу цивилни никога досега!
166
0
 
9
 
! Отговори
Факт преди 6 дни
Немогат да контролират мизерията, която създават от некадърност и алчност!
165
2
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Всъщност храмът Шао Лин е това , което е днес заради това клане!
164
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Клането в храма Шао Лин е реално ...това, което не се казва, че е било наредено от императора и то не заради едно кимване и липсата на съответстващ отговор!
163
1
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Сега не може да си първият в изпълнимата власт, министър председател - да екзекутират хора в болниците по изключително жесток начин, умишлено вкарани в тях и мародерствани или защото са неудобни на режима и при сто процентови доказателства , че това е факт и че е знаел - той да излъже, че такова нещо не е имало. Това е малко като главният абат да не е научил монасите на уважение!
162
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Няма ли даПукне тая сатана най-накрая?!?!?!?!?!?!?!??!! Защо пЛандемиите не идват по време на война? Айде да отговори на тоя въпрос сатаната! Ами ще чакат да спре войната и после ще идват? После следващата война спира пЛандемиите. Не е и за затвор тоя изверг, а е директно за ада!