Станишев: Долу ръцете от ДПС

"Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме", обясни Сергей Станишев
28 окт 2008 19:15, Красимир Ангелов
128
Станишев: Долу ръцете от ДПС
Снимка: БГНЕС

“БСП е най-демократичната партия в България. Ето защо всеки може да си изкаже мнението, както виждате и понякога напълно безотговорно”, обяви министър – председателят Сегрей Станишев в отговор на вчерашното мнение на Татяна Дончева, че е време ДПС да си почине от властта.

“Не е работа на БСП да коментира вътрешните процеси в ДПС. Никоя партия не е по презумция във властта – колкото хора гласуват за нея, толково по-силна е тежестта й”, допълни премиерът.

Той обяви, че ще се противопостави на всеки, който се опитва да си играе с етническия мир в страната.

“Тези, които се опитват да демонизират ДПС, вредят на страната ни”, допълни още премиерът.

“Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме”, завърши Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Петър преди 15 години
си умно момче. И при това историче. Ние не мразим турците, а техните самозабравили се водачи, които години наред използват лоялността им за да си пълнят гушите.А най-вече мразим вас - комуноидите - които сте виновни за всички нещастия на милата ни Родина през последните 64 години, пък и преди това. Включително и за това, което става в ДПС.
86
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 15 години
Как се събраха толкова много *** в този форум. О-о-о свещена простота!!
85
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ами така е. Те евреите си имат виц, с който описват своята тотална наглост. Та евреин убива майка си и баща си, залавят го, съдят го, а той моли съда за снисхождение, защото е кръгъл сирак. Освен това той е не само евреин, но и дългогодишен съветки гражданин, след това руски, а е роден в сегашна Украйна... И този рекордьор по национално лутане с цел келепир заедно с един татароциганин Доган и един неясен *** Сакскубурготски не само продължават съсипването на България, ами и ни учат на толерантност, т.е. робско покорство, на етнически мир, т.е. обезбългаряването на България, на ... и какво ли не, че от време на време проявяват свръхнахалство и се позовават за лъжите си и на Левски, и на Ботев, и ... и си четат Евангелието както дявола. Но нещата не им се уреждат до край пред новите им задокеански господари и много им се иска да провокират един миниетнически сблъсък и у нас, който да обслужи и техните порочни долни амбиции, и подобните на господарите им. Да, ама не - те и понятие си нямат от нашата същност. Така че спокойно - нека си джавкат и вият, това все повече отваря очите и на българите, и на турците у нас и ускорява времетоу когато ще им видим сметката по начин, който не са и предполагали.
84
0
 
0
 
! Отговори
коичо преди 15 години
не си дорасьл умньо да цитираш Левски не сьм против човека ъурчин а против тази мафиотска *** която гази и тия които я избират-не работят за Бьлгария -,която богатее от труда и потта им.дано проумеят как ги водят за юлара.Сега булгарите с турско вероизповедание решават да се правят на умни.нали сергеико ако се опьне ще загуби ролята премиер в този абсурден театьр
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На станишчето , независимо ,че мин. предс. място му е първото работно в живота е много ясно ,че е планирано да се разпокъса България.Лошото е рче намаляваме много бързо от 90 год до сега близо с 3 милиона.А за този геноцид е най- виновна патията майка в която се фръцка ,синчето на д.станишев.Пиша ги с малки бекви защото не са хора ,а неудошевени предмети-удобни инструменти в ръцете на силните в света на капитала.
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Той серито не е от руските,а от америкоалбанските.Важно е да не грешите в това.
81
0
 
0
 
! Отговори
луд та му лесно преди 15 години
Да си признае от никого немолен така публично и внезапно , че БСП се било подплашило от изнудването на ДПС(д) (Доганоглу) и само за това се било коалирало с тях...срам и позор за истинските му съпартийци - батковците му и чичовците от предишното поколение другари. Ни за говорител на Доган става - разкрива му спатиите, ни за пи-ар на собствената си партията става - анихилира героичното и политическо минало.
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe dolen,ti na rezacite li klekna?doncheva e prava.samo ne utochni myastoto na pochivkata.....i kolkoto po nadalboko po dobre
79
0
 
0
 
! Отговори
colobur преди 15 години
абе хораааа!откога *** СТАНИШЕВЦИ правят тутурутки на мюсулмани бреееее!!!все *** са, ама нали по принцип се мразят?????
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ние ощте малко щте търпим и тогава щте започнем да действаме, да не давам примери и тогава щте се чудите от къде ви е дошло когато настъпи икономическа криза в България.Кво си чешите езиците с нас тука в форумите гледам само за турци се пише друго не виждам ебахмамаму все едно други работи не се случват
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе и тоя скочи да пази ДПС. И тоя пази етническия мир. От кого бе, ***. Единствените които застрашавате мира в тая държава сте измекярското БСП и мафията ДПС. Как се не наядохте? Да ви приседне! На всички им писна вече от вас. На всички сте ясни.
76
0
 
0
 
! Отговори
yhsdj преди 15 години
НАГЛОСТ !!! ДЬОНМЕ. Ето какво си ти - талмудистко образyвание : Станишев . Докара ни до тук, че всеки да се чуди как да изхрани децата си на другия ден. Всеки, който не знае що е то "ДЬОНМЕ" - да прерови речниците.
75
0
 
0
 
! Отговори
bate_cheffo преди 15 години
ubeden sum 4e ideala na levski e bil bulgari i turci da jiveqt zaedno v mir. . .hahaha stanishev suvsem e poludql. ne moga da povqrvam 4e bi upetnil imeto na Levski po tozi dolen na4in. Ideala na Levski e bil jenite da ne budat iznasilvani grupovo, bulgari da ne budat klani v curkvi, da nqma enichari i nai-vajnoto, da nqma turci na bulgarska teritoriq! Sina na Bulgaria ne e bil kato stanishev i ne bi imal nishto obshto sus maznite orientalci. Tova 4e Stanishev e politi4eska gay ne e problem na izmu4eneto naselenie
74
0
 
0
 
! Отговори
бай спиро преди 15 години
сеяГЕЙЧО пак се надупи на Доган .Браво заспала що не вземеш и *** да му врътнеш !!!!!!Продажна ***....
73
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Ам, аркадаш, по едно минeтче да им врътнем ли?Ш, пушчице рязана, я вземи да се научиш да пишеш на български, пък тогава ме карай да ближа краката на "родната" ти ***, бе гaд смрадлива!
72
0
 
0
 
! Отговори
Войвоата преди 15 години
ЕйДмитривич,ТАКИВА КАТО ТЕБ КОМУНОИДИ НЕ ТРЯБВА И ДА СИ ПОМИСЛЯТ,КАМО ЛИ ДА ИЗГОВАРЯТ ТОВА СВЕЩЕНО ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИМЕ.Бай Колю Генчев/Бог да го прости!!!/,бе ПРАВ КОГАТО КАЗВАШЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ЦИТИРАЙКИ АПОСТОЛА ДА ИЗКРИВЯВА МИСЛИТЕ НА АПОСТОЛА.ЗАПОМНИ ДИМИТРИЕВИЧ-АПОСТОЛА Е КАЗАЛ ,ЧЕ "ВСИЧКИ В БЪЛГАРСКО ТРЯБВА ДА СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА"!!!!А СЕГА КОГАТО ТИ СИ ПРЕМИЕР/БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ПРЕДИ ТОВА!?!???/ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВУВАТ КАТО ЕМИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ?ЗАЩО ЗА ДРУГИТЕ ЕТНОСИ"БЕЗ БЪЛГАРСКИЯ???/ЗАКОНИТЕ СА МАЛОВАЖНИ,ДА НЕ КАЖА ,ЧЕ И НЕ ВАЖАТ.ТАКА,ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА СПОМЕНАВАТ ИМЕТО НА АПОСТОЛА,ТОВА Е КОЩУНСТВО С НЕГОВАТА ПАМЕТ.
71
0
 
0
 
! Отговори
цитат преди 15 години
Скапан ГЕЙ, скрий се при ташаците на Доган и мисли с горната си глава! Стига ни плаши с този прословут "етнически конфликт". Заплаха за етническия мир няма защото българските турци мразят Доган също толкова, колкото и българите. Не ни развявай ДПС като бостанско плашило, ние сме европейска страна и не се плашим от ***. Никой тук не е вдигнал ръка срещу сепаратисткото движение, всички атаки идват от Брюксел и *** го знаете много добре. Защо не се изправиш пред ЕС и тях не заплашиш с: "Долу ръцете от ДПС, пуснете пак кранчето със спрените милиони!"Лесно е да манипулираш народа, мислиш, че сме *** ли?И Доган и ти сте пътници, всичко се решава отвън. Колкото и да ти се иска да се разпали етническа вражда, сори - няма да стане, Брюксел няма да позволи европейска страна да се окървави, нещастнико!Нито ще успееш да насъскаш турчин срещу българин, обикновените хора еднакво страдат от ярема на мафиотската ви коалиция.Махайте се, изедници продажни!Долу ръцете от общата ни РОДИНА гадове!
70
0
 
0
 
! Отговори
Милев преди 15 години
Аман от плиткоумни продажни политици. Аман от плиткоумни продажни журналисти. Аман от празноглави дупедавци. Абе тия ГОРЕ българи ли са бе? В Турция ли ще си живеете старините, господин Станишев? В Турция ли ще живеят децата и внуците ти и турски ли ще учат? Турска ли ще ни стане историята и турска ли ще ни е културата? В Турция ли пращаш 13 години славна българска свята история? Ама нее ... Турция не ни е проблема. Турците не са тези от преди 2 века и не турския народ не ни влачи към пропастта а ти социалистически водачо, ти псевдобългаски дипломате. Всички турци в България, дори и най-фанатизираните са по-българи от тебе. България НЯМА проблем с турското малцинство. Българите не мразим турците така, както не мразим евреите, сърбите и гърците. ДПС не е етническа партия. ДПС е мафиотска партия, застанала зад удобен параван - етнос, вяра, народност. Доган ни окраде, краде и ще ни краде не заюото е турчин, а защото е умен и го може. Защото такива плиткоумни политици като теб другарю премиер предават страната си, продават страната си на престъпници и убиици като Доган, Местан и Етем. И те щяха да са престъпници дори да се казваха Петров, Драганов, Соколова .... . Не етнически е проблема в България. Няма и да бъде. 8 века сме живяли заедно с турците, още толкова ще живеем сигурно ... но докато има такива като тебе другарю ... не само Турция няма да ни иска - и *** ни ще избягат от нас. Историята помни героите като Левски, Ботев, Самуила и Асена. Но помни и имената на поп Кръстьо и Борила. Сам предцени в коя група ще попадне името ти във времето.Да живее Сергей Станишев!!! Да живее най-големия Доганец - Поганец в България!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
BULGAR преди 15 години
ТОЯ ЧЕРВЕЙ ГАДЕН ПАК СЕ СНИМА В НЯКАКЪВ *** ФИЛМ...
68
0
 
0
 
! Отговори
КАПИТАН ПЕТКО преди 15 години
О, МАЙКО МОЯ - РОДИНО МИЛА !!! С КРАКА ДА ИМ СТРОШИМ ГЛАВАТА !!! ВРЕМЕ Е !!!