Станишев: Долу ръцете от ДПС

"Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме", обясни Сергей Станишев
28 окт 2008 19:15, Красимир Ангелов
128
Станишев: Долу ръцете от ДПС
Снимка: БГНЕС

“БСП е най-демократичната партия в България. Ето защо всеки може да си изкаже мнението, както виждате и понякога напълно безотговорно”, обяви министър – председателят Сегрей Станишев в отговор на вчерашното мнение на Татяна Дончева, че е време ДПС да си почине от властта.

“Не е работа на БСП да коментира вътрешните процеси в ДПС. Никоя партия не е по презумция във властта – колкото хора гласуват за нея, толково по-силна е тежестта й”, допълни премиерът.

Той обяви, че ще се противопостави на всеки, който се опитва да си играе с етническия мир в страната.

“Тези, които се опитват да демонизират ДПС, вредят на страната ни”, допълни още премиерът.

“Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме”, завърши Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Бекс преди 15 години
Малии колко злоба има в нас . После се чудим защо никой на света не ни брои за слива и бяга като дявол от тамян да има нещо общо с нас.За нас са виновни всички които са имали отношение с нас - турци , руснаци, гърци, сърби , македонци, ромънци. Само ние сме готините , ама не могат да ни разберат. Тръпки ме побиват .
66
0
 
0
 
! Отговори
salancho преди 15 години
Умнико, а когато ни караха да си купуваме хляба, говорейки на турски??? Никога не ни били виновни. Брей че се изказа. Турци.??? Та Това е България, би трябвало да се наричат българи. Ако не знаеш има държава която се нарича Турция.
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Долу ръцете от Левски, червей!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
montreal преди 15 години
Никога, за нищо турците не са ни били виновни! Виновни сме си ние, че нямаме национално самосъзнание, не изпитваме граждански дълг, уважение един към друг и т.н.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СТАНИШЕВ, НИЕ СМЕ МНОГО ДОБРИ ЦИРКОВИ АРТИСТИ, А ТИ СИ ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ПРЕМИЕР...
62
0
 
0
 
! Отговори
B55 преди 15 години
На наш иобноты министър прецедател му е много добре с Доган поради спецялното отношение на турците към више стоящи *** като Станишев другата причина е безогледното крадене . Само заради двете гореспоменати причини Сергейчо ще закриля Доган па ако ще и по телевизията да го дават как българи ще обезглавява за кеф на . Дори и ще му ракопляска е друг е въпросът че може на много да им е пляскането за последно .
61
0
 
0
 
! Отговори
Иванов,българин преди 15 години
ПОЛУ-***, ПОЛУ-мъжле,ПОЛУ-идиотче, дали знае,че от сърце го мразят 4-5 милиона българи? ЛИЧНО него, не говоря за продажното му,бандитско правителство, нито за мафиотизираната му партия, говоря за омраза насочена лично,персонално към него! Щото аз ако знаех, че така ме мразят не 4 милиона, ами 40 човека-ще се обеся, за кво ми е да живея с ясното съзнание ,че съм мразен човек? Напук ли? А от него не очакваме да се обеси,нито да се гръмне...искаме само да се скрие някъде в жалкото си ,обусловено съществуване и да не ни се мярка повече като обществена персона, само освободи българските държавни институции от вредното си присъствие! Толкова ли е много?Не разбирам,как може да си такъв *** и да си премиер,освен ако не си наистина ***?
60
0
 
0
 
! Отговори
colon преди 15 години
Кире, Кире, човек може само да те те съжалява. За нищо не ставаш!!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
станиШЕФ,ама задната буква му е збъркана
58
0
 
0
 
! Отговори
ааа преди 15 години
Чакайте малко, бе! Защо говорите така за човека? Нима не си го избрахме ние? Кой ви кара да гласувате за него? Защо, когато трябваше да гласувате си стояхте в къщите и псувахте по форумите, че турците ги товарят като овце по автобусите да идват да гласуват? Левски би се обърнал в гроба не заради един руски продажник, а заради безволието и глупостта на един обезличаващ се народ!Никога, за нищо турците не са ни били виновни! Виновни сме си ние, че нямаме национално самосъзнание, не изпитваме граждански дълг, уважение един към друг и т.н.
57
0
 
0
 
! Отговори
ranarsa преди 15 години
Страшно е,когато някой приеме управлението на държавата,като детска играчка.Резултатите са налице!Има и друг допълнителен ефект-детето се влюбва в този,който му е подарил играчката.А,че БСП е най-демагогската партия знам,но че е най-демократичната за пръв път чувам.
56
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 15 години
Как се събраха толкова много *** в този форум. О-о-о свещена простота!!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В България няма етнически модел, а верска търпимост! А етническият мир го наручават и застрашават такива като Доган, който е абсолютен диктатор в собствената си партия и единствената причина да е на този пост е, че гласуването трам става по абсолютен военизиран принцип - по ЗАПОВЕД! Що се отнася до тоя аматьор Сргей - НЕ НАМЕСВАЙ ЛЕВСКИ ВЪВ ВАШИТЕ ИГРИ, ЗАЩОТО ТОЙ БИ СЕ ОТВРАТИЛ ОТ ВАС! ЛЕВСКИ Е ИКОНА, ТОЙ НЕ Е КОМУНИСТ, НЕ Е ДЕМОКРАТ, НЕ Е ЛИБЕРАЛ - БИЛ Е ПАТРИОТ, КАКЪВТРО НИТО ЕДИН ОТ ВАС, ПРОДАЖНИЦИ НЕ Е , НЕ Е БИЛ И НЯМА ДА БЪДЕ! ЗА ПЕТАЧЕ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ! не знам още какво ще измислят, за да си измият тези омърсените ръце, но най-жалкото е, че по начина по който хвърлят думите си в медийното пространство излиза, че българите, електората са абсолютни , неграмотни и ***, които не могат да съберат две и две! Това е най-обидното!!!!!!!!!!!!!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всъщност и по баща наш серГЕЙ ни и българин. Баща му е от македонски влах т.нар. армъни или цинцари. Родът му произхожда от гр.Ресен, Южна ФИРОМ и днес още има влашка фамилия Станиси. Дядо му се е оженил в село Щука, общ. Струмица и за това бащата му Митре Станиси сесе родил в това село близо до българската граница.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станише, това за Левски докато си криеше бележника с двойките по български език в пети клас ли си го чул ? Мамин !
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Покрай тоя *** ще намразим украинците и тогава ще се разиграе етническата карта
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Разбирам те серджо ама ДПС са етническа мафия.
50
0
 
0
 
! Отговори
задна преди 15 години
другарю сергей, ти отдавна си включил на задна, но поне карай към Сибир, и си избий от детското мозъче сравнения с Левски!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е премиера тука конкретно няма спор - истината казва, напълно съм съгласен по въпроса.
48
0
 
0
 
! Отговори
pitan4o преди 15 години
С власт може ли да се преяде?Какво се случва когато някой преяде с власт?Боли ли го политическото коремче или почва да повръща?