Доган стяга гастарбайтери за евровота

Така Сокола ще се опита да преодолее изискването за уседналост в закона за евроизборите
9 мар 2009 08:38,
137
Доган стяга гастарбайтери за евровота
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган вече организира наши изселници в Турция, които работят в страни от ЕС, да гласуват на евровота у нас, съобщава вестник "Сега".

Емисари на ДПС убеждавали гастарбайтери в Испания, Холандия, Франция и Германия да планират летните си отпуски така, че да бъдат тук на 7 юни, когато ще се гласува за европарламент.

Така Доган ще се опита да преодолее изискването за уседналост в закона за евроизборите.

Право да гласуват за евродепутати имат български граждани, които са живели постоянно най-малко през последните три месеца в България или в друга държава членка на ЕС.

В чужбина пък е забранено да се гласува извън посолствата ни.

Според запознати в ДПС обмислят и начини гастарбайтерите да си бъдат тук и за изборите за НС.

Идеята е те да гласуват тук на 7 юни, да си изкарат почивката в Турция и на връщане в края на юни или началото на юли да гласуват и за наш парламент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ура,ще се мият улиците.а в момента защо са мръсни?
95
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
...и след тая пасмина ще трябва да мием улиците с розово масло, та да се отсмърдят!
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ето ви един оригинален българин-Бай ***.алеко константинов ги е прозрял тези черти.
93
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
ама и една трета от тия, ако се върнат да гласуват, тука пак ще се разфунти на леш!Мноо гадна и спесифична миризма имат тия животни!
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
***,ti koy si,da pishesh smirt mirt a brey umnikooo,zavidliv narod ste i tva e,6e umrete s zavist,tiy e,stiska li ti a,posle da ne vzemesh da bejish po gorata,kide si trignal ,na voyna s 4at....
91
0
 
0
 
! Отговори
СТАНЧЕВ преди 15 години
СМЪРТ ЗА ДОГАН, СМЪРТ ЗА ДПС, СМЪРТ ЗА ТУРЦИЯ!
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zna4i ne si 4ist Bilgarin,tva zna4i ,4e si melez 50% Osmnanka kriv imash ....e stiga ste se gavrili sprete i se poumete malkonapravo virvite kim oginya s benzin hehehe,,,,,,nyamalo nujda,kak be muhlyo nali vikash ,4e neznam si kakvo,ama da viy vsi4kite ste bolni koito virvyat sled bolniyaaa,,,ayde malko rabota pak,da rabotim dela,dela i samo dela :):):):)::)
89
0
 
0
 
! Отговори
Просветен преди 15 години
Обаче имам много, ама много против партията на Доган! Защото изсече горите на българия, унищожи природата, окраде бюджетния излишък, изкупи повечето медии и сега който си плати на неговите медии - той ще спечели изборите... Ето какво имам против това турците да гласуват за Доган!!!
88
0
 
0
 
! Отговори
era преди 15 години
male hora vie ste se pob1rkali tuk.zashto trqbva da sme rasisti.vseki da si gleda jivota.a i turcite i romite da gi nqma v BG kakvo 6te se podobri.turcite v turciqta,*** na sapun,a b1lgarite 6te izmrat ot glad...
87
0
 
0
 
! Отговори
Зевс преди 15 години
Зито и епанастаси! Зито елефтериа!Зито Елада!
86
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
турци в България няма!Има българи изповядващи исляма!това че на един или друг не му харесва като религия е отделен въпрос!Истина е обаче че българските мюсюлмани са работливи!не пият по много!Имат и някои ценностни системи на семейството на които можем само да завиждаме!грижат се за децата си и неги захвърлят...Дайте ми в проценти колко младежи от тези български мюсюлмани се дрогират!!!ще видите драстични разлики в сравнение с младежта около нас!И закакво в крайна сметка говорим и си лаем....!Проблема не е Доган дори не е станишев!Проблема е че тези хора, като политици позволяват да се изнасят капитали от страната!Не се инвестира достатъъчно в България!управляващите нямат визия за бъдещето развитие на страната..петилетни планове....Да това не е социализъм, това е планова икономика!на Запад и в САЩ независимо кой управлява..прартиите се сменят но новите политици продължават политиката на своите предшественици в името на държавата и народа!Политиците им са поумнели и знаят че след като държавата е богата то и сътресенията са по-редки!Няма така изострени противоречия, няма остри конфликти!когато държавата се разпада на първо място идват расови и религиозни различия и политиците ги експлоатират за личната си изгода!.....
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Малака
84
0
 
0
 
! Отговори
Зевс преди 15 години
Между вас няма много разлика, колкото и да се джавкате.Гръцкия народ е исторически доказан още в древността.Една от люлките на цивилизацията.Прогресивните българи са се гърчеели преди двеста години.Мога да изброя поне тридесет имена на древни астрономи, скулптори, философи и др. гърци.Вие колко може да изброите в историята на българската държава и османската империя.И българи и османци, и разни други хуни сте дошли тук по различно време и сте погубили прогресивната Римска и Византийска империи.Истинският елин е достоен, а при българи, турци и другите ваши братовчеди има характерната черта да се увъртате като гладни песове /шкиля/ около този, който има власт и пари.
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
neka vsi4ki podkrepim ATAKA
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
samo moga da pozdravq turcite za dobrata organizaciq i patriotizma koito imat ,patriotizam koito vie bulgarite zakleimqvate i balnuvate za etni4eski mir,mir takava duma v 6taba na vraga nqma,i zapomnete tur4in nikoga nqma da se pokolebae da vi sma4ka ili zakoli,ako ne se stegnete skoro vsi4ki 6te govorim turski
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сега разбрах.дразните се че сме горди.е поне това ни остана...но каво значат ценностите за вас?все едно нищо.
80
0
 
0
 
! Отговори
Сапун и веро преди 15 години
Единственият начин да ги свалим от влас тези нагли муцуни Ахмет Доган и Станишев е когато отидем да гласуваме а не само да приказваме приказки по форумите. Вижте те каква организация правят чак от чужбина ще се приберат за да гласуват, а ние живеем на 500м. от пунктовете за гласуване и пак някой не гласуват, а после мрънкат.Крайно време е да ги свалим от власт, стига са крали и лъгали. Затвор за тях.
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
искам да попитам тези дето се наричат турци,защо в документите им пише че са българи.не се ли срамуват от това.след като толкова се бият в гърдите че са турци нека си извадят турски такива и си останат гордо да живеят там.
78
0
 
0
 
! Отговори
vlastna.blog.bg преди 15 години
Absolutno si prav i te podkrepqm v izkazvaneto ti:)
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кой е казал че дпс са умни способни и достойни.кой е казал,че въобще от 20 години насам в управлението са най-умните,най -способните и най-достойните?много ти е лесно да дамгосваш и сиктирдосваш хората.