Доган стяга гастарбайтери за евровота

Така Сокола ще се опита да преодолее изискването за уседналост в закона за евроизборите
9 мар 2009 08:38,
137
Доган стяга гастарбайтери за евровота
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган вече организира наши изселници в Турция, които работят в страни от ЕС, да гласуват на евровота у нас, съобщава вестник "Сега".

Емисари на ДПС убеждавали гастарбайтери в Испания, Холандия, Франция и Германия да планират летните си отпуски така, че да бъдат тук на 7 юни, когато ще се гласува за европарламент.

Така Доган ще се опита да преодолее изискването за уседналост в закона за евроизборите.

Право да гласуват за евродепутати имат български граждани, които са живели постоянно най-малко през последните три месеца в България или в друга държава членка на ЕС.

В чужбина пък е забранено да се гласува извън посолствата ни.

Според запознати в ДПС обмислят и начини гастарбайтерите да си бъдат тук и за изборите за НС.

Идеята е те да гласуват тук на 7 юни, да си изкарат почивката в Турция и на връщане в края на юни или началото на юли да гласуват и за наш парламент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Още един въпрос - в цялото депесе от толкова хиляди хора няма ли други умни, способни и достойни, ами все едни и същи пезевенци ни се диктисват толкова години.Свещени крави ли са, какви са ? То по тоталитарно така - един вожд за цял живот.Павел Шопов от Атака беше казал, че е съвсем нормално е да има представители на всички етноси от българското гражданство във управлението и повече да са, но нормално разположени в пполитическия живот, а не да се делят в една партия, противоконституционна при това.Тези на които им се разваля пашалъка само плашат хората с Атака.Атака, вай шейтан!Глупости.Питат го що краде, той ти разправя, че нарушаваш етническия мир.Ай сиктир.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ясно е,че живееш сред нас и много добре знаеш каква картинка сме.това,че не ни понасяш се дължи на факта че завиждаш на упорството ни,работливостта ни,сплотеността ни и способността някакси да се оправяме и най-важното-семейството над всичко.признай си.
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има тема: " Турция има проблеми с изселници от България". Няколко постинга по-назад двама - трима от тях се маркираха.Хората там не им броят до три и те идват тук да правят магарии. Пак ви казвам - заповядайте, гласувайте, но когато си тръгвате вземете тези които сте избрали с вас.
73
0
 
0
 
! Отговори
demokrat преди 15 години
стига сме псували турци!!! въпросът лесно може да се разреши - гласувайте и изритайте Доган от парламента!!! без Доган, тази *** няма шанс.
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СЛЕД ВСИЧКО,НАПИСАНО В ТЕМАТА,СЛЕД ЗАКАНИТЕ НА РАЗНИ АНОНИМНИ ТУРЧЕТА, СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ ТРЯБВА ВТОРО КОСОВО.ТАЗИ *** ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ,САМО НИ ДЪРПА НАЗАД.ЕДНО ВРЕМЕ ПРЕДИ ТУРСКОТО РОБСТВО СМЕ БИЛИ НАЙ-РАЗВИТАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА.СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ПАК ПОЧВАМЕ НАПРЕД,КОРАБОСТРОЕНЕ,САМОЛЕТОСТРОЕНЕ,АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ,Н ЕФТОХИМ,КРЕМИКОВЦИ,ДОРИ РАЗВИВАМЕ КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА.ТУРЦИТЕ И *** ВИНАГИ СА НИ ДЪРПАЛИ НАЗАД,ВРЕМЕ Е ДА ПОПРАВИМ ГРЕШКАТА,КАКТО ХИТЛЕР Я ОПРАВИ В ГЕРМАНИЯ.ГЕРМАНЦИТЕ МОЖЕ ДА ГО ПСУВАТ,АМА ТОЙ ГИ ОПРАВИ.СЕГА *** ГИ СТИГАЙ.
71
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
NIAMA NUJDA DA DOKAZVAM NI6TO PROSTO NE ISKAM DA JIVEIA S TAKAVA PAPLA4. 69 HUBAVA IDEIA E TOVA ZA REZERVATITE A MOJE I GAZOVI KAMERI
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
преди атентата се пътуваше,нямаше проблемслед атентата имаше постовеглупости пишеш,аз точно тогава бях отишъл да купувам строителни материали и се минаваше безгрижно,на връщане видях че има патрули и тогава ми казаха какво е станало.
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Когато ДПС вземе цялата власт тези *** ще бъдат натикани в резерват и ще разберат какво е държава.Kакто е в Турция между другото.А Доган не е турчин.Сети се за кой етнос е характерно като има 5 лева в джоба да прави банкет и ще разбереш.Гаджалската *** се прави на други етноси за да мине за бял човек и защото никой не ще да е ***.
68
0
 
0
 
! Отговори
x преди 15 години
da, saglasen s 67.ne sam idval i az do sega, ne sam imal sashto i pretencii, no ot tuk natatak may trebe.
67
0
 
0
 
! Отговори
turchin преди 15 години
kato 4etya tiya prikazki po interneta iskam da glasuvam kato turchin koyto jivee v TR... vis6ist sim, pe4elya mnogo dobre,nyamam nikakvi namereniya spryamo BG ... ... ATAKA iska v 4a6a voda da udavi tursite v BG... i tikmo za tova tryabva da glasuvame... za da imat pravo na jivot na6ite rodnini....
66
0
 
0
 
! Отговори
drg преди 15 години
ti imashli s ne6o da dokajesh ,4e si 4ist Bilgarin?? ako li nyamash hodi da ti napravyat dn test za .......hmhmhmhmhm,
65
0
 
0
 
! Отговори
demokrat преди 15 години
целта на управляващите, вчастност БСП и ДПС, е ясна - да се сложи етикет "маскари и крадци" на ВСИЧКИ български политици, което от своя страна отчуждава обикновения човек от политиката=>не гласува!!!Номер 14 е напълно прав. Когато нормалните хора не гласуват, остават турците и пенсионерите, които са твърд електорат на ДПС и БСП. елементарна математика при 50% изборна активност БСП+ДПС=25% , при 25% активност БСП+ДПС=50% !!! Ето защо Серго продължава с нагла усмивка да изброява ПОСТИЖЕНИЯТА на управляващите, а всички ние нормални българи се изумяваме от тази наглост и безпардонност и злобеем с/у политиците! всичко това е преднамерен, добре обмислен ход от Доган и Ко. Ако не гласуваме, се обричаме на още 4 години турско-руска окупация!!! Няма абсолютно никакъв смисъл да се коментира корупцията в тройната коалиция!!! Това е ОЧЕВАДНО и само някой пълен може да твърди обратното!!!Аз лично ще гласувам за Движение НАПРЕД! Струва ми се, че там има хора, които заслужават да им се даде шанс. От първия официален дебат, от изказванията, действията им и инициативите си личи, 4е те НАИСТИНА ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА СТРАНАТА, А И МОЖЕ БИ, ЗНАЯТ КАК!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Приятелче ти на коя планета живееш бе? Я пообиколи селата на северна България и виж *** които наричат себе си турци как живеят.Ела да поживееш в едно такова село - да видиш за колко наглост иде реч, да видиш как се унищожават населени места - изсичат се гори,съсипват се реки,от полето никой нищо не прибира - разбиват се помпени станции,магазини,къщи , побоищата са вече нещо нормално. Като дойдат избори се заканват че в селото няма да се чува камбанен звън като спечелят. Никой нищо не им прави, никой с нищо не ги провокира - возят се в мерцедеси- жените им взимат помощи за самотни майки , полицайте им правят ***, половината са с условни присъди, висящи дела и пр.Та в тоя ред на мисли кои турци си плащат данъците незнам, знам че "турците" които познавам са ***,башибозук поддържан от една незаконна партия.В тия села драги\ драга, за оплакване са Българите щото за да доказваме на европата етническата си толерантност ние се нагъзихме на тия ***. Араби идваха, дадоха пари и направиха джамия - така стои и се руши, *** незнаят какво да я правят НО така трябва да е.Тука няма турци - истински мохамедани - това е шайка от която никой няма нужда, а те спекулират със сериозни неща и извличат само изгоди.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много странно. Е кой ще се занимава да се връзва на този човек и да прави такива сложни планирания на ваканции и пр. и да му играе по свирката. И после като е на власт да си гледа само него си. Как ги правят тези неща тия хора бе?
62
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
da se smeya barimmmmm heheheheehehhhhehehehehehehehehhehehehheheheheeheh ehehheheheehhheheheheehheheheheheheheheheheheehehh eheehehehehh ludiya she ni upravlyava,ta toy neznae da kara kola ,pa she upravlyava hehehhehehehehheheehhhehehehhehhehehehhehehehehheh ehehehide dps dps dps dps dps dps,ayde ,4e simam rabota da porabotim malko ,4e pla6am danici,da si iskarame razhodite v tazi kriza,ayde hva6ayte se za rabota....
61
0
 
0
 
! Отговори
Ханко преди 15 години
Уважаеми 50, защо си се сетил за гара Буново, а не се сети, че на 9 март 1230 г. цар Иван Асен II разгромява войските на епирския владетел Т. Комнин при Клокотница?
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a stiga sti sa dra4eli be ne vi li stana qsno 4e ataka 6te upravlqva
59
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
vij,e na pak greshite s Omnasnkata imperia s Turciya.... malko razsijdavay i mislitva 500 g. ne sa malko,malko smetni kolko sa bili Bigarite togaz na broy predi 500g. a??? genocit a ti imashli pomen ot togavashniya genocit bre umnikoooo?????? da ne si jiv svidetel heheheh amma ste smeshni
58
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
Мой брате ние през 1986 -та не можехме от Кърджали до Хасково да пътуваме защото бяхме "окупирани" от спец4асти а ти ми говориш за атентати ....Тогава не можеше пти4ка да хвръкне пък камоли някой тур4ин атентат да направи Това го направи ДС (Държавна Сигурност ) ... и това даже го знаят малките деца в Германия за да покаже колко "лоши хора са турците " и за да се оправдае пред собствения си народ и пред света с извършеното престъпление срещу този народ :"смяната на имената"такива атентати е имало през пролетта на 1939 та година в Полша от страна на "лошите Поляци " срещу мирното немско население в Полша и поради тази при4ина Хитлеровска германия си потърси оправдание да нападне Полша така 4е ис4исти си промития мозък и мисли малко с главата си ....
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, турчин = терорист!! Защо? Защото турчина не признава арменския геноцид, не признава кървавото иго над българите. Не признава и не се извинява! Затова ТУРЧИН = ТЕРОРИСТ!!!!!!!!!!!!!