Борисов: След магистралите даваме пари за хеликоптери

Премиерът отказа да коментира политическите планове на Алексей Петров
Обновена: 14 окт 2010 17:45 | 14 окт 2010 17:41,
146
Борисов: След магистралите даваме пари за хеликоптери
Снимка: БГНЕС

След магистралите ще дойде време да отделим средства и за хеликоптерите, обеща премиерът Бойко Борисов, след като наблюдава близо двучасова съвместна тренировка на български и американски пилоти на авоибаза Граф Игнатиево край Пловдив.

“Досега сме дали 300 милиона лева за модернизиране на военно-въздушната техника, имаме нови самолети и хеликоптери, но те не са достатчни“, отбеляза министър – председателят.

В Граф Игнатиево Бойко Борисов отказа да коментира въпросите около намеренията на Алексей Петров да влеле в политиката.

Американският посланик Джеймс Уорлик, който беше заедно с премиера Борисов в Граф Игнатиево и в последно време не пести своите коментари, също отказа да коментира изказванията на Трактора.

Иначе атмосферата на авоибазата беше като в американски екшън.

Командоси атакуваха предполагаемия враг, а 4 хеликоптера се включиха в спасителната операция на военните.

Пред погледа на премиера Бойко Борисов, българските и американските военни демонстриха и умения за гасене на пожар.

Лошото време обаче попречи на изстребителната авиация да пожаже самолетите F-16 и МиГ-29.

Съвместното учение между българските и американските военни ще продължи още една седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nali Sergo kupi helikopterite, sega Boiko gi izplashta...............
94
2
 
13
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Борисов вземи отвори този сайт поне малко прочети мнението на народа.Всеки ден ръсиш едни тъпизми Доганя чиня ти хеликоптери ...той Алексей ще ви качи на катафалка
93
1
 
13
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Този до кога смята да управлява баси селския тарикат......баси ромаскияман...л
92
2
 
18
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Борисов: След магистралите даваме пари за хеликоптери"РазБойко, червен мутрафон такъв, не е ли по-добре вместо за хеликоптери да дадем пари за образование, здравеопазване и прочие...Парите за хеликоптери, може да ги спестите от 20-те заплати на милиционере, пожарникари и военни. Нестига че се пенсионират с пенсии в тавана, ама ще им даваме ппо 15-25000 лв от парите на данъкоплатцитеЕгати милиционерското управление.ТЕЗИ СА ПО-БЕТЕР ОТ ЖАН ВИДЕНОВ...
91
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Кои са тия, дето сметките не благоволяват да си платят, но си купуват БМВ на старо, за да се гъзареят?- *** !!!Имам чувството, че под управлението на това животно, цялата държава се превърна в един огромен юридически мегамангал.
90
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Избрали сме си за премиер най-големия наркобарон в България - Бойко, браво българи!
89
3
 
19
 
! Отговори
sion преди 13 години
Изобщо се чудя как се коментира това..Във времена , когато бизнеса и публичният сектор са в колапс , благодарение на управлението на човека с едната книга , той ръси ли ръси мъдрости без край..Голяма уста - малко интелект.Борисов да се замисли кои пари дава - ако са от неговите и на Цветелина - добре..Нашите не ги даваме за да може да си избива комплексите и да си храни егото..Боже , не истрадахме ли достатъчно тоя преход , та ни натресе поредният ***?!
88
2
 
22
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Вместо да се разплатите с бизнесът за изпълнени държавни поръчки, и така да спасите стотици фирми от фалит и хиляди хора от безработица, хеликоптери купувате, *** проклет !!!700 000 000 дългове на държавата към частният бизнес и си правят оглушки тия престъпници !!!
87
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най важното е, че *** пак е бил с него - Джеймс Уорлик. Тоя държава няма ли си ? Или толкова много акъл има, че прилива и на хамерика им идва много та решил да налее и на нас.. Писна ми от тая държава изградена от обратни, *** и мазни интриганти.
86
1
 
15
 
! Отговори
Айде без а? преди 13 години
Първо си направете корекции в бюджета за образование и наука, пък после помислете за 10% комисионна от закупуване на оръжие. Видяхме цените по които купувате горива. Айде вън.
85
1
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Е, какво?! Да издържаме *** и некъдърниците ли?Може да са крали някои - това си е отделен проблем, който няма нищо общо със безразборното харчене на пари за глупости и с увеличаване на данъците и осигуровките. Свалиха ги с 2%, а вдигнаха сумата върху която се начисляват със 100%! Сега ще вдигнат и процентите обратно, и възрастта, и сатажа. И здравната вноска ще вдигнат...
84
1
 
21
 
! Отговори
Откривател преди 13 години
На новите магистрали майката му е в откриването!! На всеки метър, лента, ножица и журналисти!!!
83
3
 
23
 
! Отговори
1 преди 13 години
Ох, Бойко,Бойко...имаш ли малко акъл бе момче?! Хората нямат пари хляб да си купят,той хеликоптери щял да купува.Няма ли да свърши този ад на безхаберие от това правителство.Омръзна ни..ама истински ни омръзна от нехайството ви.Полицейски сериал гледаме само.Такова управление не ни трябва!!!!!
82
2
 
7
 
! Отговори
Некадърен преди 13 години
Според коментара и акъла ти, напълно си заслужаваш сегашните водители...
81
1
 
21
 
! Отговори
Спиро преди 13 години
Сега пък хеликоптери то няма армия а те Хеликоптери ще купуват.Това е луда далавера в очите ни гледат и ни лъЖат БЕЗОБРАЗИЕ!В армията войниците са по малко от 20 000 души . МНОГО НАГЛО НИ ЛЪЖЕТЕ НО СКОРО ИДВАТ ИЗБОРИ!
80
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов стига си лъгал!Мълчиш,а? Взе да говори АП! Нещо не искаш да коментираш съвестния гражданин за операцията Октопод с която вътрешният министър Цветан Цветанов се опитвал да прикрие участието си в афера за 1 млн. евро, според Петров:) А да ли казва истината:) Май по-голяма охрана ще трябва за Петров, отколкото за свидетелите:) Правете по-бързо собствения съд, че работата отива на зле:) Нема да помогне и американецо, който е министър -председател на БГ от известно време:))))))))))))))))))
79
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бавно и сигурно нещо те убива и не е Алексей Петров, а е това, че не те бива!!!
78
20
 
6
 
! Отговори
Gonzo преди 13 години
Като гледам коментарите стигам до извода че българският народ напълно си заслужава да го управляват доган царя и станишеф.Демек да всеки иска да живее от измами и далавери.Кой как се уреди пък другите да умират около кофите.
77
3
 
7
 
! Отговори
NAPOLEON преди 13 години
PREDI CELUVAHME DUPETO NA RUSIQ SEGA CELUVAME DUPETO NA AMERIKA.POSLANNIKA DA SI GLEDA MISIQTA A NE TOVA KOETO STAVA V BULGARIQ.
76
4
 
26
 
! Отговори
ВВ преди 13 години
Според мен най - добре е направо да си направим американският посланик Джеймс Уорлик и министър председател, и президент, и Народно събрание. Най-лесно обаче ще е да станем нам кой си щат на USA. Те и без това имат голяяааамо желание всички държави да са им щати. Ние сме най-одупени, с най-изхлудени *** и спокойно можем да сме първи. Пък и не знам в друга държава америк. посл. да се меси толкова във вътрашните дела на "уж" суверенна страна. Да *** и дупедавците...политици...няма правителство..