Алексей Петров: Борисов не може да се промени!

След три седмици бившата барета щял да каже причината
7 фев 2011 23:37,
288
Алексей Петров: Борисов не може да се промени!
Снимка: БТА

Бившият агент на ДАНС Алексей Петров заяви, че след три седмици ще изнесе неизвестни факти от биографията на Бойко Борисов, които не му позволяват да промени политическата си линия.

В интервю за Дарик соченият за лидер на „Октопода”  твърди, че преди време е обещал на Борисов да не говори за това, но ситуацията днес го налага.

В понеделник Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка
Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.

"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.

„Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов”, категоричен е бившата барета

Той отново заяви, че премиерът е подведен – „повече Костов, отколкото от Сидеров”.

Още по темата

„Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моят арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха”, твърди Петров.

Той казва още, че няма намерение да се занимава с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори. А ако в един момент се прозре обективната истина и истинския облик на управление, може да се случи така, че да си говорим едновременно за президентски, за местни и за парламентарни избори”, казва още Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колкото и ленти да отреже Премиерът-Ленторез, МУТРЕНСКОТО МУ МИНАЛО винаги ще го преследва и ще излиза в най-неподходящия за него момент ...
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"....Полицай не смееше да се мерне...." Напротив бяха си добре дошли особено ВИСШИТЕ милиционери! "Забравих и за застрахователно д-во "Левски-Спартак", което действаше като ВИС и СИК. И той си беше шеф там."(алексей) Забрави да допълниш и кой му бе съдружник и БИЗНЕС-партньор и какво ИМЕНЦЕ има в регистрите на същите тези СИК и ВИС и какъв му е Пашата на любимеца ти)))
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Докъде я докарахме , бъдещето ни мафиотско правителство, открито да се подиграва на законно избраната мафия "
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правителствата могат за 24 часа да се справят и с мафия и със всичко, но защо да се справят, след като ръководителите на мафията са част от правителствата, и част от тези, които трябва да се борят с тази мафия. Пък и изчезне ли мафията, ще изчезнат и право-охранителните органи (и много служби и службички)
50
21
 
19
 
! Отговори
реалист преди 13 години
Бандитите от ГЕРБ ще си намерят майстора.Боко , Цеко и *** отдавна плачат за прокурор.За разлика от Тиквата, този има и акъл и мускули и характер.Дано успее!Ще гласувам за Петров!
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
боко срещу трактора или трактора срещу боко ...каква класа ,какъв стил !!!! е това трябва да ве4е да удари дъното на пошлоста в съвременния български полити4ески , обществен и спортен живот !!!!!!!!!! а *** кибици са затаили дъх в о4акване на крайният резултат ?!?!?
48
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сега бойко ще сложи наколенките и ще иде при алексей с делегация от молители: цецко, цецка, фидоската и останалата ***, 'дето иска главата на петров. .... ще му дадат всичко, което поиска, само за да прости.
47
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахахПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ - МУТРА(***) - СЪДЪРЖАТЕЛ НА ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ...
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Циркът продължава с пълна пара. Нови клоуни на сцената!!! Ха наздраве!!!
45
15
 
15
 
! Отговори
агент Гоце преди 13 години
Всичко е под контрол. До три седмици, както е казано, нашите сценаристи ще ви поднесат нова доза пикантерии, този път без флашки, донесени от анонимен каскетаджия. Само е нужно да ни вярвате безрезервно, другари комунисти. Ако успеем да съборим ГЕРБ, според сценариите, ви обещавам коктеил и в двата си мезонета за най-верните и безрезервни слагачи, а после ще им раздам и купони за МОЛ-а си да пазаруват с намаление :)) Знаете, че и обичам, другари мои. Без вашата овчедушна вярност за къде сме ние, вашите господари.
44
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
42 - Лошото е че не решаваш само ти:) Или и ти се отъждествяваш с народа:)
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мутрите от 90-те год. сега вече си мерят мускулите на най-високо управленско ниво. Пред погледа на комунисти и съвсем затъпял народ........
42
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя ще стане ПРЕЗИДЕНТ,когато му цъфнат НАЛЪМИТЕ!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Та какво викаш за ***??? Че са читави бизнесмени????
40
1
 
1
 
! Отговори
.., до 33 преди 13 години
...НЯМА да се върнем...
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние сме правова държава.Бойко Борисов гарантира правото на мнение на всеки гражданин стига да му е сложено едно СРС под ревера. Чакаме мнението на приятеля МУ и партньора МУ.
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
32-Че *** е народа ни естествено! Нима ако беше умен щеше да избере мутра, дето го застраховаше силово, за премиер:)
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Две фигури от подземния свят ще сблъскват идеите си за управление на страната. До тук стигнахме след като немалко българи заложиха на съдружник на СИКаджии. И от всичко това печелят комунистите, защото дясното е подменено още от 2001-ва, вече 11 години в управлението са псевдодесни партии, нови и нови спасители. Чудя се, толкова ли са малко тези които могат да разсъждават?
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ИНТРИГИТЕ СЪМ НАЙ -ГОЛЕМИЯ ХИХИХИ
35
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей за разлика от Бойко хич не е ***.