48 минути работа и дзън-дзън – депутатска ваканция

Народното събрание се наработи за 2011 година
Обновена: 21 дек 2011 10:09 | 21 дек 2011 10:04,
53
48 минути работа и дзън-дзън – депутатска ваканция
Цачева удари звънеца и разпусна депутатите. Снимка: Булфото

След само 48 минути работа днес депутатите приключиха работа си за 2011 г.

За тези отрудени минути народните избраници ратифицираха договор с Грузия и разгледаха на първо четене промените в Закона за опазване на околната среда.

Още по темата

Парламентът не обсъди обаче на второ четене спорния законопроект за съхранение на въглероден диоксид в земните недра, тъй като докладът на водещата парламентарна комисия не е изготвен все още.

Тогава Цецка Цачева удари звънеца, обяви край на заседанието и пожела светли коледни празници и щастлива Нова година на народните представители.

И така официално Народното събрание излезе в дълга коледна ваканция – от 22 декември 2011 г. до 10 януари 2012 година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отдавна българския парламен не е нищо повече от цирк. Лошото е, че билетите за този цирк ни излизат прекалено скъпи.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Забравихте да споменете и за декларацията с която Атака се стопи , това си е важна работа за деня , а пък и Голям жест и Коледен подарък за Сидеров ! .. Да му е честита и Плодородна Новата 2012 година ....... !
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Май като заколя прасето ще ида до София с кол за да разберем какво точно са работили дипутатинити ни ....време за кол и въже настана братя !
9
1
 
9
 
! Отговори
Цецка преди 12 години
А днес много добра работа свършихме-погребахме А така.Не трябва да плуеш ръката ,която ти дава работа...
8
1
 
31
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Сега разбрахте ли, защо тарикатите и мързеливците все за Народното събрание си мечтаят?
7
1
 
21
 
! Отговори
тим преди 12 години
няма в света като нашия парламент нищо да не работи и да взимат пари ако в англия почива толкова техния парламент направо англичаните ще пометат улиците с тях те на принц чарлз счупиха прозорците на колата когато тои беше в неия така че там се съобразяват с хората а не кото днешните от герб дето обърнаха парламента на цирк и на търговия и лично облагодеталстване на депутатите от герб те се изивиха като богове и показаха че са на хората дето са ги избрали затова българия е наи бедната и мизерна
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а нямаше да има привилегии, а ?...
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дрън- дрън! Така е от 20 г. И, който и да дойде, пак ще бъде така. Има депутати, на които депутатстването им е вече като професия. Все едни и същи угоени и нагли физиономии.
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълен работен ден - 48 минути, сега по родните си местенца да си похапнат прасенца, и по круизи по света за Коледа. А пък вие яжте ***, да ви е сладко и щастливо Рождество Христово !
3
3
 
22
 
! Отговори
член на БСП преди 12 години
Другари, хайде. Време е да позавиждаме малко на депутатите, че взимат по 3 бона заплата, а не се изгърбват от работа. А ние, бедният и ОТРУДЕН ;) народ, искаме само право на достоен труд и коричка хлебец на масата
2
3
 
32
 
! Отговори
Софиянец преди 12 години
С такава цел ли им плащаме неоправдано високите заплати,ремотите в сградата,луксозните автомобили и командировки?48 минути се равняват приблитително на един учебен час от средното училище,като за това време те в никакъв случай не вършат повече работа.След като "продуктивността " им трае толкова,да взимат точно колкото един учител-500/600 лева.И то след ясни доказателства,че са свършили нещо с действително полезна цел и са ги заслужили.Милите,преумориха се..да им раздадем по един космодиск.
1
3
 
23
 
! Отговори
Sissi преди 12 години
БАБА ЦВЕТАНА СЕ Е УМОРИЛА ТРЯБВА ДА ПОЧИВА.***!!!!!!