Левицата иска оставката на Найденов

Какво още трябва да се случи, за да си отиде, питат от КБ
Обновена: 9 мар 2012 14:47 | 9 мар 2012 11:01,
73
Левицата иска оставката на Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: БТА

Депутатите от “Коалиция за България“ искат оставката на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Днес парламентарната група излезе с декларация до премиера Бойко Борисов, в която се посочва, че народните представители от левицата са силно обезпокоени от политиката на Найденов.

Червените дават като пример за недобрата работа на министъра скока в цените на яйцата, хляба и дървесината в последните три години.

Мирослав Найденов осигурява условия за ръст на цените и после самоотвержено започва да се бори срещу това и със спекулата, смята левицата.

По данни на народните представители страната ни е усвоила едва  27,8% от програмата за развитие на селските райони.

Левите припомнят и скандала с бившия директор на “Напоителни системи“ Георги Харизанов. Харизанов се оказа без нужния образователен ценз и съден за изнудване.

“Рекетът на средния и дребен бизнес е тотален. Найденов се яви като защитник на потребителите, като пропусна да каже защо прилага директивата за щастливите кокошки“, се казва още в декларацията.

“Какво още трябва да се случи, за да предприемете действия по отстраняването на министър Мирослав Найденов“, питат левите премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
15
 
! Отговори
: Анонимен преди 12 години
Не само този трябва да си ходи а цялото племе наре4ено ГЕРБ.Ако вси4ки за времето от Иван Костовото правителство до Борисовото върнат вси4ки бонуси ,ще изпъкнат милярди левове заграбени за сметка на народа.За това драги ми Българино ще прдължаваш да си беден докато мъл4иш, и си кротуваш.
22
15
 
11
 
! Отговори
TPE3BEH преди 12 години
Аз искам оставка на левицата от Българската политическа сцена.За 100 години толкова са окрали държавата, че ще им стигнат да се изхранват тях и родата им още 100 години.Да ни оставят най-накрая да почнем да се развиваме и да станем нормална държава.
21
1
 
5
 
! Отговори
Martin преди 12 години
Neznae li kvo ima v hranata ....mi kat ste marzelivi taka shte e , az si palnq frizerite ot selo ....a kato svurshi ima prekaleno mnogo gotini mesarski magazina kadeto vijdash 4e e meso a e Kg na cenata na nekvi si kremvirshi primerno ili shpekovi *** det ne se vijda ko ima vatre .
20
3
 
32
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Яли сме *** и продължаваме да ги ядем, на Миро 20 годишното месо и него го изядохме. Истината е, че няма никакъв контрол и ядем ла*на, ама на цени като за истински продукти!
19
2
 
21
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Приятелю, точно защото ме интересува какво ядат децата ми и твоите, точно за това и плюя срещу стандарт, който ви заблуждава и ви кара да мислите, че ядете нещо истинско. А мазен Миро е част от тази индустрия от край време и е удобен, защото е ***, самовлюбен и супер подкупен.
18
2
 
19
 
! Отговори
работещ преди 12 години
Золумите на Миро мазното отдавна са ясни, но в *** България досега не ги казваха от парламентарната трибуна. Миро мазното създаде условия за спекулативно покачване на ВСИЧКИ ЦЕНИ НА ХРАНИ И ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ, ПОНЕ с 50%, а след това се бори на ужким със скока на цените - цената на яйцата е последният пресен пример за това. Той ТРЯБВА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ВЕДНАГА.Трябваше обаче да се осмели да поореже държавните помощи за агромилионерите, голяма част от които явно са от БСП, та да го погнат.
17
6
 
4
 
! Отговори
Martin преди 12 години
Tez pak otka4iha ...edin ot nai rabotlivite ministri e ....
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направо не мога да повярвам как хора могат да защитават една индустрия, която ни е тровила с *** години наред.Когато най-накрая някой реши да им изкара далаверите наяве и се почна с плюенето по него.Хората които плюят срещу стандартите имате ли деца ?????А ъкъл имате ли въобще ?Не ви ли интересува какво ядат децата ви ? Или за вас партийната повеля е по-важна от здравето на децата ви.
15
5
 
18
 
! Отговори
МЗХ преди 12 години
Че няма да го освободи Бойко това е ясно. Те са си верни от време оно(още от ирландското месо), не виждате ли как го лансира постоянно. И Миро раздаде на директорите на дирекции по области бонуси,ама никой не говори за тях. Хора, не разбрахте ли, че точно в това министерство най-много се краде? Я ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО.
14
2
 
13
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Знаеш ли какво купуваш, когато е по стандарт "Стара планина", защото аз съм виждал какво се слага вътре, но ти надали, а чел ли си стандарта, а някой от другите стандарти. Едно въпросче, защо се направиха браншови стандарти и се даде свобода да си пишат каквото искат, а не се въведе директно БДС от едно време със съответните рецептурници? Когато си отговориш на този въпрос, ще разбереш и защо този не става.
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Найденов вкара 2-3 стандарта, но май никой не ги спазва, Кашкавал по БДС никой не прави, а салама Стара планина мирише гадно и се усещат смлените кости вътре, значи няма и контрол. С добро ще го запомнят само "щастливите" кокошки и прасета:)
12
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква оставка на Найденов?Иска се здрава ръка да удари с юмрук по масата и да се разхвърчат всички герберски ***!Да се разтури това свръх некомпетентно правителство и ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!Сплотете народа и стига сте им правили мили очи!С тях няма управия!
11
0
 
3
 
! Отговори
D.Ivanov преди 12 години
Ochakvaite novinata,BSP srestu agenta ..Goze..
10
16
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Въведе стандарти за да може неблагодарници като вас, когато пазаруват да знаят какво получават за парите си.Фирмите сами решиха дали да работят по тях или не.Други пък много бързо се опитаха да саботират стандарта..... неуспешно.Явно си мислеха ,че номерата ще им минават като при Тройната коалиция.
9
7
 
6
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Това е министър и кадър на ДПС... само Ахмед Ага можеда го уволни...
8
8
 
20
 
! Отговори
Димитър Христов преди 12 години
Тоя ***, когато и да си тръгне все ще е късно, толкова бели направи в министерството, че ви е бедна фантазията. Още много години българското селско стопанство ще си ближи раните от простотиите, които надроби, а да не говорим, че подкрепя само определени огромни компании, които си плащат, а за малките е абсолютен гърч
7
1
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
КАРТЕЛИ И МОНОПОЛИ ----от 1989г .до сега ----22г.преход!----далавера и търгаш ----22г.
6
6
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Да позная ли,за кой си гласувал с кухата си кратуна????
5
18
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
Това ли ти казаха да напишеш от Позитано.Свое мнение нямаш ли ?
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kutev se obadi.Da spasim Stanishev iska.