Борисов се извинява за грешките на Дянков

В 30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вота
Обновена: 7 апр 2013 11:39 | 7 апр 2013 09:00, Веселина Йорданова
952
Борисов се извинява за грешките на Дянков
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

С 30-минутна реч на Бойко Борисов ще започне днес Националната конференция на ГЕРБ в зала "Армеец". Красавицата на София, както столичани наричат мегасъоръжението, ще събере 15 000 членове и симпатизанти на партията, пише "Стандарт".

А Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков. И ще очертае приоритетите на ГЕРБ за малкия и средния бизнес, както и социалните придобивки за хората след изборите. Мащабното събитие започва от 13 часа, а сред официалните гости са председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Още по темата

След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. Според запознати третата, финална част на мероприятието ще включва и речи на активисти на партията. Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието.

Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държавата. Според него рязка смяна би била пагубна за развитието на България. Той похвали неговия "добър приятел Цветан Цветанов" за страхотната подготовка и за свършеното, докато Борисов беше премиер. Лопез припомни лошото наследство, което ГЕРБ са заварили при идване на власт, и подчерта добрата работа по еврофондовете. Той очерта приоритетите на ГЕРБ и Европейската народна партия, а именно реформи в енергетиката и осигуряване на нови работни места, главно за младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
0
 
10
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Тожва ... Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков . не е достатъчно Малкият Очилат гном нанесе жесток удар на Пенсионната Система - тожй обезсмисли живота на хората - Този закон трябва да се отмени .
319
4
 
19
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
За такива като ББ народът казва ГЬНСУРАТ. гащите са му оцапани, обаче пак иска да се нааака.
318
4
 
25
 
! Отговори
Али Баба преди 11 години
До Анонимен Какво спечели народът за 3,5 г. управление на ГЕРБ. Глад, мизерия и беднотия, самозапалили и обесили се хора.
317
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще се извинял ? А, мисли ли,че ще му простим? За гладуващите ни деца, за стреса, за безработицата, за наглото му поведение, за самозапалилите се от отчаяние, за множествата самоубийства, за................................всичко което ни причини... НИКОГА !!!
316
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ТЮЮЮЮЮ - Всички от червените сте манипулатори и сте царе на интригите,дали е вярно или не не важно е да се плюе ,затова пак ще гледате власт през крив макарон.
315
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скрийте го този толуп неземен, за да не дразни хората.
314
22
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Борисов сигурно съжалява за много други неща но важно е ,че колкото и да го мислиме за простоват се извинява,лошо е ,че никой до сега в годините на преход не го е направил ,а искат кокала..
313
6
 
32
 
! Отговори
ууу преди 11 години
Групировка за Еднолично Разграбване на България!
312
8
 
11
 
! Отговори
Соц.проучване преди 11 години
Много от коментарите се търкат умишлено,особено тези които са отрицателни за ГЕРБ
311
3
 
11
 
! Отговори
2 милиарда преди 11 години
До ТЮЮЮЮЮ Май се чува че, скоро е черпил за втория милиард.
310
3
 
2
 
! Отговори
Дянков преди 11 години
Айде всеки да отговаря за себе си, а..? Възрастни хора сме все пак, някои все още сме на себе си.
309
3
 
33
 
! Отговори
ТЮЮЮЮЮ преди 11 години
А БУДА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЛИ ЗА ОНЯ МИЛИАРД,КОЙТО НАТРУПА ДОКАТО Е ВЪВ ВЛАСТТА.ТИЯ ПАРИ СА ИЗМЪЧЕНИ НАРОДНИ ПАРИ ОТКРАДНАТИ ЛИЧНО ОТ БУДА, ЦЕЦО, ПАШАТА,КОТАРАЦИТЕ ИМ И ЦЯЛА ГАНГСТЕРСКА ***,КОЯТО НЕИСТОВО СЕ Е УСТРЕМИЛА КЪМ ВЛАСТТА,ЗАЩОТО НАРОДА ГИ УДАРИ ПРЕЗ КРАДЛИВИТЕ РЪЦЕ,А ТИЯ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ С НЯКОЛКО ЛЪЖИ НАРОДА ЩЕ ИМ ВЪРЖЕ.ТИЯ *** БЕЗ ВСЯКАКВИ КАЧЕСТВА, МОГАТ САМО С ДАЛАВЕРИ,МАНИПУЛАЦИИ И ЗАПЛАХИ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА.ОТ НАС ЗАВИСИ НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРАТА И КРЕАТУРАТА МУ ДА НЕ НЕ СА НА ВЛАСТ.
308
5
 
21
 
! Отговори
Призрак преди 11 години
Призрак броди из зала Армеец призракът на комунизма!
307
3
 
5
 
! Отговори
несправедлив преди 11 години
До справедлив То от сега си личи политиката на Дянков, направи нов външен заем, Бойко го изрита като мръсно коте и дим да го няма.
306
4
 
33
 
! Отговори
куклен театър преди 11 години
Сборището в зала Армеец - куклен театър за ***!
305
4
 
16
 
! Отговори
въй преди 11 години
А бе тоз не го ли бяха прибрали вече???
304
5
 
30
 
! Отговори
detelina преди 11 години
Този,човек се е взел много,ама много на сериозно?!Няма ли ,кой да му каже в лицето,че народа го -УВОЛНИ!Когато ,някой е уволнен дисциплинарно-няма право да се връща на работа!Май,тезизакони важат само за ппостосмърния народ?!НЯКОИ,СА РАВНИ-ДРУГИ СА ПО-РАВНИ!?
303
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не си оправдавай тиквеното семе с най-образования и професионален човек в правителството!Виждам в момента целия арсенал за манипулация.Тези хора са опасни - необразовани, комплексирани, неподготвени, алчни, некадърни, амбициозни, готови на всичко да бъдат отгоре.Вън ат властта на унищожителите на българите, които не желаят да поемат отговорността си-Борисов и Цметанов! Оставка но ръководството на последните съсипници!Не е виновен хан Аспарух за простотията и престъпното грабителство!
302
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще приемем извиненията му, когато получи присъдата си и облече раирана пижама.
301
4
 
16
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 11 години
Мафията в Италия може само да мечтае - за такава публичност и възторженост !! Но в България , ТЕ не се скрият в дупките си , а управляват страната - в 21-вия век ...Тайни съгледвачи на БКП-бсп- си спомниха със сълзи в очите -за някогашните конгреси ..Тези вече ги биеха - 12 500 истерично крещят : бойко , бойко, герб , герб ...