Борисов се извинява за грешките на Дянков

В 30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вота
Обновена: 7 апр 2013 11:39 | 7 апр 2013 09:00, Веселина Йорданова
952
Борисов се извинява за грешките на Дянков
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

С 30-минутна реч на Бойко Борисов ще започне днес Националната конференция на ГЕРБ в зала "Армеец". Красавицата на София, както столичани наричат мегасъоръжението, ще събере 15 000 членове и симпатизанти на партията, пише "Стандарт".

А Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков. И ще очертае приоритетите на ГЕРБ за малкия и средния бизнес, както и социалните придобивки за хората след изборите. Мащабното събитие започва от 13 часа, а сред официалните гости са председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Още по темата

След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. Според запознати третата, финална част на мероприятието ще включва и речи на активисти на партията. Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието.

Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държавата. Според него рязка смяна би била пагубна за развитието на България. Той похвали неговия "добър приятел Цветан Цветанов" за страхотната подготовка и за свършеното, докато Борисов беше премиер. Лопез припомни лошото наследство, което ГЕРБ са заварили при идване на власт, и подчерта добрата работа по еврофондовете. Той очерта приоритетите на ГЕРБ и Европейската народна партия, а именно реформи в енергетиката и осигуряване на нови работни места, главно за младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нагла Тиква!
339
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ НА БОЙКО И МУТРИТЕ, НЕ НА ГРОБ! Може ли правителство свалено с камъни и със самозапалени българи да иска да погубва държавата за още четири години. Та тъпака ББ избяга от отговорност, а сега пак иска пари и власт - или е пълен *** или мисли народа за ***. Тези са трупове, все едно да си искаме жан Виденов и неговата зима.
338
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей това е, до вчера Дянков беше най-безпогрешния...
337
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който и да спе4ели изборите ,все тази.България има шанс ,ако впрегне умствения си ресурс ,където и той да се намира .Полити4еската класа е длъжница на българските граждани ,защото ве4е 23 г. те гласуват легитимирайки власта от която много незаконно забогатяха .Вси4ки знаят,4е няма накъде ,излагацията е голяма.
336
2
 
7
 
! Отговори
Али Баба преди 11 години
До ртъ Имат 100 в строеж, но някой друг ще среже лентите 6500 км рехабилитирани пътища има Тройната коалиция ГЕРБ имат 2300 км виж данните АПИ
335
4
 
6
 
! Отговори
несправедлив преди 11 години
До справедлив Виж динамиката в движението на Държавният дълг бюлетините на МФ. от времето на НДСВ и Тройната коалиция е намален от 72 % от БВП до 12 % , вие Гербери го вдигнахте до 19 %. Когато фактите говорят и БУДА мълчи.
334
4
 
14
 
! Отговори
ртъ преди 11 години
Невероятно, но факт Тройната коалиция построила повече магистрали от Борисов - 121 срещу 115 км. е-вестник
333
8
 
13
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Прочетох заглавие в друг сайт:"Задръстване на Четвърти килонетър заради ББ". Нека да си припомним защо е известен "Четвърти километър". Там се намира Лудницата.
332
4
 
13
 
! Отговори
До е преди 11 години
***.Слънцето ти заляза вече.Ще свършат крадените парички от народа за избори пропаганди,контрабанди,сересета и тогава наистина ще трябва да се преселите на друга планета,защото народния гняв ще се равни с казана в ада.
331
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в зала армеец такива кавали се правят че не е истина!
330
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Целият ГЕРБ е една грешка която заблуди хората. Но дано да не се повтаря.
329
7
 
22
 
! Отговори
SAA преди 11 години
Оргията в Арена Армеец започна. Време е полицията да нахълта и да извърши масови арести на най-голямото сборище на престъпници и да ги бие, бие, бие... Докарайте камионетките, душегубките и луноходите пред залата. Мачкайте ги с баничарки по улиците, изкормете мръсната *** вътре и съборете залата. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!
328
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези *** докараха хората до самозапалвания...Какво още трябва да стане , че идиотията да се махне от трибуната?
327
7
 
19
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ДОЛНАТА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА НАЧЕЛО С МУТРАТА НАРОКОТРАФИКАНТ СЕ Е СЪБРАЛА ДА ОБСЪДИ КАК ДА МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ!И ЦВЪКО ШЕСТАКА Е ТАМ!И СВИНЯТА МАЙКА-ФИДОСОВА!
326
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледам канал 3 и повръщам от простотия!Страшна простотия е това ГЕРБ , а грозният физкултурник и болния от гръдна жаба са върха!Върха на ЛА"НОТО!
325
6
 
17
 
! Отговори
ТА ТАКИВА РАБОТИ преди 11 години
А КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА САМОУБИЛИТЕ СЕ СЕ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА,ЗА САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ, ЗА ЛУДНАЛИТЕ ОТ НЕДОИМЪК И БЕДНОТИЯ,ЗА КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ.И КАК СЕ СПРАВИХА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ-КАТО СЕ СПОРАЗУМЯХА С БАНДИТИТЕ ИЛИ ТЕ САМИТЕ СА И ОГЛАВЯВАТ ТАЗИ ПРЕСЪПНОСТ.ПРЕСТЪПНОСТТА,КОЯТО СЪСИПВА ХОРАТА Е БИТОВАТА,КОЯТО ПРЕЗ ТЕХНИЯ МАНДАТ СЕ УТРОИ.ЗАЩО ЦВИНОКИО НЕ СЕ СПРАВИ С НЕЯ.ОТВЛИЧАТ БОГАТИТЕ ЗА ОТКУП,КОИТО СА ЕДИНИЦИ.СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СА ОГРАБВАНИ,БИТИ,НАСИЛВАНИ,НО ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПЛАТЯТ ОТКУП НА МВР
324
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ББ - креатура на *** Сорос и мутра No 1, долу завинаги!!!!!!!!!!
323
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЯТО И ПАРТИЯ ДА Е НА ВЛАСТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА СИ БЕДНЯЦИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ СЛУШАТ ЧАЛГА
322
5
 
14
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До справедливЕха да бяхме като гърците и цяла Европа да ни помага. Опростиха им почти 200 000 000 000 Евро. А на този от снимката само се смеят и подиграват.
321
3
 
25
 
! Отговори
Българин преди 11 години
По канал 3 предават директно конференцията на "слънцето" на Българския народ,изказванията на платените чуждестранни гости.Такава еуфория такова чудо,такова галене на ушенцата на бившите управляващи ,че ще вземат наистина да си повярват че са недостежими,невероятни,чудо на природата.Толкова простотии не съм чул до сега от европейски представители.Не е чудно защо в цяла Европа има рецесия и криза.Толкова простотия събрана на едно място -резултата всеки го вижда.