Борисов се извинява за грешките на Дянков

В 30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вота
Обновена: 7 апр 2013 11:39 | 7 апр 2013 09:00, Веселина Йорданова
952
Борисов се извинява за грешките на Дянков
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

С 30-минутна реч на Бойко Борисов ще започне днес Националната конференция на ГЕРБ в зала "Армеец". Красавицата на София, както столичани наричат мегасъоръжението, ще събере 15 000 членове и симпатизанти на партията, пише "Стандарт".

А Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков. И ще очертае приоритетите на ГЕРБ за малкия и средния бизнес, както и социалните придобивки за хората след изборите. Мащабното събитие започва от 13 часа, а сред официалните гости са председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Още по темата

След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. Според запознати третата, финална част на мероприятието ще включва и речи на активисти на партията. Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието.

Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държавата. Според него рязка смяна би била пагубна за развитието на България. Той похвали неговия "добър приятел Цветан Цветанов" за страхотната подготовка и за свършеното, докато Борисов беше премиер. Лопез припомни лошото наследство, което ГЕРБ са заварили при идване на власт, и подчерта добрата работа по еврофондовете. Той очерта приоритетите на ГЕРБ и Европейската народна партия, а именно реформи в енергетиката и осигуряване на нови работни места, главно за младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
3
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Този няма кураж да излезе на площада при хората, както правеше досега.Скри се като плъх и си подаде главата само между яките стени на зала Армеец.И все другите му виновни - един път не каза аз съм виновен, все с некадърнитеси министри се оправдава, като че ли той самият не си ги е назначавал!Безсрамие и наглост до ента степен!
379
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко, признай си, че Цветелина ти го насади Дянков по еврейска линия. Цветелина Бориславова - еврейка, жената на Дянков - еди коя си Фройнд - също еврейка.
378
3
 
7
 
! Отговори
Боко е настоящ комун преди 11 години
До Анонимен 415"....по-малки нови партии,в които да няма бивши комунистически водачи...."Ами не гласувай за ГЕРБ ,там лидера още си къта Партийната книжка от БКП. СДС,ДСБ са единствената алтернатива на ГЕРБ И БСП.
377
7
 
20
 
! Отговори
Тоя е пътник преди 11 години
Тоя Боко е пътник и той го знае! Може да се напъва колкото иска, но тоя човек е много опасен за България, а и за себе си. Ние сме по пътя на тотално разпадане на България като държава в резултат на Боковата некомпетентност или по поръчка която ГЕРБ изпълнява.
376
7
 
12
 
! Отговори
nbobov преди 11 години
Мисля, че Дянков има сериозни заслуги за финансовата стабилност на страната в тези кризисни години. Малко пренави пружината, но гръцкият вариант е по-неприемлив. Във всеки случай Дянков не е грешка на ГЕРБ, както много си мислят.
375
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко е по-малкото зло от Станишев,но трябва да подкрепим и други по-малки нови партии,в които да няма бивши комунистически водачи.Грешката на бойко е,че не вкара и не изкара на светло крадците на прехода.
374
10
 
18
 
! Отговори
cosmote преди 11 години
Б.Б. мисля,че е време да се върнеш так,където се кри до този момент...Като не те виждахме из медиите беше много добре за психиката ни.
373
6
 
16
 
! Отговори
Петрова преди 11 години
След дъжд качулка,тези от герб отстрани виждат ли се,чуват ли се или още си живеят в своя измислен свят...
372
10
 
25
 
! Отговори
Ваня преди 11 години
Не може човек,който погреба една нация да се изправи пред нея и да говори врели-не кипели...Е на това ако не се казва наглост,здраве му кажи
371
5
 
22
 
! Отговори
малката преди 11 години
Борисов се извинява за грешките на Дянков,а за неговите кого да очакваме със сърцераздирателна реч...Голям смях сте г-н Борисов
370
7
 
2
 
! Отговори
бг преди 11 години
ДА КЪСНО Е КОЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС И ЛИСТАТА НА ГЕРБ Е ПАЛНА СА РЕЗЕРВИ А МОЙЕ О6ТЕ НЕКОИ *** БОКСЮР ДА ДАССЕМ НА БСП И КОМПАСНИЯ ИЛИ НЕКОИ ДР. *** ГЛАДНА
369
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
късно е чедо
368
8
 
8
 
! Отговори
Герб преди 11 години
Спокойно!БСП, загуби изборите! :)
367
8
 
19
 
! Отговори
Валентин преди 11 години
До ЧичоТой Тиквата цял народ и държава употребява като тоалетна хартия...простотия до шия
366
1
 
5
 
! Отговори
piernakvadrat преди 11 години
Госпожи и господа костовисти, социалисти, комунисти и т.н., ако не знаете и искате да научите защо г-н Борисов не се извини за грешки на г-н Дянков, обърнете се към постинга "Отворено писмо до г-н Бойко Борисов".
365
5
 
9
 
! Отговори
долу боко преди 11 години
Ей,престъпник и и оня изпратен да ни крадете.*** гербаджийски в затво а,пу....... нямате съвест,а хората не могат да ви траят крадци недни.
364
12
 
10
 
! Отговори
до 399 преди 11 години
Дянков си заслужава, най успешният финансов министър до сега е въпреки финансовата криза! Той извърши непопулярни мерки, но устискаше бюджет в режим световна криза.Боко го намрази, защото пред него Дянков не слага наколенки и действа по убеждение, шапка му свалям ! Може да започвате с минусите >>>
363
6
 
24
 
! Отговори
Цар Тиква преди 11 години
Гласувайте за мене и аз ще ви е.. мамата докрай!!
362
1
 
33
 
! Отговори
Весо преди 11 години
Е не бяхте ли вие господин Борисов, който казахте, че след години на Дянков паметник ще трябва да му строим
361
2
 
10
 
! Отговори
Joro преди 11 години
Защо няма доблест този човек да се извини за собствените си грешки, затова че принизи всички институции в тази държава и всичко се свеждаше до едно "АЗ", което казваше какво ще се прави днес или утре. Да не коментираме, че това "АЗ" едно смело решение не взе, а си сменяше мнението като несигурна жена, избираща между 10ки мъже... Аз за себе си знам едно - единственият, който ми е показал, че има багаж и кураж да изкара България от криза и да прави реформи е Костов. А ние от това имаме нужда.