Борисов се извинява за грешките на Дянков

В 30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вота
Обновена: 7 апр 2013 11:39 | 7 апр 2013 09:00, Веселина Йорданова
952
Борисов се извинява за грешките на Дянков
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

С 30-минутна реч на Бойко Борисов ще започне днес Националната конференция на ГЕРБ в зала "Армеец". Красавицата на София, както столичани наричат мегасъоръжението, ще събере 15 000 членове и симпатизанти на партията, пише "Стандарт".

А Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков. И ще очертае приоритетите на ГЕРБ за малкия и средния бизнес, както и социалните придобивки за хората след изборите. Мащабното събитие започва от 13 часа, а сред официалните гости са председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Още по темата

След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. Според запознати третата, финална част на мероприятието ще включва и речи на активисти на партията. Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието.

Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държавата. Според него рязка смяна би била пагубна за развитието на България. Той похвали неговия "добър приятел Цветан Цветанов" за страхотната подготовка и за свършеното, докато Борисов беше премиер. Лопез припомни лошото наследство, което ГЕРБ са заварили при идване на власт, и подчерта добрата работа по еврофондовете. Той очерта приоритетите на ГЕРБ и Европейската народна партия, а именно реформи в енергетиката и осигуряване на нови работни места, главно за младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отиде ли си Дянков отива си правителството. SORI Боко
359
2
 
27
 
! Отговори
Чичо преди 11 години
Всеки , който се е докоснал до ББ е бил употребен като тоалетна хартия, като консуматив . . .
358
4
 
30
 
! Отговори
киро преди 11 години
Боко, ти вземай си Цв. Цв. и беж през девет планини в десета. ***!
357
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не се извинява а иска да се оневинява,това го прави един недостоен човек
356
2
 
37
 
! Отговори
Българин преди 11 години
"Борисов се извинява за грешките на Дянков"Такова безочие не съм виждал.И на този човек ще даваме нов мандат да ни управлява ?Срам.
355
3
 
34
 
! Отговори
турчин преди 11 години
За ГЕРБ не трябва да се гласува защото те се провалиха. В техните среди няма държавници. И другите партии не са добра алтернатива. Господа крайно време съдебната система да заработи също така и НАП.
354
5
 
38
 
! Отговори
JORO m преди 11 години
Много бьрзо забрави Бойко думите си;Отиде ли си Дянков отива си правителството; НА кого се извиняваш сега.ЦЯлото Ви управление е грешка.Много ми е интересно с какви методи ще смачкате следващите протести които предстоят след като Ви изберат.С подслушвания ли;с пари ли ;с панипулации ли; .Ще видим.
353
3
 
35
 
! Отговори
м преди 11 години
Срам и позор за страната ни да ни управлява пак Бойко. Първенци сме по бедност и пак ли бойко тиквата да ни управлява. А, и Цветанов мишока. Не шест ами 10 апартамента ше си купи смотаняка. Долу geрбаджии мръсни и позорни!!!!!
352
0
 
33
 
! Отговори
несправедлив преди 11 години
До справедлив Пак някой ви виновен, виж с колко вдигнахте тока за 3,5г и природният газ. Знаеш ли кой стой зад соларните паркове? похарчихте 9 милиарда, как не ви е срам. Евтини на брашното, скъпи на триците. от днес новина изхарчили сте 2 милиарда от здравната каса.
351
4
 
22
 
! Отговори
otvrat.. преди 11 години
Boiko ne stavash be brat varni se pojarnikar shte ima pove4e polza ot teb..
350
2
 
9
 
! Отговори
edin ot naroda преди 11 години
Neobhodima e smqna! Neobhodimo e da se dade shans na smelite- tova sa horata, koito izleznaha na protesti! Tezi hora moje da sa po- neopitni, no shte namerqt specialisti- ne stari mucuni! Dano horata proumeqt tova! Stiga sus starite politicheski i uqdeni politicheski lideri! Da jiveqt smelite, gotovi da promenqt jivota v Bulgariq kum po- dobro!!!
349
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.ESSSSSSSS
348
2
 
32
 
! Отговори
жена преди 11 години
Боъко вече показа, че не може да се справи, а залита от една крайност в друга. Ако пак го изберете, ще вкарате държавата в дългове и популизъм. Трябва ни прагматик с мениджърски умения и с добро име. Точната противоположност!
347
2
 
30
 
! Отговори
симо преди 11 години
Много искам тоя Антонио Лопез да живее в България само два месеца и да заложим на кой ден ще се самоизяде не самозапали. Много е лесно този административен плъх на Брюксел да дойде за ден в страната ни и да ми каже колко е стабилна и че единствената партия която може да управлява е ГЕРБ. Да отиде и да го каже на хората, ама на честните и достойни българи, не на мутри, крадци, лакеи на властта, банкери всички с подарени лъскави съдби - но не за дълго !
346
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз подкрепям ГЕРБ! Не защото са безгрешни, не защото са най-компетентни, а защото другите просто за нищо не стават! *** и комплексари!
345
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
357, наистина ли вярваш, че той е решил това, а не амбизциозния магистрал?Мутрите са любители на магистралите - там кипи бизнесът им - магистрални възможности за супер колите им, магистрални ***, магистрални обири, магистрални милиционери.Никой министър не може да действа без заповед от Буда!Ами като е съссипан бизнесът, откъде да вземат пари? От босия от цървулите!
344
1
 
7
 
! Отговори
Безпартиен преди 11 години
Цени и заплати 1988/2012 Сравняваме!Цени на млечни продукти: Цена на 1литър прясно мляко При социализма: - 30 стотинки. При демокрацията: - 1,70 лева. Цена на 500g кисело мляко При социализма: произведено от краве мляко - 23 ст. При демокрацията: Кисело мляко-сурогат - 1 лев. Сурогатното кисело мляко е с собенно дълъг срок на съхранение. Съхранявано даже и при високи температури, то не вкисва а само се разлага, което доказва липсата на Lactobacillus bulgaricus. Бактериите, за разлика от хората, не е възможно да бъдат излъгани с "хранителни" заместители. Цена на 500g
343
2
 
30
 
! Отговори
ЩЕ МЕ ПРОЩАВАШ ЗАДН* преди 11 години
В АРЕНА АРМЕЦ ТЕЧЕ ТИПИЧНО ФАШИСТКО СБОРИЩЕ. НА ТРИБУНАТА Е ГЬОБЕЛС ЦВИНОКИО И ПОВТАРЯ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА,ДОКАТО ПО-НАИВНАТ И ОБЛЪЧЕНА ЧАСТ ОТ НАРОДА ВЗЕМЕ, ЧЕ МУ ПОВЯРВА. А В МОМЕНТА НИ ЗАПОЗНАВАТ С НОВИТЕ КАЛИНКИ,КОИТО СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ.ТАКЪВ ЦИРКАДЖИЛЪК,ФАЛШ И КАТО ЦЯЛО ПРОСТОТИЯ, НЯМАШЕ И ПРИ ДУПЕДАВЕЦА ОТ ПРАВЕЦ.
342
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И пред кои се извиняваш на партийната си конференция? На същите твои крадливи "съпартийци" с които ликвидира народ и страна! Нали беше тежко болен, защо пак се буташ в политиката? Или трябва да си проведете инструктажа? Покани ли и Волен да се запознае с Месут Йълмаз? Невъобразимо отвратителни *** сте, да знаеш!
341
1
 
20
 
! Отговори
жена преди 11 години
Грешките не са на Дянков, а на цялото правителство и е грозно да се оправдават с него. Най-виновен е лидерът, защото той ръководи. На калпав ....нататък си го знаете.