Сидеров ще се прави на коректив, но няма кой да му се хване!

"Атака" се договарят с БСП и ДПС, убеден е Борисов
Обновена: 21 май 2013 12:37 | 21 май 2013 12:37,
282
Сидеров ще се прави на коректив, но няма кой да му се хване!
Бойко Борисов в парламента Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разиграва циркове, ядоса се днес експремиерът и новозаклел се депутат Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той заподозря, че "Атака" се е разбрала с БСП и ДПС за днешния избор на шеф на Народното събрание. Депутатите
на Сидеров не участваха в гласуването, а Михаил Миков от левицата спечели срещу Цецка Цачева, предложена от ГЕРБ.

"Защо от "Атака" не се регистрираха? За да е нисък кворумът", обясни Борисов, след като кандидатурата на ГЕРБ за шеф на 42-то НС Цецка Цачева беше отхвърлена. Така ще изберат и правителството на БСП и ДПС, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По думите на Бойко Борисов "Атака" ще играе ролята на коректив, но това ще бъде само роля, а реално по същия начин ще дава възможност на ДПС и БСП да прокарват идеите си.  "Само че няма кой да му се хване повече на номерата", отсече Борисов.

Още по темата
Днес Волен Сидеров категорично заяви, че няма да подкрепи никое правителство, а ще следи дали депутатите ще изпълняват задълженията си. Подобна политика на негласуване имаше Сидеров и парламентарната му група и в 41-вото НС, когато обикновено при вот на недоверие те не гласуваха.

Днес Борисов не пропусна да припомни как Сидеров е хвалил кабинета му първите две години от управлението на ГЕРБ.

Народът ще реагира на тази схема, защото тя е толкова прозрачна, толкова е видна, толкова е ясна, отсече още Борисов. Той определи като най-големия политически опонент на ГЕРБ коалицията на БСП и ДПС. Борисов увери, че партията му ще се забави само с един ден след връчване на мандата да представи кабинета си.

На въпрос дали ще идва на работа, Борисов отговори: „Естествено”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
4
 
! Отговори
До гражданин на РБ преди 11 години
"Естествените свободи" в България се превърнаха в безпределна свободия... Мен, ако ме питаш още по строг режим и "октоподстване" трябва на този народ, или по скоро на тази прослойка от безскрупулни бизнесмени, които с далавери бяха свикнали да крадат от държавата и не само. Какъвто народът, такива бизнесмените, такива и политиците...
172
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До jojoкамъни , камъни ама пак си го избраха. Не мога да се начудя на тия хора няма ли други партии само тия ли 4 бяха .....
171
2
 
10
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 11 години
Е, след като съм видял как СЕ РАЗПОЛАГАТ ГРАЖДАНИТЕ на САЩ и знаейки КАКВО прави Правителството на САЩ, което Бойко слушаше, ЗА НАС....КАК да го уважавам, кажете ми... Пътеката е проста-ресурси-производство-пари-банки-КРЕДИТИ-КОНТРОЛ.Такава е световната система на Фед. Тя държи политиците в много страни, вкл. България.ПАРИ. Неприлично много.;-)
170
0
 
15
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 11 години
Бил съм в Америка. Там цената за литър бензин е под долар. Тук е 2 пъти по-скъпа. И в Европа - също. Основата за развитие на всяка нация е добивът на евтина енергия, тъй щото енергията е основа за развитие на всеки друг отрасъл от Икономиката на дадена държава.Пестеливостта е майка на МИЗЕРИЯТА. Кажи му, на средностатистическият Американец, че трябва да пести НЕЩО и той ще те гръмне с двуцевка.Сега Америка съветва всички други да ПЕСТЯТ енергия.ЦИНИЧНО, нали? М? ...;-DDDD
169
3
 
12
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 11 години
219ТОЗИ "политик" заяви, че няма, при никакви обстоятелства да подаде оставка. На следващия ден, в около 2:00 ч. през нощта, прибягал до американското посолство... След което, на другия ден подаде оставка на Правителството.Кого слуша този "Политик"? М? Тези, които нашепваха на Костов за "Марица-1" и "Марица-3"? Тези, заради които ВЕИ енергията излиза ПРЕЗ носа на българския народ, който те продължават да ОГРАБВАТ ФИНАНСОВО?М?ТЕ знаят ЦЕНАТА на енергията. Водят ВОЙНИ за нея. НИЕ сме будалите
168
17
 
11
 
! Отговори
jojo преди 11 години
Народа го изпъди с камъниНикой не му иска мнението на тоя,а и кой му вярва
167
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1:0 за ДПС-БСП срещу ГербАтака ще играе платен съдия
166
2
 
3
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 11 години
215,КОЕ точно в написаното от мен те кара да мислиш, че съм "комунист"?М? ;)
165
12
 
5
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 11 години
До Анонимен 198Всичко, което ГЕРБ направиха за българския народ, което беше ШИРОКО тиражирано в медиите, беше, за да скрие порочната държавна политика, която водеха на покровителство, шуробаджанащина, сплашване, подслушване, опит за контрол, тоталитаризъм, полу-скрита анти-демокрация, автократизъм, октоподстване, постепенно суспендиране на естествените ни свободи, гарантирани от Конституцията... водещи до Мафиовластие.Мафията пази и се грижи за невръстните си деца. Тежко му, който се цепи.;-)
164
5
 
5
 
! Отговори
nikolay petrov преди 11 години
Boiko da nominira V.Siderov za ministar-redsedatel s mandata na GERB...Kak mislite dali nyama da e dobre?Kato shte e show da e show!LET THE SHOW BEGIN!
163
1
 
13
 
! Отговори
birata преди 11 години
народа пак ще яде дървото
162
2
 
6
 
! Отговори
Гласоподавател преди 11 години
До АнонименДо колкото чух днес, някой от пол. анализаторите спомена, че можело да се избере (на теория) дори и с 61 гласа (60 + 1 мнозинство)!!! От друга страна, вот на недоверие може да се приеме само при минимум от 121 (120 + 1 мнозинство). Не съм на 100% сигурен в това твърдение обаче...
161
22
 
14
 
! Отговори
Вирджиния преди 11 години
Турската исдлямска партия, а също и националистическа в България е ГРОБ, не забравяйте топлите отношения на Тиквата с Анкара, и по-специално с исдлямистът Ердоган..Та нали Ердоган пожела успех на тиквата и го поздрави за "победата"!
160
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както се очакваше турската националистическа партия АТАКА тихичко ще си подкрепи БСП и ДПС! Това беше ясно на всички! Волен ти си БОЛЕН!!!!!!!
159
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
V TAZI DARJAVA VE4E NIAMA DEMOKRATSIA SVARSHILA SE E SLED TOTALITARNOTO UPRAVLENIE NA GERB VSI4KO OSVEN TIAXNATA POLITIKA NE E DEMOKRATSIA--DA AMA NE DAJE I IZBORITE SE OPITAXA DA FALSHIFITSIRAT SAD ZA XORATA KOITO SI IGRAIAT S ZAKONITE I XORATA V BALGARIA SAD ZA MANIPULATORITE OT GERB!!!!!!!!!!!!
158
28
 
16
 
! Отговори
дудука преди 11 години
Мутрата си мисли, че някой го бръсне за слива! А всъщност всички се кефят как този циркаджия се превръща в посмешище! Герберунгелската мутра иска дестабилизация и трябва да й се даде пълен отпор!
157
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия, който не гласуваха на тия избори са Г Л У П А Ц И.
156
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма кой да се хване на тях но и на теб няма кой да ти се хване тикво че имаш фалшификаций
155
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фалшиви избори, фалшиво народно събрание, фалшиви закони, фалшиво управление, фалшива държава! Мен и още 8 % от гласувалите, както и около 60% негласували българи тези тук няма как да ни представляват. Призоваваме ги сами да се оттеглят или ние ще ги изметем.
154
6
 
12
 
! Отговори
до Волен преди 11 години
Челеби Сюлейман продължи с болка на сърцето: Няма ли герой, роден от ханъма, който да се покатери нощем на крепостната стена, да скочи вътре, да избие стражата и да отключи портата? Пашите мълчаха. Защо мълчите? викна Челебията. Орехи ли има в устата ви? Тогава се вдигна най-старият паша и рече тъй: Господарю, аз познавам един герой, който може да влезе в крепостта на българите. По-скоро тичай да го доведеш? Старият паша излезе от шатрата на военачалника, прекоси през черния мравуняк от войници, които събраха чорба от големи пръстени гърнета с вървени лъ