Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен!

Красимир Стефанов няма да ходи в друга парламентарна група
Обновена: 17 фев 2014 16:47 | 17 фев 2014 14:43,
99
Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен!
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

"Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен", така напусналият ГЕРБ Красимир Стефанов коментира пред Нова тв решението си от тази сутрин да напусне парламентарните редици на най-голямата група и да стане независим.

Той настоя, че ако не успее да постигне нищо като независим, следващата му стъпка е да излезе от Народното събрание.

Още по темата

Бившият шеф на Националната агенция по приходите (НАП) заяви, че няма проблеми с ръководството на ГЕРБ и не това е причината да си тръгне.

Стефанов аргументира решението си с това, че иска да гласува по съвест а не по партийна повеля, като даде пример с това, че би подкрепил отпадането на забраната за пушене на обществени места.

Обяви още, че е смятал, че влиза в парламента като експерт, а се оказало, че там има само "празнодумие".

Красимир Стефанов настоя, че не е станал депутат по заслуги. По време на неговото ръководство НАП ревизира доходите на Цветан Цветанов и не откри нищо нередно.  

Той категорично подчерта, че няма да се включи в друга политическа група. "Точно от това бягам", завърши той.

С напускането на Красимир Стефанов ПГ на ГЕРБ остава с 94 души, след като в 42-рото Народно събрание ГЕРБ вкара 97 депутати след предсрочния парламентарен вот.

Другите двама, които изоставиха банките, отредени за най-голямата група в НС, са: Георги Марков и Светлин Танчев, които вече са независими.

Преди три дни – в петък, друг депутат от ГЕРБ - бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов подаде заявление и напусна парламента. Депутатката Йоана Кирилова също напусна и групата, и парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той си е човек на БСП при тройната коалиция свалиха Мургина и сложиха него. Бойко още тогава трябваше да го махне, а той го държа през целия мандат, та дори и депутат го направи. В ГЕРБ със сигурност има още подводници.
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Красимире-изглежда че и ти имаш далавери които не си успял да скриеш добре.Замислям се дали е възможно да се прави демокрация с такива хора като теб.Да знаеш че предателите биват елиминирани първи.
63
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Красимире, голям *** си .
62
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хаха! егати и вица! абе тъпанарино, нали люспите затова ставате "независими", защото нищо не зависи от вас! няма и да зависи! затова такива да се махат от парламента! "независим" уж щял да става, а излязъл на тезгяха! явно рушвети са играли пак!
61
7
 
7
 
! Отговори
Само ГЕРБ -оле! преди 10 години
Предател-Юда-Луцефер!*** гаден!До вчера бе нашата надежда а днес мръсен кумунист! Същото чака и Цветанов когато утре и той стане независим.
60
1
 
11
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Прав е .След като неможе да повлияе с гласа си за определени закони ,какво да прави в Парламента.Те и без това само се карат като в *** махала и трудно се осъществяват промените в държавата.С такъв Парламент какво да се постигне.
59
4
 
10
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Браво! Продължавайте все така другари и другарки от БКП, опс...от ГЕРБ :-)
58
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Краси Стефанов си е назначение на Орешарски.Може би е дошло време да му напомнят че ако се махне от ГЕРБ може и да го вкарат отново в системата.Колкото и да ни убеждава че искал да гласува така както смята за правилно а не както му наложат за всички е ясно че има оферти на които не е успял да устои.Има и друго - ако е настъпил котарака и новия е намерил нещо - изнудването е налице.
57
0
 
7
 
! Отговори
Нещо ново от днес преди 10 години
Невероятно, Костов и Радан на среща с Краси Стефанов и Влади Горановчететев 7plus7. net
56
4
 
9
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Абе що не почнете да влизате в парламента като независими да ви видим колко струвате. Кой те знае тебе, бе аланкоолу? Използвате партията за ракета носител и после хайде независими. Щом си влязъл с една партия ще гласуваш както реши. Дневния ви ред се знае предварително, дискурайте си вътрешно как ще се гласува и там си давай доводите колко искаш. Тая порочна практика трябва да спре. Като искаш да си независим напусни парламента и на другите избори влез сам да те видим дали ще успееш.
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е И КАТО ИДЕШ ПРИ *** ДАЛИ ПЪК НЕЩО ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ ? НА ТЕЗИ ИМ ВИКАМ АЗ СЛУЖБОГОНЦИ. ХОРА ИСКАЩИ ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА КАТО ОРЕШАРСКИ, КАТО ЙОВЧЕВ ,КАТО СВИЩОВСКИЯТ *** И ДРУГИ ДЕТО СЕ МЕСТЯТ СПОРЕД ТОВА КЪДЕ Е ВЛАСТТА.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Красимир Стефанов бе един от онези, които минаваха за оръжията на ГЕРБ в мачкането на бизнеса, като бивш шеф на НАП."И си имаше грижи с Цвъки, още докато бяха на власт. Почнаха му още по времето, когато трябваше да го изкара чист като сълза след скандала с апартаментите на тъщата...
53
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя си е хитряга...усети постоянния вятър на промяната и бързо се спасява! Точно той беше палача който разстрелваше фирмите на България ! Вярно е само едно...правеше го под натиска на Борисов и Цветанов !!! Сега от него не се иска нищо друго освен да проговори...ще е достатъчно за присъда на шаманите в племето на Винету.
52
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Красимир Стефанов, поредният депутат на ГЕРБ напуснал партията, се разприказва или изнесе данните за част от кметовете на Бойко Борисов, ще настъпи истински апокалипсис за най-голямата парламентарна група и самите кметове на ГЕРБ. Това се знае от огромен брой хора в местните структури на партията по места в Хасковска и Пловдивска област. Стефанов се води за любимец на бизнесмените, държащи транспортните фирми в региона на Харманли, Димитровград и Свиленград.
51
3
 
14
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
...защо не се яви на изборите, като независим, да видиме да ли щеше да си в парламента....
50
0
 
4
 
! Отговори
Кандидат-Депутат преди 10 години
Граждани негубете темпо.Идват избори и трябва да се гласуа.Който негласува е *** и да си пие хапчетата.Аз с ръка на сърцето ви казвам че неискам Депутат в Народно Събрание-искам Евро-Парламент-Кинти.Разберете приятели демократични тези гадни комунисти(каквото и да значи това като синтаксис) продължават да ви изпиват жизнените сили и на това може да се сложи край само с десен долен ляв *** като мен.(офф това бе друго).Обещавам като ме изберете сега на избори да не чуете повече за мен!Честно!
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I az go napusnah. Biahme "priateli" vav facebook. Zadadoh mu 2 vaprosa na koito 'toi' ili negovia piar mi otgovoriha. Chetiah otgovorite na Borisov i ne viarvah na ochite si! Imah chuvstvoto che mi otgovaria tretoklasnik na 9 godini. Vmesto da go hvalia i laskaia bez notka obida az mu napisah greshkite na oligarski slujiteli stoiash daleche ot narodnite problemi zakoni, pari, balgari,***. ...i taka se razdelihme. Glupav prazniglav intosiastBorisov obicha laskateli ne kritici kato men.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ОСТАВКА В каква изпълнителна власт да го назначат, той изобщо не е член на партията. Взели са го като експерт. На мене ми прилича на ***.
47
6
 
7
 
! Отговори
Декадент преди 10 години
Ако някой се чуди още колко герберски трола са активни в момента по тази статия - магическото число е 6. Халал да са ви левчетата, но само с минуси не става... напишете все пак нещо! Или след поредната изненада още не са се осъзнали от горе и не са ви разпратили опорните точки, мишоци!
46
1
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
До вихърМИ ТОЙ ЧАК СЕГА ЛИ СЕ ОСЪЗНА? МНОГО УДОБНО А? ЩО НЕ СЕ ОСЪЗНА,КОГАТО ГЕРБ УПРАВЛЯВАШЕ,А ВПРОЧИМ И ДРУГИТЕ,КОИТО СЕ ОТЦЕПЕХА ПРЕДАТЕЛСКИ? НЕ СЕ ЛИ ОСЪЗНА,ЩОТО НЕ НАЗНАЧИХА ТОЧНО НЕГО В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ИЛИ ЩОТО НЯКОЙ УДОБНО ГО "ОСЪЗНА"