Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ

Опозицията е безотговорна, произнесе се тя
Обновена: 3 юли 2014 14:56 | 3 юли 2014 10:55, Камелия Цветанова
235
Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ
Мая Манолова Снимка: архив, БТА

Решението на депутатите от ГЕРБ да бойкотират работата на парламента не е изненада и те явно са решили да си получават заплатата и да ходят на море, смята зам.-председателят на парламента Мая Манолова от БСП.

„При ГЕРБ всичко е предпоследно, няма особена изненада, те очевидно ще завършат работата си в този парламент точно както я започнаха. Започнаха я с двумесечна лятна ваканция по плажовете, очевидно така ще приключи 42-рото Народно събрание с още един месец на плаж, добре са го измислили, заплатата им върви, те са на плаж. Не знам какво ще направят утре, дали ще влязат в зала, дали ще направят, така че правителството да не може да подаде оставка, може пък да им харесва това правителство, може да искат да ги управлява това правителство още дълго време“, коментира тя.

Още по темата
Според Манолова все пак поведението на опозицията е изключително безотговорно към хората, защото в дневния ред на парламента бяха предвидени важни закони.

Като пример тя посочи измененията в Закона за здравето, които касаят ТЕЛК, ветото на президента върху промените за търговските вериги, промените в Закона за автомобилните превози, с които трябваше да се удължи срокът за касовите апарати в автобусите.

„Това е безотговорно, безпрецедентно, високомерно отношение, хората са ни пратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ“, настоя социалистката.

Според нея, след като „Атака“ решиха, че напускат парламента, изкушението и за ГЕРБ е било твърдо силно и не са могли да преглътнат, че те остават в Народното събрание.

Манолова отрече думите на Цецка Цачева от ГЕРБ, че левицата не си държи на думата.

Тя настоя, че договорката, постигната при президента, е била в пленарната зала да се гласуват консенсусни законопроекти, а вчера от ГЕРБ и ДПС са прокарали измененията в НК, с които БСП не е съгласна.

„Този законопроект мирише на пещерен антикомунизъм, с който ние няма как да се съгласим и ние имаме ясна позиция, че ще направим всичко възможно той да не бъде приет“, обясни Манолова.

Дали може да има избори преди 5 октомври, както беше договорено, е въпрос на споразумение между политическите сили и решение на президента, смята още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
5
 
12
 
! Отговори
Ренета преди 9 години
Много добре казано от Манолова, напълно обрисува безумието на ГЕРБ
123
6
 
12
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Наглостта на ГЕРБ минава всякаква граница. За пореден път злоупотребиха с народното доверие, което ги беше изпратило да работят в парламента, а вместо това получи едни инфантилни хора, които си търсят извинение, защо да не отидат на работа
122
4
 
8
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
ГЕРБ да не останат по-назад от другата псевдо-партия, та и те направиха същото. Даже не са оригинални в клоунските си прояви, а са едни обикновенни плагиати
121
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъй. Маьо, май си се притеснила , мъй ! Оградата по границата вече свърши и ПАНАГИРЯ, СВЪРШИ, ГАЙДАРДЖИЯТА СИ ОТИВА И ГАЙДАТА СИ ЗАНиСА !
120
0
 
1
 
! Отговори
threefoxes преди 9 години
анонимен....
119
2
 
2
 
! Отговори
threefoxes преди 9 години
До Анонименлеле, леле, американецо /руснако, небългарино/... каква злоба само... но тя ще затрие теб, да знаеш...
118
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие от глад сте се озлобили, озлобявате и оставате пак гладни....
117
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леле какав разлика межу тази шезофреничка и Ангел найденов. вторият се държи спокойни, самоуверено и нитилигетно. тази се пъха навсякъде и разбира от всичко, непрестанон лицемерничи...
116
4
 
12
 
! Отговори
eeha преди 9 години
бреее! ше хапе и мастията?! дайте й сникерс, че не е на себе си, когато е гладна!
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АНОНИМНА.и? нали това казвам. и аз съм мъж с вкус.
114
8
 
16
 
! Отговори
чaо бaо преди 9 години
Мaйче, кудкудякaш зa последно, нaли знaеш! Скоро от твоятa жaлкa пaртийкa ще имaте 10%. ГЕРБ дaли сa нa море или не кaкво те бъркa? Ми дa бяхте подaли остaвкa по-рaно и де се приключи. Нищо, тaкa е пи-добре, тaмън ще зaгубите още доверие.
113
4
 
13
 
! Отговори
Тинейджър преди 9 години
Не наистина е много перверзна бих дал всичките си джобни за да я оклатюша не не мога да се здържам по-вече отивам да и лъсна на физиономията ох манолке охххх
112
6
 
10
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
Боже тая клета женица Мая колко е куха.. не е истина.. Преди я разбирах като се навираше по всички телевизии - все пак Станишев пееше солист в хора и тя е от неговото котило ***.Ама сега? Сега за чий се бута?! Станишев приключи кариерата с гръм и трясък. Тая, Кутев, Буруджиева и прочие са аут! Единствено Коррррнелиа има некъв шанс да запази стола.
111
4
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
АКО НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НЕ ОТИДЕМ НА РАБОТА ИЛИ ЗАКЪСНЕЕМ АВТОМАТИЧНО- САНКЦИЯ.НА КОГО ОТ ВСИЧКАТА *** ДА ВЯРВАШ А ТЕЗИ КОИТО СЕ ТОЧАТ НА МАЯ ЩЕ ГО ДУХАТ ДЪЛГО ВРЕМЕ.ТЕ ПРОСТО НЕ Я ЗАСЛУЖАВАТ. ТЯ Е ЖЕНА С ВКУС.
110
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майче, а колко пъти дойде на работа Ахмед Доган, когато тройната коалиция управлявахте? А колко пъти дойде, когато ГЕРБ управляваха, а вие и резака бяхте опозиция?Гушкай си се там с Ангелчо Найденчо и не говори много!
109
4
 
9
 
! Отговори
eeha преди 9 години
Коооо-коооо-коо-кооооо! Кут-кут-кут-кудяяяяяк!
108
1
 
8
 
! Отговори
Манго преди 9 години
Лелееее какъв сурат не ме интересува статията и глупавите политически игри кой кво направил Но тази ДиДи ще и разора задния двор до изкореняване Абе *** ще Блутства в чужди земи бръъъъъ пръъъъъъц
107
1
 
5
 
! Отговори
MERAKLIQ преди 9 години
Iskam da i pravq striptiiz na ustata.Oh Manolche kakvo li ne bih dal da nadzyrna v gashtichkite ti.She ti izqm lebeda kakoooo.Iskam da protrivam ezik po kylkite.
106
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано се издавят по плажовете цялата гербаджийска ***.
105
2
 
9
 
! Отговори
Горгонзола преди 9 години
Леле как се надървям на тази и тя кой знае каква *** е такова меле ще и вкарам че цял месец разкрачена като стар футболист ще се придвижва на ходилатаси