Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ

Опозицията е безотговорна, произнесе се тя
Обновена: 3 юли 2014 14:56 | 3 юли 2014 10:55, Камелия Цветанова
235
Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ
Мая Манолова Снимка: архив, БТА

Решението на депутатите от ГЕРБ да бойкотират работата на парламента не е изненада и те явно са решили да си получават заплатата и да ходят на море, смята зам.-председателят на парламента Мая Манолова от БСП.

„При ГЕРБ всичко е предпоследно, няма особена изненада, те очевидно ще завършат работата си в този парламент точно както я започнаха. Започнаха я с двумесечна лятна ваканция по плажовете, очевидно така ще приключи 42-рото Народно събрание с още един месец на плаж, добре са го измислили, заплатата им върви, те са на плаж. Не знам какво ще направят утре, дали ще влязат в зала, дали ще направят, така че правителството да не може да подаде оставка, може пък да им харесва това правителство, може да искат да ги управлява това правителство още дълго време“, коментира тя.

Още по темата
Според Манолова все пак поведението на опозицията е изключително безотговорно към хората, защото в дневния ред на парламента бяха предвидени важни закони.

Като пример тя посочи измененията в Закона за здравето, които касаят ТЕЛК, ветото на президента върху промените за търговските вериги, промените в Закона за автомобилните превози, с които трябваше да се удължи срокът за касовите апарати в автобусите.

„Това е безотговорно, безпрецедентно, високомерно отношение, хората са ни пратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ“, настоя социалистката.

Според нея, след като „Атака“ решиха, че напускат парламента, изкушението и за ГЕРБ е било твърдо силно и не са могли да преглътнат, че те остават в Народното събрание.

Манолова отрече думите на Цецка Цачева от ГЕРБ, че левицата не си държи на думата.

Тя настоя, че договорката, постигната при президента, е била в пленарната зала да се гласуват консенсусни законопроекти, а вчера от ГЕРБ и ДПС са прокарали измененията в НК, с които БСП не е съгласна.

„Този законопроект мирише на пещерен антикомунизъм, с който ние няма как да се съгласим и ние имаме ясна позиция, че ще направим всичко възможно той да не бъде приет“, обясни Манолова.

Дали може да има избори преди 5 октомври, както беше договорено, е въпрос на споразумение между политическите сили и решение на президента, смята още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
9
 
! Отговори
threefoxes преди 9 години
Ако много хора ти мислят това, което аз, гладна няма да останеш... Дори за левче да е...
103
21
 
19
 
! Отговори
Истина преди 9 години
Всички който гласуват за ГЕРБ са турци, който не милеят за България. Тройната му остави 8.5 МИЛИАРДА на Бойко а той ги окраде , а сега Орешарски виновен , абе *** ама много прости индивиди има в БГ.
102
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая, наглата простакела се изказа.
101
9
 
10
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Аре да се махат вече тия крадливи червени некдърници!!Оставка!Но, Боже Господи, пази ни от безкрупулната комунистическа хунта на ''ГЕРБ'' АД Интернешенъл - Сайдълъм Чийдъръ Б.Б.Ц.Ц. & Heavy antibulgarian subsidiaries !!!
100
2
 
14
 
! Отговори
до 137 преди 9 години
А ти щото подкрепяш Барека си много убав :))) Жълтата книжка дадоха ли ти я вече ?
99
4
 
5
 
! Отговори
MERAKLIQ преди 9 години
Iskam da i izqm gyza na Manolcheto.Mnogo me vazbujda taq palava lelka.Dori i da se e naakala pak shte q izhruskam.
98
5
 
15
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Тези които подкрепят герб бсп и дпс ...са престъпници и слабохарактерни опитни мишки !
97
20
 
11
 
! Отговори
Olele преди 9 години
Много пищите тука , аз подкрепям ГЕРБ!!! Нали сте много силни за какво са ви ГЕРБ нали са опозиция? :))) Смешни хора сте вие от БСП. Само чакам следващите избори отново да гласувам за ГЕРБ!!! Този път колкото и да се опитвате да ги дискредитирате няма да стане !!Един път не чух БСП/ДПС да кажат да виновни сме, всеки път чувам ГЕРБ тва ГЕРБ онва... Никой не го интересува какво е било преди и защо е било, като не сте си свършили работата поемете отговорност. А тази направо ми се повърща от нея...
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато тук се надпреварвате в писане на безсмислия цените на тока и парното скочиха, . Така е удобно за политиците, а и вие пишейки не усещате как ви го набиват. Спете спокойно и като се събудите стегнете коланите.
95
13
 
11
 
! Отговори
Винету преди 9 години
А бе уродлива коза, кога ще признаете, че управлението ви тотално се провали? Как да работят с вас като непрекъснато ги лъжете?
94
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМИ ЗАЩО ГИ ИЗБИРАТЕ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ , МАЛКОЛИ ПОРАЗИЙ НАПРАВИХА , ЯДОХМЕ ИМ ПОПАРАТА НА ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИЦИ , НАГЛИ ОТ ВСЯКАДЕ ,
93
6
 
13
 
! Отговори
защото преди 9 години
До алилиииЗащото травеститите са заети от Герб.
92
7
 
8
 
! Отговори
Гласоподавател преди 9 години
Тази мисирка,Мая Манолова, допреди 2 дни плюеше Президента ,че бил такъв,пионка и т.н. ,сега почна да ломоти друга песен - колко важне е решението на Президента. Еееех,де сопа ,де к.. за тази кщстендилска мисирка !
91
7
 
6
 
! Отговори
Панталеев преди 9 години
Герб използуват момента и успяват да защитят интереса на монополистите от големите Таксиметрови фирми и успяват да стопират за закона за Автомобилните превози
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До аззз - Много гербави тролчета,и милиони гласуват за тях.Червени *** кратуни научени да лъжат ,манипулират и всичко уредено по вторият начин са на свършване .
89
0
 
15
 
! Отговори
seira преди 9 години
СТРАХ..."РОДНИТЕ ПОЛИТИЦИ" СА СЕ ИЗПОНА...РАЛИ ОТ СТРАХ!!!НЕ СМЕЯТ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРИЕМАТ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА, КОИТО ЩЕ ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ И "БЕЛИЯ ВОТ"...ЖИВОТИНСКИ СТРАХ Е ОБЗЕЛ "ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА" ОТ ВЪЗМОЖНИЯ СЦЕНАРИЙ, ДА НЕ БИ НАРОДА (СУВЕРЕНА) ДА Я "ИЗМЕТЕ" ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА И НА БЯЛ СВЯТ ДА СЕ ПОЯВЯТ НОВИ, ЛЕГИТИМНИ ПАРТИИ, ОТСТОЯВАЩИ НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ!!!СБЛЪСЪКЪТ МЕЖДУ "ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА" И НАРОДА СТАВА ВСЕ ПО-НЕИЗБЕЖЕН
88
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и вашите вървят цяла година + откраднатото !
87
1
 
8
 
! Отговори
праз преди 9 години
До алилиииНезнам, човек и аз това се питам?Най-добре се обърни към лидерите им, Съсела и Тиквата !!!
86
0
 
8
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До БУДА-лаЦената на ел. енергията се оказа фитила който запали барута.
85
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе е спала, само орална любов е било..