Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ

Опозицията е безотговорна, произнесе се тя
Обновена: 3 юли 2014 14:56 | 3 юли 2014 10:55, Камелия Цветанова
235
Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ
Мая Манолова Снимка: архив, БТА

Решението на депутатите от ГЕРБ да бойкотират работата на парламента не е изненада и те явно са решили да си получават заплатата и да ходят на море, смята зам.-председателят на парламента Мая Манолова от БСП.

„При ГЕРБ всичко е предпоследно, няма особена изненада, те очевидно ще завършат работата си в този парламент точно както я започнаха. Започнаха я с двумесечна лятна ваканция по плажовете, очевидно така ще приключи 42-рото Народно събрание с още един месец на плаж, добре са го измислили, заплатата им върви, те са на плаж. Не знам какво ще направят утре, дали ще влязат в зала, дали ще направят, така че правителството да не може да подаде оставка, може пък да им харесва това правителство, може да искат да ги управлява това правителство още дълго време“, коментира тя.

Още по темата
Според Манолова все пак поведението на опозицията е изключително безотговорно към хората, защото в дневния ред на парламента бяха предвидени важни закони.

Като пример тя посочи измененията в Закона за здравето, които касаят ТЕЛК, ветото на президента върху промените за търговските вериги, промените в Закона за автомобилните превози, с които трябваше да се удължи срокът за касовите апарати в автобусите.

„Това е безотговорно, безпрецедентно, високомерно отношение, хората са ни пратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ“, настоя социалистката.

Според нея, след като „Атака“ решиха, че напускат парламента, изкушението и за ГЕРБ е било твърдо силно и не са могли да преглътнат, че те остават в Народното събрание.

Манолова отрече думите на Цецка Цачева от ГЕРБ, че левицата не си държи на думата.

Тя настоя, че договорката, постигната при президента, е била в пленарната зала да се гласуват консенсусни законопроекти, а вчера от ГЕРБ и ДПС са прокарали измененията в НК, с които БСП не е съгласна.

„Този законопроект мирише на пещерен антикомунизъм, с който ние няма как да се съгласим и ние имаме ясна позиция, че ще направим всичко възможно той да не бъде приет“, обясни Манолова.

Дали може да има избори преди 5 октомври, както беше договорено, е въпрос на споразумение между политическите сили и решение на президента, смята още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
11
 
24
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Като има баламурници дето ни избират,що да не ходим на плаж??Айде,пък ако спечелим за благодарност ще повикам дянкофф да донесе постната пица,щото нещо много се оядохте докато не бях на власт.Мойте господари-монополите ме чакат с отворени портфейли,не мога да ги разочаровам и тях,ВЕИ-тата пак ще продават безбожно скъп ток,изобщо далаверата ще тръгне пак.Е,бях обещал едно време че като дойда на власт ще вкарам Доган в панделата,ама той се оказа разбран човек.Хем ми напълни гушата хем кафе черпи..
143
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая ОБЩАТА
142
33
 
40
 
! Отговори
Майка България преди 9 години
Моля ви се , НАРОДЕ мой, повече никога не ме предавайте в ръцете на сикаджииските мафиоти от ГЕРБ , послушайте ме поне веднъж.
141
9
 
26
 
! Отговори
Цирка изгоря.... преди 9 години
....клоуните се разбягаха , а *** още не са разбрали това.
140
3
 
24
 
! Отговори
Умерения преди 9 години
До ДаниелаНапълно си права. До такава степен сме ангажирани с това кой по-успешно ще наплюе политическия противник, че не виждаме какво ТЕ правят с нас! ТЕ ни насъскват един срещу друг като при борбата с петли. Така печелят повече гласове и после си правят каквото си искат!
139
0
 
39
 
! Отговори
Йосиф преди 9 години
Псувате , хулите , след 2 3 месеца ще отидете да гласувате и ще вкарате същите тия *** отново в парламента БЕЗ изключение .... затова се хващайте и бачкайте а не ми пишете по цял ден в тоя *** форум на тоя *** сайт!!! :@
138
0
 
35
 
! Отговори
Даниела преди 9 години
Обръщам се към всички избиратели, и тези на ГЕРБ, и тези на БСП. До такава степен сте затънали в политическото си противопоставяне, че не забелязвате явната наглост и безочие на тези, за които гласувате. При цялата беднотия, в която тъне държавата ни, някои получават заплати, за които вие само сънувате и не се чувстват длъжни да работят за тях! На какви морални, природни и други закони се подчинява това?! Дали политическата клика не ни показва до къде може да стигне , и то под бурните ви овации
137
1
 
30
 
! Отговори
mitova преди 9 години
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!
136
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герб винаги работят за народа. Дори под яркото Юлско слънце те отдават всичко от себе си всеки ден заради просперитета на народа и планетата Земя.
135
7
 
18
 
! Отговори
Диди преди 9 години
Тия ако влезнат в следващия парламент, ще видят ПРОТЕСТИ до дупка!!!!
134
28
 
34
 
! Отговори
ТИМ преди 9 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!! САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ!!!
133
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами ние сме си виновни, че вкарахме тази *** в парламента!
132
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малиии и тази е голям срам за БСП Ама те нали са си прости чалгари си я харесват
131
17
 
25
 
! Отговори
Къш ма преди 9 години
кокошко оскубана. Цялата ти дейност се състои в безкрайно безполезно дърдорене и интриги.
130
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Калоян 34"Мая е напълно права..." - Мая е напълно КРИВА. Никой не и е длъжен да и осигурява парламентарен комфорт, да си гласува глупостите, които после ще трябва да се оправят !
129
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, какви са лошави тези от ГЕРБ, Майчето още колко глупости има да им пробутва да гласуват, пък те - бягат !
128
6
 
6
 
! Отговори
хахахаха преди 9 години
Експетното правителство нещо май отново,пак и както обикновенно се провали.Глям смях са тези комунуиди.
127
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АНОНИМНА.155Боже, горкият. е га ти вкуса !
126
5
 
14
 
! Отговори
Емил преди 9 години
ГЕРБ днес за пореден път се изложиха класически и показаха, че са марка за качество в творенето на простотии
125
6
 
14
 
! Отговори
Мая преди 9 години
Какво друго да се очаква от тези безподобни мързеливци от ГЕРБ освен да загърбят задълженията си към народа. Срамно е, че тази партия още съществува