Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!

Работата на Агенцията по безопасност на храните е под негов контрол
1 сеп 2019 17:11,
260
Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!
Снимка: BulFoto архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира ситуацията със заболяването африканска чума по свинете. От Шумен, където днес бе на визита, тя заяви че отговорността за работата на Агенцията по безопасност на храните е на премиера Бойко Борисов, съобщава bTV.

Още по темата

От утре плащат обезщетенията за умъртвените прасета

„Виждам, че през цялото време на чумата, вниманието се съсредоточава върху Агенцията по безопасност на храните. Мислим, че това не е правилно. Те са инструмент за изпълнение на държавна политика – политиката на правителството, на решенията на мнозинството в парламента. Затова, според мен, отговорността за всичко, което се случи, е в МС и персонално при премиера Борисов.

Агенцията е една от административните единици, която изпълнява това, което им се каже и обикновено директори на агенции понасят отговорността, политическата винаги се размива и политическа отговорност няма”, заяви лидерът на БСП.

Нинова каза още, че при старта на новия парламентарен сезон, социалистите ще повдигнат тази тема и в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
9
 
! Отговори
Пак тая фффууууу преди 4 години
ДОБРОТО и ЛОШОТО ЧЕНГЕ В ДЕЙСТВИЕ !!!ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ :-)
171
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко не може да е виновен за чумата. Все пак не е вирусолог, а провален пожарникар и бодигард на Правешкия терорист.
170
8
 
45
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Тая вече не се удържа! Напира да взема властта. Е, няма да стане.
169
16
 
14
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Бездействието е на управляващите но и на хората. Какво още ги търпите тия мафиоти крадци? Сами сме си виновни. Аз не мога да ги понасям. Но съм сам. Все още. Затова тази идея трябва да се разпространи към повече българи - бездействието е престъпление. НИЕ трябва да си оправим държавата, не можем вечно да чакаме някой да ни свърши работата. Трябва всички да се обединим и да поемем малко отговорност за държавата ни. Какво още чакаме, да изчезне ли? Да не стане накрая след дъжд качулка.
168
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На г-жа Нинова и е за последно. След изборите БСП ще имат нов лидер. И все пак:всички тези хубавци са във властта била изпълнителна, законодателна, местна и т.н.Не ги ли е срам поне като се погледнат в огледалото?!
167
6
 
41
 
! Отговори
Но пасаран! преди 4 години
Неделя. Късно вечер. Тези от БСП не ги хваща сън. Голяма лакомия за власт ей!
166
6
 
43
 
! Отговори
хора бдете! преди 4 години
Чумата е била пренесена от социалисти които искат да дестабилизират положението в България в техния поход за овладяване на малките населени места.Социалистите не трябва да бъдат допущани на територията на малките населени места за да опазим добитъка от ненаситната жажда за власт на тази Крушовица.
165
5
 
38
 
! Отговори
Чиба преди 4 години
По голяма чума от Нинова има ли?
164
5
 
27
 
! Отговори
гласоподавател преди 4 години
По време на изказванията на *** искам да я гледам как прегръща козичка.
163
16
 
13
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Значи то е ясно, че БАЦЕ се е нагушил сериозно понрай тази история с чума по прасетата... Ясно е също, че БСП ги е яд, че никой от тях не се е нагушил... Още по-ясно е, че който яде свинско ше яде на американците многогодишния замразен военен резерв ( за да могат те да си го подменят).. Само не е ясно КАКВО ще правят хорицата, на които им избиха прасетата, с които се препитават. Да идат в USA освен? А БАЦЕ? А ***?
162
2
 
14
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Не и се сърдете на Корнелия.Нали е лидер на пенсионерите,трябва да каже нещо си за опонента,за да са доволни дъртите комунисти.А и заплатата си трябва да оправдае,за да не харчи ония милиони от Техноимпекса!
161
7
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Една другарка нападнала съпартиец?!Боли ме фара!Съберете се в кварталния червен партиен клуб и са нападайте,докато жулите алкохол.
160
34
 
6
 
! Отговори
БРАВО преди 4 години
Браво Нинова , мачкай гадните партиици . Успех на Изборите и всички гадни гербери в Белене - и да върнат парите на Народа - дето ги откраднаха . 30 ГОДИНИ СТИГАТ .
159
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова какво се е разгухтяла ??
158
0
 
15
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
Продавам прасенца. Записване за Коледа.
157
19
 
5
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Какво означава ГЕРБ -ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ ????
156
8
 
21
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Тея от БСП трябва да си вземат един PR, да кажат на Нинката малко да се поскрива тук-таме. Тя през ден мели тъпотии. Един път ще вземе да каже нещо вярно, никой няма да обърне внимание, заради този целия спам, който излиза от устата й.
155
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелката е изветряла напълно...
154
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чумата идва от Русия. Тя се появява изневиделица в руските колонии като България и Румъния. В Гърция например чума няма, а е на един хвърлей. Путин ни използва да внася американски ***, чумата е услуга на САЩ пусната от Русия.
153
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чумата говори за чумата.