Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!

Работата на Агенцията по безопасност на храните е под негов контрол
1 сеп 2019 17:11,
260
Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!
Снимка: BulFoto архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира ситуацията със заболяването африканска чума по свинете. От Шумен, където днес бе на визита, тя заяви че отговорността за работата на Агенцията по безопасност на храните е на премиера Бойко Борисов, съобщава bTV.

Още по темата

От утре плащат обезщетенията за умъртвените прасета

„Виждам, че през цялото време на чумата, вниманието се съсредоточава върху Агенцията по безопасност на храните. Мислим, че това не е правилно. Те са инструмент за изпълнение на държавна политика – политиката на правителството, на решенията на мнозинството в парламента. Затова, според мен, отговорността за всичко, което се случи, е в МС и персонално при премиера Борисов.

Агенцията е една от административните единици, която изпълнява това, което им се каже и обикновено директори на агенции понасят отговорността, политическата винаги се размива и политическа отговорност няма”, заяви лидерът на БСП.

Нинова каза още, че при старта на новия парламентарен сезон, социалистите ще повдигнат тази тема и в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-скоро да пускат Гербеновска и Герберизова в ефир, че не се трае. Използват отпуската за атаки и клатят властта.
131
2
 
19
 
! Отговори
K6 преди 4 години
Не мога да разбера от коя страна играе другарката със синче живеещо в просторно апартаменче в центъра на Манхатън и месечен разход 100000 лева ,дали наследника ще наследи мястото в другарската дружинка или ще си остане в гниещият капитализъм много съм объркан от това което тя нарежда на нас другарите
130
4
 
30
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Чумата са комунистите от БСП,, БКП,,
129
6
 
23
 
! Отговори
Много плоско ! преди 4 години
Олеее, некомпетентната приватизаторка Нинова изразява мнение за чумата по свинете, и изводът и е, че за болестта е виновен Борисов !?!
128
9
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
госпожо,Тиквун Е ЧУМАТА,каква "отговорност" може да носи ПРИЧИНИТЕЛЯ-БАЦИЛ?!Той просто следва природата си!..Отговорността е ИЗЦЯЛО НАША!!!!!..Но както и да е ....................Препоръчвам в това отношение:-Гледайте клиповете на д-р Пасков в "Тубата"!!"БСТ"..Малко се люти човека,но то е защото подобно и на други ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА е потресен от бездушната инертност на..както той го нарича-"населението"..
127
6
 
17
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 4 години
Не и личи да се е лишила от свинските мръвки.
126
0
 
8
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Всички тия са престъпници. За България има Два варианта: Едно: България се опразва докрай, населва се от някоя друга нация, вероятно имигранти от азия и съседни държави. Това не е толкова лошо, ако не е лошо да се омешаме с други нации. Евреите са така. Две: стягаме се и си оправяме държавата. Ако искаме да имаме такава.Бездействието е престъпление. Но ако вече токова не ни пука за България, пътят й е предопределен. Но пък тогава няма и за какво да се притесняваме. Все пак не ни пука
125
7
 
26
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Не спира да обвинява ... За всичко е виновен Борисов. Може да излъжеш разни пенсионери драга, ама народа те видя що за стока си ... БСП пък са ни до болка познати.
124
5
 
27
 
! Отговори
ист преди 4 години
За какъв парламент говори Лъжата. Нали БСПто напуснаха парламента.Лъжата да каже кой обра партийната каса.
123
6
 
17
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
Факта е, че в момента няма нито една развита пост социалистическа или социалистическа страна. Странно, а?
122
11
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Най-страшната чума за България е тази с червения цвят ... Заразата е изпусната още от катастрофиралата летяща чиния на връх Бузлуджа дошла от бъдещето на "Светлия комунизъм" ... !!!
121
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Чумата излезе от нелегалност.
120
3
 
19
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
Не разбирате ли, че това са комунисти. Ние все още сме в един вид социалистически режим. Комунистите са били тук и преди 30 години, и още са си тук. Не са си тръгвали. Затова държавата ни се разпада. Не можеш да очакваш от комунистическата мафия да не краде. Всички тия трябва да се изметат от политическата система на България незабавно
119
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крити4еската е много опасна възраст.
118
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие тука сте егатии спихоппатите, жената ви казва самата истина!
117
6
 
6
 
! Отговори
Гледащ преди 4 години
герб е продукт на социалистическата мафия, както и бсп. Всичките са крадливи мафиоти. Нищо хубаво не произлиза от тях. А ние сме ***. Затова, че ги осставяме да безчинстват върху родината ни и да я съсипват.
116
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бсп е партия колкото идил е държава
115
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НРБ БЕ ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА.
114
19
 
20
 
! Отговори
без бъдеще преди 4 години
ГЕРБ унищожава вашето бъдеще. На вас, на вашите деца и на вашите внуци.
113
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НРБ БЕ ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА.