БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС

Предложението на премиера е странно, каза Румен Гечев
15 авг 2020 11:45, Петя Славова
169
БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС
Снимка: БГНЕС

"Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Още по темата

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
22
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Едва ли някой се интересува от мнението на един от главните виновници за икономическата катастрофа през 1997 година, огромен брой семейства бяха потърпевши, моето включително. С какви очи се върна Гечев в политиката, но какво ли се чудя, комунистите нямат чувство за вина. Тази партия трябваше да бъде забранена преди 30 години, много беди за България щяха да бъдат избегнати.
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гелев рестартирай се!Или изчезвай!
85
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече и червени бабички не останаха на БСП. На стари години и на тях им дойде акъла в главата и не гласуват за БСП. БСП ги е страх от бъдещите катастрофални резултати за ВНС. И бягат като дявол от тамян от него.
84
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки знае, че "Царят е лудд", но всеки си мълчи.
83
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нормалните са в БСП на НИнова и няма как да работят с мутри, такива "идеи" от банкинския хитрец се отхвърлят,но виждаме че доста се съгласят да са патерички. то си е за тяхна сметка.
82
1
 
14
 
! Отговори
3M преди 3 години
Този защо още не е в затвора?
81
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се никога повече Бойко да не предполага, че може да работи нещо с тези вълци. Те са системни предатели и крадци рецидивисти. А Гечев (3000 лв = 1 долар) е ярък пример за нечовешка наглост, за да се появява в публичното пространство с коментари.
80
1
 
11
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Щото за червените унищожители на България всичко освен техните глупави действия и прочит на събитията са нелогични, това може да се окаже последното им стъпване в Парламента! А може би го усещат изодзад и затова не искат промяна, което е НЕЛОГИЧНО, щото Корни реве надлъж и шир как трябвало смяна на модела!
79
1
 
8
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 84Това за мутрите ти го внушава БСП! Или искаш да кажеш, че и ВМРО са мутри? Само Бойко е бил за кратко мутра, но ти дали знаеш какво значши тази дума изобщо?-знаеш ли кои са мутрите и какво правеха, каква е например разликата между мутра и мафиа?...Сигурна съм, че не знаеш, а говориш така защото БСП ти го е набила това в главата...
78
1
 
9
 
! Отговори
Ясно като бял ден преди 3 години
КГБ и ЦРУ се стрелят в БГ. От Москва дърпат конците на БСП и Радев, на протестите. Еврейски патаклами - м/у източни и западни евреи.
77
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
логично герберастите на линия, какво да кажете, не ви изнася БСП разбира се, изобщо който и да е друг освен герб и вашето незаменимо слънце бойко методиев.Само си губи човек времето да ви чете плювните.Аре, имате си мутрата, ходете му ..., не се хабете тука.
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямата грешка на Бойко беше предположението, че БСП са нормални човешки същества. Опита се да работи нормално с тях и не успя да го направи със самата партия. Успя да работи само с техните кметове по места и няма нито един от тях, който да го отрича. За останалите, които по някакъв начин са били в управлението на БСП, едно е ясно - трябва да се бяга от тях като от прока.жени.
75
1
 
11
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 80Как не те е срам да говориш така? Обръщаш всичко наопаки! Точно БСП изгради лош имидж за Герб и особено за Борисов, а реалните постижения на сегашното правителство са факт не защото те са лоши, а защото могат и работят здраво..Вярно е, че Бойко има пеперлив език и когато го настъпят не си поплюва, но истината е, че БСП тормози Бойко, не обратното - той винаги се е съобразявал с всяко разумно предложение на БСП, колко пъти им е спасявал задниците само? А те го провокират и унижават
74
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дианче ти да не видя политици в герб ***, откога мутренска партия станаха и политици. Това само в БГ може - мутра- политик, че и на власт десетилетия. Иде да покаже колко зле е наронаселението ако може мутра да го яха толкова години, колко безмозъчно трябва да е това население
73
9
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и ПРАВИЛНО!Момента НЕ за свикване на ВНС!Момента е УЗРЯЛ Тиквата и неговата Хунта да бъдат отстранени от снагата на България,в която са се ВПИЛИ като кър..ле/жи!Няма НОВО начало СЪС СТАРИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!
72
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
винетуту няма как да е умен или по-умен, а просто хитър по ченгесарски, нагъл, мутра бе, нищо повече от нагла оядена мутра.
71
1
 
10
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Разбира се, че нищо не може да промени нагласите на БСП. Те са родени със своите нагласи, откърмени са с тях - всичко е добре, когато води към властта! Имало било добри юристи в БСП - има добри специалисти по всички професии, защото те се издирваха и съблазняваха десетки години, НО - в БСП няма ПОЛИТИЦИ!-защото те бяха опасни за властта...А без политици, една партия не е партия! И тази партия трябва да се маха от политическата сцена на България ако малко ги е грижа за страната...
70
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не само че герб ви облъчва денонощно, но и за повече от 10г излезе вече цяло облъчено поколение, идва нова смяна дето освен хвалби за герб и плюене по лошите бспнинова(патериците бспстанишев не се закача),сега и Президента Радев, Гечев, Р.Овч. и прочие, тази нова смяна друго не е слушала- тези са лоши, тези са добрите и ако не си съгласен с нас и теб ще смачкаме.Малко хора са които могат да измъкнат държавата от тази катастрофа в която ни докара герб и това са именно Нинова,Гечев, Радев, живи и здрави да са,а плювачите им да горят в ада.
69
1
 
14
 
! Отговори
И какво излезе? преди 3 години
Винету излезе по- умен от тия червени чукчи!
68
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво умувате ВНС бе, нещо предложено от мутрата може ли да се обсъжда!Главния близач близашев го каза ясно- мутрата иска Президента да не се избира от народа, защото борисов никога няма да бъде избран,а да променят конституцията да се назначава от НС,а патериците далавери и войводата искат и повече правомощия и така ей ви президент банкинската тиква- нагла озъбена халуинска.Стари ченгесарски номера - печелене на време, шикалкавене, лъжи, и успиване на простолюдието-матр'ял.