БСП: Въпреки резултата, не може да се иска оставката на Нинова

Панчев заяви, че левицата е готова да подкрепи "различно правителство"
6 апр 2021 10:15, Петя Славова
80
БСП: Въпреки резултата, не може да се иска оставката на Нинова
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП получи нисък избирателен резултат като партията застана на трето място след партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"Не можем да сме доволни от резултата", така коментира пред БНТ вота на българите Трифон Панчев от Изпълнителното бюро на БСП.

Още по темата

Той оправда част от лошото представяне на левицата с преливане на гласове и в други формации. Според него не може да се говори за подаване на оставка на лидера на партията Корнелия Нинова.

По думите му левицата ще подкрепи едно "различно правителство", но не може да се "самопокани".

"В момента сме в позиция да поставяме условия и да даваме посоката. Българският избирател ни е подредил на мястото, на което се намираме, и ние трябва да осъзнаем нашата роля. Да, нашата роля може да е на балансьор, но първо някой тярвба да поиска нашата помощ. Ние няма да се самопоканим и няма да всяка цена да се опитваме да участваме във властта", заяви Панчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Кораба на БСП ще потъне заедно с капитана и старите пирати столетници!
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората от БСП се искат Нинова и чиста и почтена партия. Тя каза че ще си даде оставката след три месеца и пак ще я изберат. А вашите лидери кога ще ги избират партийните членове, че не се сещам??? Нинова има мандат и след като направи два мандата в устава е записано че се оттегля. Десните сте до живот НЕСМЕНЯЕМИ И ТОТАЛИТАРИСТИ.
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербави, вие повтаряте госпожа лъжа госпожа лъжа измислено от Тошко Йорданов - Псувача на жени, но госпожа лъжа осъди вашия господин Лъжец ВЪВ СЪДЪЪЪЪЪЯСНО ЛИ ВИ Е?
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова не може да "изчисти" никого. За да изчистиш трябва да има и здрав материал, който да остане.Там няма здрав материал.Всичсите са стари к--ви и с тях нов бардак не може да се построи.Сега се хванаха за Нинова, защото видяха, че само с нея все още могат да задържат кокъла.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че са готови :) Тумбака празен и с изглед на резултатите, това е едиснтвения им шанс да се докопат.
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славейко патерицата на ГЕРБ се спукваше от злобни скечове протев Нинова и Радев, а протев ГЕРБ по един два на месец. Нищо, гласувалите за СЛавито ще видят сега че са гласували за ГЕРБ и ДПС. Правителството на Орешарски беше свалено от ДПС и правителството на ГЕРБ бе дундуркано от ДПС. Знаи ГЕРБ доста по-добре услужва на Сарая от БСП.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонемен преди 3 години
*** разбира се ,че не може да се иска оставка,ние си го знаем - комунист докопа ли се до пост и власт се впива като кърлеж или както е по известно - от *** власт и от комунист власт се взимат само с дранье.
43
2
 
4
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Не знаех, че чистенето от олигарсите минава през гушкане с Гуцанов...
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Само така! И на следващите избори под 4% и да се свършва вече )))
41
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е единствената лява партия която би могла да управлява България Но тъпия българин не може да го осъзнае и решева че герб ще му подобри живота и за това герб печелят защотото българина е *** и ***
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е тоталитарната душа на БСП. Държат си "лидерството" до дупка.
39
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова не разкости БСП, тя изчисте БСП от олигарсите. Нинова така обаче разкости ГЕРБ. И това ви е мъката и това ви е фиксацията срещу нея.
38
3
 
5
 
! Отговори
22816 преди 3 години
Депутатие да си държат избраната партийна линия в парламента. Въпрос на оцеляване на партията БСП е нинова да напусне ръководството. Съчувствам на нейните протежета, но такава е логиката на партийния живот.
37
3
 
11
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Браво на г-жа Лъжа .С нейната упоритост и твърдоглавие върви към затриване на бесепето.Това е добро дело за България.България без 100-годишни комунисти - това е доброто бъдеще за България.Като върви така а следващите избори бесепарите я са хвамали 3% , я не.
36
6
 
2
 
! Отговори
смаян от десните преди 3 години
герб, дб, дпс са за подписване на зелената сделка и за изхвърляне на улицата на стотици хиляди български работници с едни от най-високите заплати в страната. И после какво, зелена трева ли ще пасе българският народ. Заради зеленото вече новите автомобили за година скочиха средно с по пет хиляди лева и вече инфлацията препуска яко... вече няма нова кола под 20 хиляди лева, а старите не може да се внасят щото имали вредни емисии скоро коли с кредити ще ви мъчат и вас и нас, па плюйте БСПтрудовиора
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е там, за да разкости БСП напълно. Или поне така се получава...
34
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДЕСНИ ТРОЛЧЕТА, НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕТЕ БОГАТИ НИТО ПАРИЧНО, НИТО ДУХОВНО, ДОКАТО СТЕЛЕТЕ МРАК ВЪРХУ ПОЛИТИЧЕСКАТА КУЛТУРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГО СТРАХУВАТЕ С БСП.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че ще подкрепите вашият продукт Слави. Човекът на Мултигруп :)
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не че нещо ама това да намалиш електората си от близо Един милион гласоподаватели през 2017 година на около 500 хиляди през 2021 година и да се ослушва,говори че някой се прави на УЛАВ!
31
10
 
2
 
! Отговори
ПАРАДОКС преди 3 години
БСП е партия, защищаваща интересите на средната класа и бедните хора, които са 97 процента от населението на страната.ГЕРБ, ИТН, ДПС, ДБ, НФСБ, АТАКА, МАНОЛОВА, БОЖКАВ И ИТН СА ДЕСНИ ПАРТИИ, ЗАЩИЩАВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДРИЯ ЗАПАДЕН И РУСКИ КАПИТАЛ И НА РОДНАТА ОЛИГАРХИЯ. ВСЯКА ОТ ТЕЗИ ПАРТИИ СИ ИМА ПАРТИЙНИ ОЛИГАРСИ И ЗАЩИЩАВА ИНТЕРЕСА НА ТРИ/3/ ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ 97 ПРОЦЕНТА ДА ИЗБИРАТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ-ЗАКОНОТВОРЦИ НА ТРИТЕ ПРОЦЕНТА, КОИТО ВИ ОГРАБВАТ ПОЛУЗАКОННО!